من يه درخواست دارم از كسايي كه تونستن اين plugin اي رو كه ميلاد لطف كرده بود و گذاشته بود براي دانلود رو اجراء كردن (مربوط بود به اجراي ISO از روي كامپيوتر ) خواهشمنديم كه مارا ياري كنند تا همه از بهاري سبز و شيرين لذت ببريم ...:
cheesygri
چي ميگم؟.؟.؟... (هــــــــــــــــي!! ساعت 2 و نيمه نصفه شبه !!)
ميخواي بالاشهر باشه كه كلاس داشته باشه ديگه نه؟ :cheesygriye ta`mirgahe PSP moarefi konid,,,hatal maghdoor baalaa shahr bashe!!
يگانه چي ؟اآقا یکی نیست یه آدرس دقیق واسه دوربین psp به ما بده؟؟؟
کل تهران و گشتیم نیِِیییییییییییست
من كه يه سالي بود كه اين كار رو ميكردم، چون كابل نداشتمبیرون آوردن و داخل گذاشتن مموری به صورت مداوم باعث خرابیش میشه؟
انگار روز جمعه همه رفتن مهمونی زود برگردید جواب منو بدید راستی دوهوک با oe , ob و... فرق داره و کدوم بهتره؟من تازه دیروز psp گرفتم برای همین هیچی سرم نمیشه حالا چندتا سوال دارم الان بهترین برنامه که اومده و بدون مشکل باشه برای اجرای بازی چیه چون رو مال من نوشته دوهوک0.51 و fw های 3.02 و 3.01 و 2.08 داره مشکل اینه من هر بازی که انجام میدم از رو مموری موقع بیرون اومدن از بازی دستگاه خاموش میشه مشکل از چیه
شما اولین کاری که میکنی برو اموزش میلاد رو برای نصب OE-A 3.02 بخون و کلا مموری رو فرمت کن البته FW شما باید 1.50 باشه اگه هست حتما این کارو انجام بده درست میشه و براحتی میتوتی 3.02 داشته باشی + بازی PS1 + هنگ نکردن و خاموش نشدن دستگاهتانگار روز جمعه همه رفتن مهمونی زود برگردید جواب منو بدید راستی دوهوک با oe , ob و... فرق داره و کدوم بهتره؟
یه نفر psp شو آورده پیش من که یه مشکل خفن داره. وقتی روشنش میکنی میره تو یه صفحه آبی رنگ چند زبانه(انگلیسی و ژاپنی و روسی و ...) و پیغام زیرو میده:
setting information is corrupted. press the o button to repair and restore default settings..
دکمه دایره رو هرچی میزنم یه صفحه سیاه میاد و دوباره بر میگرده تو همون صفحه آبیه. این کارو کلی تکرار کردم ولی بازم نتیجه همونه. نمیدونم طرف چی کار کرده با psp که این پیغام میاد. تو صفحات قبل یه نفر دیگه همین مشکلو مطرح کرده بود. ولی کسی جواب درست حسابی بهش نداده بود
کسی راه حلشو نمیدونه؟
اینم عکسش