سوالات و مشکلات PSP

با سلام
من یه مشکلی داشتم اونم اینه که وقتی پی اس پی رم به کامپیوتر وصل میکنم توسط کامپیوتر به عنوان وسیله ناشناس شناخته میشه.
ویندوزم اکس پیه و مموری رو هم فرمت کرده ام.
در ضمن میخواستم بدونم درایوری نیست که بشه باش پی اس پی رو به کامپیوتر معرفی کرد؟
با تشکر از کسایی که جوابمو بدن.
واسه منم اینجوری شده بود ولی نمی دونم چجوری درست شد میخای اول رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کن ببین اصلا از ویندوزته؟

با سلام
من یه مشکلی داشتم اونم اینه که وقتی پی اس پی رم به کامپیوتر وصل میکنم توسط کامپیوتر به عنوان وسیله ناشناس شناخته میشه.
ویندوزم اکس پیه و مموری رو هم فرمت کرده ام.
در ضمن میخواستم بدونم درایوری نیست که بشه باش پی اس پی رو به کامپیوتر معرفی کرد؟
با تشکر از کسایی که جوابمو بدن.

سلام دوست عزيز
2 تا احتمال وجود داره:
1- 90 درصد از ويندوز هست
2- 10 درصدم احتمال داره که کابلت مشگل پيدا کرده.
موفق باشي
قربانت پناهي:love:

واسه منم اینجوری شده بود ولی نمی دونم چجوری درست شد میخای اول رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کن ببین اصلا از ویندوزته؟
میشه یکم فکر کنید بگید چجوری درست شد؟!:blushing:
رو دو سه تا کامپیوتر امتحان کردم ولی فرقی نکرد.:(
ممکنه اشکال از خود پی اس پی باشه؟از تنظیماش؟
در هر حال از کمکتون ممنون:love:

یه سوال داشتم :

می خواستم بدونم می شه در psp اکانت vpn درست کرد و باهاش connect شد ؟

اگه ممکنه جواب من رو هم بدین . خیلی برام مهمه . آخه من وایرلسم جوری هستش که اول وایرلس وصل میشه بعد باید با اکانت vpn وارد شد .

میشه یکم فکر کنید بگید چجوری درست شد؟!:blushing:
رو دو سه تا کامپیوتر امتحان کردم ولی فرقی نکرد.:(
ممکنه اشکال از خود پی اس پی باشه؟از تنظیماش؟
در هر حال از کمکتون ممنون:love:

یه بار پی اس پی رو فرمت کن البته نه رمشو خودشو
اگه نشد ببین کابلت ایراد نداره.

من وقتی بازی GTA Liberty city stories رو اجرا میکنم توی همون loading اول بازی psp هنگ میکنه یعنی مشکل از کجاست؟ البته با چندتا بازی دیگه هم این مشکل رو داشتم !!!
در ضمن System Software 3.52 M33 هست .

من وقتی بازی GTA Liberty city stories رو اجرا میکنم توی همون loading اول بازی psp هنگ میکنه یعنی مشکل از کجاست؟ البته با چندتا بازی دیگه هم این مشکل رو داشتم !!!
در ضمن System Software 3.52 M33 هست .
ممکنه به مموریت ربط داشته باشه

سرعت CPU رو فکر کنم کم گذاشته باشی یه نگاه بنداز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or