سوالات و مشکلات PSP

Error

سلام . یه سوال دارم . وقتی بعضی از برنامه ها یا بازی ها رو اجرا می کنم این پیام رو میده
The game could not be start (80020001) این پیام برای چیه ؟

سوال در مورد مموری کارت psp

سلام
اقا این مموری های سونی duo با pro duo چه فرقی داره؟ و کدومش برای psp مناسبتره از نظر اینکه سرعت psp بالا تر باشه ؟
و یک سوال دیگه هم دارم این که میگن این مموری های بدون گارانتی به دستگاه دمیج میزنه درسته یا فقط تبلیغات الکی شرکت های گارانتی کننده است ؟

سلام
اقا این مموری های سونی duo با pro duo چه فرقی داره؟ و کدومش برای psp مناسبتره از نظر اینکه سرعت psp بالا تر باشه ؟
و یک سوال دیگه هم دارم این که میگن این مموری های بدون گارانتی به دستگاه دمیج میزنه درسته یا فقط تبلیغات الکی شرکت های گارانتی کننده است ؟
فکر کنم از لحاظ سرعت با هم فرق دارن و سرعت Memory Stick Pro Duo High Speed از همه بیشتره البته در صورتی که اورجینال باشه. ک هبه راحتی میشه تشخیص داد چون در گوشه سمت چپ بالای بسته طلقی مموریهای اورجینال یک هولوگرام خوشگل سونی هست:biggrin1: و در ضمن چاپ روی مموری و بسته هم خیلی با کیفیت تر از غیر اورجینال هست.
خود سونی هم میگه از وسایل اورجینال استفاده کنید که من هم به حرفش گوش میکنم:biggrin1: .
این هم یک Memory Stick Pro Duo اورجینال:

Attachments

• memory.JPG
    memory.JPG
    28.4 KB · مشاهده: 111
برو بچ , یکی از فامیلا داره از آمریکا میاد می خوام بهش بگم یه چیزی برای psp بیاره به نظر شما کدوم یک از اینا رو بیاره بهتره:

1. LocationFree Player
2.wifi max

یا انکه یه چیز از اینا به درد بخور تر؟؟؟؟؟

معلوم هست که wifi تو ایران بهتره در ضمن انلاین هم میتونی بازی کنی من خودم wifi دارم.

این مموری اورجینال نیست چون همه غیر اورجینالها هم هولوگرام دارن .
فقط باید مموری تست سرعت و خواندن بشه تا فهمید . چون روی همشون magicgate یا Memory Stick Pro Duo High Speed داره من که پیشنهاد نمیکنم مموری اور جینال رو چون سونی میخواد پول تو جیب خودش بره و اونم اصلا با اون قیمت زیادش نمی صرفه.
در هر صورت تصمیم با شماست :)

این مموری اورجینال نیست چون همه غیر اورجینالها هم هولوگرام دارن .
فقط باید مموری تست سرعت و خواندن بشه تا فهمید . چون روی همشون magicgate یا Memory Stick Pro Duo High Speed داره من که پیشنهاد نمیکنم مموری اور جینال رو چون سونی میخواد پول تو جیب خودش بره و اونم اصلا با اون قیمت زیادش نمی صرفه.
در هر صورت تصمیم با شماست :)
من این عکس را خودم در نمایندگی سونی تو ترکیه گرفتم و مطمعم که اورجینال هست. در ضمن معمولا غیر اورجینالها Memory Stick Pro Duo High Speed هستند و نه Memory Stick Pro Duo (یعنی بسته نارنجی رنگ دارند نه آبی).

1.گیگا پک:280 ولیو پک:200
2.بیشتر تو پایتخت پیدا میشه وجمهوری
3.کمتر از ps2 البته بستگی شدید به بازی داره چون ممکنه یه بازی گرافیکش در حد ps2 باشه
4:حدودا 120تا140 نه زیاد فقط برای بازی خوشدسته
5.عمرا
اقا من براي تولد پسر خالم ميخواهم بگيرم هر جا پرسيدم وليو پك ميگه 240 شما از كجاقيمت كردي 200 تومن:eek: :confused:

اقا من یک تلق(محافظ) برا psp گرفتم ولی کثیف و خراب شد نمیدونید چه جوری پاکش کنم در ضمن ایا شما از تلق استفاده میکنید در ضمن من 10 تومان خریدم خوبه؟

اقا من یک تلق(محافظ) برا psp گرفتم ولی کثیف و خراب شد نمیدونید چه جوری پاکش کنم در ضمن ایا شما از تلق استفاده میکنید در ضمن من 10 تومان خریدم خوبه؟
اگه منظورت LCD protector هست خوبه منم دارم ولی 10 تومان گرون فقط هم یگانه 10 میده .درسته؟
در هرصورت من اونو از پایتخت وبه قیمت 5 تومان خریدیم با میلاد هم بودیم(tambal) خودش هم چسبوند و یه پارچه هم داد.

((توجه : تمام دستگاه ها با برنامه فريم وري عرضه مي شنود كه بدون نياز
به هرگونه نرم افزار جانبي بازي ها اجرا مي شود و فقط نياز به كپي كردن بازي ها است))

ببخشید این یعنی چه؟؟:confused: :-"
چجوری یه توضیح بدید و اگه لینک داره لطف کنین

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or