لطفا جواب بدیددوستان جدیدا هر بازی میریزم رو psp میره تو ویه دفعه میپره بیرون و ارور 800....... میده؟
لطفا جواب بدیددوستان جدیدا هر بازی میریزم رو psp میره تو ویه دفعه میپره بیرون و ارور 800....... میده؟
مدل پی اس پیتون چی هست؟(کپی دائم یا موقت؟)لطفا جواب بدید
مدل psp فت هست ورژن 5.5 بخاطر مشکلی که تو صفحش بود دکمه ی select را زدم و اون تنظیمات ریزکه تو صفحه home میاد را ریست کردم از اون موقع از بازی میپره بیرون و ارور میدهمدل پی اس پیتون چی هست؟(کپی دائم یا موقت؟)
فرم ورتون چی هست؟
با همه بازی ها چنین مشکلی رو دارید؟!
لطفا جواب بدیدمدل psp فت هست ورژن 5.5 بخاطر مشکلی که تو صفحش بود دکمه ی select را زدم و اون تنظیمات ریزکه تو صفحه home میاد را ریست کردم از اون موقع از بازی میپره بیرون و ارور میده
مدل psp فت هست ورژن 5.5 بخاطر مشکلی که تو صفحش بود دکمه ی select را زدم و اون تنظیمات ریزکه تو صفحه home میاد را ریست کردم از اون موقع از بازی میپره بیرون و ارور میده
شما اگه کپی دائم میخوای فعلا آخرین ورژن که همه چی رو هم ساپورت میکنه 5.50 GEN D3 هستشPSP من مدل 1004 هست (از همین PSP فت ها).
همون موقع خرید(چند سال پیش) کپی خور کردم و آخرین ورژن Firmware رو که براش ریختم 4.01 M33-2 هست (یک مدتی از PSP برای بازی استفاده نکردم)
الان میخوام بازی های جدید رو انجام بدم و قصد ارتقا به Firmware بالاتر رو دارم.
دوستان لطفا راهنمایی کنید که من باید به کدام Firmware ارتقا بدم که مطمئن باشه و بتونم راحتو بدون مشکل بازی های جدید رو اجرا کنم؟
یک سوال دیگه هم دارم.
من چند وقت از دنیا psp دور بودم والان متوجه شدم ک ظاهرا در این مدت بعضی از دستگاه ها فقط میتونند کپی موقت داشته باشند.
سوالم اینه که با توجه به اینکه psp من فت هست ,با ارتقا به Firmware جدیدتر psp از حالت کپی دائم خارج میشه
مرسی
لطفا جواب بدید
کسی اینجا نیست جوابه مارو بده؟با سلام.تورو خدا بگین چیکار کنم.امشب یه PSP GOگرفتم.از دستم افتاد رو زمین(فرش)بعدش یهو خاموش شد.حالا دیگه نه روشن میشه.نه چراغ شارژش روشن میشه.نه اینکه هیچ کاری میکنه.تورو خدا بگین چیکار کنم.خیلی حالم گرفنه شده
با شارژم وصل می کنید روشن نمی شه؟!کسی اینجا نیست جوابه مارو بده؟
نه اصلا.حتی چراغ شارژشم روشن نمیشه!!!با شارژم وصل می کنید روشن نمی شه؟!
ببرید یه تعمیر کار براش توضیح بدید!درست می شه انشاالله!نه اصلا.حتی چراغ شارژشم روشن نمیشه!!!
ممنونم از راهنماییتون.امروز فرستادمش تهران.حالا منتظرم ببینم چقد هزینش میشه!!!ببرید یه تعمیر کار براش توضیح بدید!درست می شه انشاالله!
امیدوارم درست شهممنونم از راهنماییتون.امروز فرستادمش تهران.حالا منتظرم ببینم چقد هزینش میشه!!!
شما اگه کپی دائم میخوای فعلا آخرین ورژن که همه چی رو هم ساپورت میکنه 5.50 GEN D3 هستش
آموزشش تو قسمت PSP FrimWare هستش