سوالات و مشکلات PSP

5

شنيده ام كه براي اجراي بازي هاي پلي استيشن 1 روي پي اس پي بايد اول از سي دي بازي ايميج گرفته و بعد با برنامه اي آنرا تبديل به فرمت اي بوت ببريم . حالا لطفا لينك دانلود اين برنامه را بدهيد

:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

لطفا جواب بدهيد و اين را هم بگوييد قيمت جي پي اس پي اس پي چند است و از كجا بايد برايش مپ دانلود كنيم ؟:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

5

شنيده ام كه براي اجراي بازي هاي پلي استيشن 1 روي پي اس پي بايد اول از سي دي بازي ايميج گرفته و بعد با برنامه اي آنرا تبديل به فرمت اي بوت ببريم . حالا لطفا لينك دانلود اين برنامه را بدهيد

:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

لطفا جواب بدهيد و اين را هم بگوييد قيمت جي پي اس پي اس پي چند است و از كجا بايد برايش مپ دانلود كنيم ؟:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

یک پلیر برای DIVX-AVI میخوام
تو سایت PSP-HACKS یکی بود دانلودش کردم ولی طریقه نصبش رو نمیدونم
لطفا کمکم کنید
http://www.psp-hacks.com/file/153
این هم اون برنامه ای که میخوام نصب کنم و نمیتونم
اگه psp شما slim نیست دو فولدر pmp و pmp% رو تو مسیر زیر کپی کنی
x:\psp\game150

Help Me Plz

سلام
2 تا سوال داشتم....
1: ت.ی بازی dj fitght چطوری سبک مبارزمو به حالت اولیه برگردونم؟؟؟
2:آیا از سری بازی هاشی اویل(evil) برای پی اس پی هست یا نه
اکه میشه یه نفز آموزش کامل تبدیل بازی های پی اس 1 رو برای پی اس پی بزاره...
megh30

سلام

دوستان چنتا سئوال داشتم

من ی psp دارم که فیرمورش 3.10oe هست.وقتی که میخوام دموی god of war را اجرا کنم مینویسه game could not be start(ی همچین چیزی).ضمنا فایلهایی که پسوندشون cso هست را هم نمیتونم اجرا کنم وهمین ارور را میده میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
syphon ****** وburnout و.....که پر فایلهای فشرده هست مثلا psy-bdom.r03 را کجا کپی کنم تا اجرا بشه؟

آخرین ویرایش:
سلام
2 تا سوال داشتم....
1: ت.ی بازی dj fitght چطوری سبک مبارزمو به حالت اولیه برگردونم؟؟؟
2:آیا از سری بازی هاشی اویل(evil) برای پی اس پی هست یا نه
اکه میشه یه نفز آموزش کامل تبدیل بازی های پی اس 1 رو برای پی اس پی بزاره...
megh30
1.نميدونم، چون اين بازي رو ندارم.
2.نه رزيدنت اويل براي PSP نيست و فقط ميتوني اون رزيدنت هايي كه براي Ps1 اومده رو تبديل كني و بازي كني.
3. براي تبديل Ps1 هم به تاپيك زير برو:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2538

سلام

دوستان چنتا سئوال داشتم

من ی psp دارم که فیرمورش 3.10oe هست.وقتی که میخوام دموی god of war را اجرا کنم مینویسه game could not be start(ی همچین چیزی).ضمنا فایلهایی که پسوندشون cso هست را هم نمیتونم اجرا کنم وهمین ارور را میده میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
syphon ****** وburnout و.....که پر فایلهای فشرده هست مثلا psy-bdom.r03 را کجا کپی کنم تا اجرا بشه؟

شما بهترين كار اينه كه فريمورتون رو آپديت كنيد به 3.71M33 :
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8187

در مورد اون بازي هايي كه پر از فايل هاي فشرده هست، يكي از اون فايل ها (مهم نيست كدوم) رو دوبار كليك كن تا با winrar باز بشه بعد فايلي كه داخلش هست با پسوند iso يا cso رو بزن باز بشه. بعد به صورت اتوماتيك همه قسمت ها رو خودش برات باز ميكنه.

اگه این کارو کنم که حجمش دوباره همونقدرمیشه مهدی جون:blushing: راستی پلاگینی وجود داره که بشه بازیها با فرمت dax رو اجرا کرد
Dax و CSO تقريبا يه حجم دارند و كلا اختلافشون به 10 مگ هم نميرسه، بنابراين اصلا ارزش نداره كه بازي ها به Dax تبديل بشه چون هم تفاوت حجمي با Cso نداره هم اجرا كردنش دردسر داره و بايد از Loader استفاده كني.

به نظر من بهترين كار اينكه كه تبديل كني به Cso و راحت كپي كن و اجراش كني و بعد هم حجمشو با dax مقايسه كني ببني چه قدر تفاوت داره.

:love:یه برنامه برای تبدیل بقیه فرمتها به فرمتی که قابل اجرا روی psp باشه میخوام:love:

:love:با کیفیت خوب تبدیل کنه امولاتور یا برنامه برای دیدن هم نخواد:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or