سوالات و مشکلات PSP

سلام یه سوال مهم.

من یه psp go خریدم کپی خورش هم کردم. اما یه مشکلی باهاش دارم . احساس می کنم باطریش سریع تمام میشه . به طور مثال gow.gos vh ;را که بازی میکنم با آخرین درجه ی نور صفحه و صدا اش حدود 1/5 تا 2/5 اینها شارژ داره و تمام میشه :( آیا همه ی psp go اینجوریه یا فقط مال من ؟؟
در ضمن بار اول هم 6 ساعت گذاشتم تا شارژ اولیه بشه .اصلا این کار صحیح بوده با اشتباه ؟؟

سلام یه سوال مهم.

من یه psp go خریدم کپی خورش هم کردم. اما یه مشکلی باهاش دارم . احساس می کنم باطریش سریع تمام میشه . به طور مثال gow.gos vh ;را که بازی میکنم با آخرین درجه ی نور صفحه و صدا اش حدود 1/5 تا 2/5 اینها شارژ داره و تمام میشه :( آیا همه ی psp go اینجوریه یا فقط مال من ؟؟
در ضمن بار اول هم 6 ساعت گذاشتم تا شارژ اولیه بشه .اصلا این کار صحیح بوده با اشتباه ؟؟
والا معمولا 8 الی 10 ساعت برا دفعه اول می ذارن!
چنو وقته داریدش؟!

سلام
من يه PSP 2000 كپي شده دارم با Gen D3 5.50 Prome 4
گزينه شارژ از طريق USB فعاله و وقتي وارد USB Mode ميشم چراغ پاور نارنجي ميشه اما اون عكس باطري قسمت بالا چشمك نميزنه و شارژ هم نميشه.
مشكل از كجا ميتونه باشه؟
خيلي ممنون.:)

سلام
من يه PSP 2000 كپي شده دارم با Gen D3 5.50 Prome 4
گزينه شارژ از طريق USB فعاله و وقتي وارد USB Mode ميشم چراغ پاور نارنجي ميشه اما اون عكس باطري قسمت بالا چشمك نميزنه و شارژ هم نميشه.
مشكل از كجا ميتونه باشه؟
خيلي ممنون.:)
چرا شارژ میشه ولی مثل موبایل نیست که پر بشه و خالی بشه. وقتی چشمک میزنه یعنی داره شارژ میشه.

چرا شارژ میشه ولی مثل موبایل نیست که پر بشه و خالی بشه. وقتی چشمک میزنه یعنی داره شارژ میشه.
خيلي ممنون دوست عزيز. اما اگه يه بار ديگه با دقت پست منو بخونين ملاحظه ميفرمائيد كه نوشتم چشمك نــميزنه! :)
چراغ نارنجي رنگ ثابت روشن هست و اون نشانگر ميزان شارژ باطري هم نشانه اي از شارژ شدن نشون نميده و به مرور باطري خالي ميشه نه پر :)

سلام دوستان

1-من یه بازی Assassins creed Bloodines رو از یکی از دوستانم گرفتم اما نمی دونم رو کدوم آپدیت بیارمش بالا(مشخصات PSP : 3000 V5.03

2-راستی موقعی که من می رم رو بازی هام اگه دیده باشین یه تصویری از بازی یه میندازه.

اما واسه من این تصویر رو نشون نمی ده و تصویر تم خود پی اس پی رو نشون می ده.

تو ریکاوری منو هم رفتم دیم زده بود Hiden PIC0.png in Game menu (correctly :Enable)

بعد که خواستم دیزیبلش کنم نشد.همون انیبل نشون می ده.

چی کار کنم؟

با تشکر.

سلام دوستان
من یه پی اس پی 2004 با فریمور 5.50 gen d3 دارم
بازی god of war ghost of sparta رو ریختم روش ولی وقتی میخوام اجراش کنم خطای 80020148 میده
چطوری میتونم مشکل رو حل کنم؟
نوع فایل بازی هم iso هست
خواهشا کمک کنید
مرسی

سلام دوستان
من یه پی اس پی 2004 با فریمور 5.50 gen d3 دارم
بازی god of war ghost of sparta رو ریختم روش ولی وقتی میخوام اجراش کنم خطای 80020148 میده
چطوری میتونم مشکل رو حل کنم؟
نوع فایل بازی هم iso هست
خواهشا کمک کنید
مرسی
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1120916&postcount=1
دوستان خبر جدیدی از هک ۶.۳۷ نیست؟ دق کردیم
نه
با سلام....برای پی اس پی ، وی پی n موجود هست؟؟؟ که بشه باهاش با یوزر پس هایی که تو دانشگاه میدن وصل شد؟؟؟؟
اگر پسورد داشته باشید می شه وصل شد!
به شرطی که تنظیماتش به پی اس پی هماهنگ باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or