فعلا فقط بازی های Homebrew رو می تونید اجرا کنید!سلام دوستان
من یه PSP 3000 v6.37 دارم راهی برای هکش هست الان یا باید صبر کنم؟
ممنون
والا معمولا 8 الی 10 ساعت برا دفعه اول می ذارن!سلام یه سوال مهم.
من یه psp go خریدم کپی خورش هم کردم. اما یه مشکلی باهاش دارم . احساس می کنم باطریش سریع تمام میشه . به طور مثال gow.gos vh ;را که بازی میکنم با آخرین درجه ی نور صفحه و صدا اش حدود 1/5 تا 2/5 اینها شارژ داره و تمام میشه آیا همه ی psp go اینجوریه یا فقط مال من ؟؟
در ضمن بار اول هم 6 ساعت گذاشتم تا شارژ اولیه بشه .اصلا این کار صحیح بوده با اشتباه ؟؟
والا معمولا 8 الی 10 ساعت برا دفعه اول می ذارن!
چنو وقته داریدش؟!
یه برنامه هست ولی خیلی چرت هست(پر باگ)اصلا نمی شه باهاش کار کرد!سلام
برنامه یا راهی برای هک Wireless / WiFi / Access Point هست؟
چرا شارژ میشه ولی مثل موبایل نیست که پر بشه و خالی بشه. وقتی چشمک میزنه یعنی داره شارژ میشه.سلام
من يه PSP 2000 كپي شده دارم با Gen D3 5.50 Prome 4
گزينه شارژ از طريق USB فعاله و وقتي وارد USB Mode ميشم چراغ پاور نارنجي ميشه اما اون عكس باطري قسمت بالا چشمك نميزنه و شارژ هم نميشه.
مشكل از كجا ميتونه باشه؟
خيلي ممنون.
خيلي ممنون دوست عزيز. اما اگه يه بار ديگه با دقت پست منو بخونين ملاحظه ميفرمائيد كه نوشتم چشمك نــميزنه!چرا شارژ میشه ولی مثل موبایل نیست که پر بشه و خالی بشه. وقتی چشمک میزنه یعنی داره شارژ میشه.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1120916&postcount=1سلام دوستان
من یه پی اس پی 2004 با فریمور 5.50 gen d3 دارم
بازی god of war ghost of sparta رو ریختم روش ولی وقتی میخوام اجراش کنم خطای 80020148 میده
چطوری میتونم مشکل رو حل کنم؟
نوع فایل بازی هم iso هست
خواهشا کمک کنید
مرسی
نهدوستان خبر جدیدی از هک ۶.۳۷ نیست؟ دق کردیم
اگر پسورد داشته باشید می شه وصل شد!با سلام....برای پی اس پی ، وی پی n موجود هست؟؟؟ که بشه باهاش با یوزر پس هایی که تو دانشگاه میدن وصل شد؟؟؟؟