شما يه برنامه كه روي 3.71 اجرا ميشه مثل Bookr رو دانلود كن و كپي كن توي مموري ببين اجرا ميشه يا نه (براي دانلود برنامه به تاپيك "برنامه هاي برتر" برو)
اگه اجرا نشد به تاپيك زير برو و كرنل 1.5 رو نصب كن تا مشكل حل شه: (به احتمال خيلي زياد نصب نيست)
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8187
كاري نداره كه به قسمت Network برو و Internet Browser رو اجرا كن و آدرسي كه ميخواي باز كني رو در قسمت آدرس بار نويس (البته بايد اكانت وايرلس يا Wifi Max داشته باشي تا بتوني به اينترنت وصل شي)
اگه منظورت ديدن فايل هاي html كه روي مموري كپي كردي هست بگو توضيح بدم.
html و swf رو ميخونه.منظورم همين بود آخه من وايرلس و واي فاي مكسم كوجا بود ؟ و لطفا بگوييد فقط HTML مي خواند يا PHP و... هم ميخواند ؟:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
آقا مهدی mp3 light رو گرفتم ولی چرا فرقی نکرد با پلیر صداش یکی بود؟ راهه دیگه ای هست؟یا قدرت اسپیکرش کمه یعنی از گوشی هم کمتره؟
ورژن 1 آخرين ورژنش هست،من eloader رو گرفتم فقط تونستم باهاش Maximum calcator رو اجرا کنم bookr نیومد loader نیست که بتونه برنامه های بیشتری رو روی slim بیاره؟ از دارک الکس؟
این 2 تا برنامه رو ازش لینک نداری مهدی جون
Eboot Launcher prx for 371m33 (SLIM)
DGEN for Slim(Better and most up to date) .
ba salam man ye moshkel dashtam : PSPiye man taghriban har rooz hang mikone man ham majborr misham hey battrish ro dar biyaram va bezaram.mikhastam bedoonam in hang shodan haye motevali mitoonan ba ese brik shodane psp beshan
dar zemn to PSPim ye alame barname va chanta plugin hast. aya momkene in barnameha va pluginha ba ese hang shodane psp mishan
ba tashakor Eden
1-محدودیت ندارهدو تا سوال (اگه میشه جواب بدید):
1-رم psp های قدیمی رو تا چند gb میشه ارتقا داد؟
2-این psp slim ها خروجی برای تلوزیون های معمولی هم دارد یا فقط برای hd tv داره؟
باید برنامه ای رو که می خوای توی یکی از فلودر های game تو شاخه ی psp توی مموری کپی کنی یعنی (x درایو مموری)آموزش نصب برنامه روی Psp برای مبتدیها رو هم بدید
با تشکر
سلام من بازیFIFA Soccer 08 EUR ENGLISH از سایت pspiso گرفتم ولی تو part4 می گه wrong password میشه کاریش کرد یا نه؟
ممنون