1.UMD يه نوع ديسك هست كه براي PSP استفاده ميشه. اينم عكسش:من چند سوال دیگه هم برام پیش اومده
1.umd اگر اشتباه اسمش را ننوشته باشم چحوری به دستگا وصل میشن با ورودی USB اگر درسته یا اینکه ورودی USB 2.0 روی PSP وجود داره آیا ممکنه یک فلش کارت را به این قسمت وصل کرد و به عوان مموری ازش استفاده کرد علاوه بر مموری خود دستگاه
2.یک مموری 4 گیگابایتی چند قیمت باری این دستگاه
3.یا شبیه سازی چیزی هست که بشه بازی های PC را روی PSP اجرا کرد چجون از سخت افزارش خبر ندارم میگم البته منظورم بازی سنگین نیست بازی هایی مال دور بر 2000 تا 2004 یا 2005 بازی هایی که معمولا گرافیکی بین 32 تا 128 مگ کارت گرافیک میخواهن
مثلا یک بازی که 32 مگ گرافیک
256 مگ رم
یک سی پیو 2
یک چیزی توی این مایه ها
بازی های PSP در ایران راحت گیر میاد و اینکه قیمتشون چقدره؟؟
2. مموري 4 گيگاباتي فكر كنم دورو بر 80 باشه ارزش نداره برا خريد چون با پولش ميتوني 3 يا 4 تا مموري 2 گيگ بخري.
3. نه خير نيست.
4.بازي هاي PSP تمامش در ايران پيدا ميشه با قيمتي مفت! ، 400 تومن، بعضي جا ها هم ارزون تر حتي پيدا ميشه.
5.موفق باشي
جواب شما رو در اون يكي تاپيك دادم.سلام.عيدتون مبارك من يه چنتا خواهش از شما دارم اگه ممكنه لطف كنين و زود جواب بدين چون كارم فوريه
1-ورژن دستگاه من 3.03 هستش بعد واسه اين دستگاه من برنامه Universal Remote براي كنترل لوازم كنترل دار مي خوام.
2-لطفا توضيحات كامل با ذكر نام و لينك برنامه هاي مورد نياز براي تبديل بازيهاي پي اس يك به پي اس پي رو بذارين چون من تو اون تاپيك مربوط به خودش اينو گفتم بهم گوش نكرده لطفا شما توضيح كاملي بدين
در ضمن من وقتي بازيي مثل كراش باش رو ميخوام با هر برنامه اي ايميج بگيرم ميگه Disc Is Multi... و از اين چرت و پرتا و همچنين من وقتي بازي رو تبديل كردم وقتي تو پي اس پي ميرم روش كليك مي كنم اون انيميشني كه هنگامه روشن كرده دستگاه مياد ظاهر ميشه و بعد بايد باتري رو در بياري
3-من يه برنامه براي اين ميخوام كه پي دي اف رو روي پي اس پي اجرا كنه و از همه مهمتر پي دي اف هاي فارسي رو علامت سوال نده اگه نبود نات پد هم باشه اشكالي نداره فقط نوشته هاي فارسي رو نشون بده و در ضمن من يه برنامه ميخوام كه باهاش پي دي اف بسازي.
4-يه برنامه ميخوام كه فايلهاي روي پي اس پي رو هايدن كنم يا پسورد بزارم البته با توجه به ورژن دستگاهم.
5-اقا اينم سواله مهميه من يه برنامه مي خام كه حجم بازي هاي iso و cso رو كم كنه چون ميدونين اگه بخواي يه دو گيگ بندازي و بازي تيكن رو روش بزني فقط يه بازي روي پي اس پي داري و اين خيلي بده اگه برنامه اي باشه كه بتونه حجم گيما رو بدون اينكه بعضي از قسمتاي بازي رو حذف كنه حجم بازيها رو پايين بياره خيلي خوب ميشه.
با تشكر اگه زودي به سوالام جواب بدين ممنون ميشم....منتظرم
خواهشا پست هاتونو تو يه تاپيك بديد. و هي همه جا تكرار نكنيد.