سوالات و مشکلات PSP

فايل فلش بايد كجا بريزيم براي اجراش يل اصلآ فلش ميخونه ؟ Active كردم
psp دوستم 3.52 ,ولي Copyخور نيست ميخواستم بيبنم كه راحي هست كه كپيخور كنه يا هنوز FW ش نيومده مرسي ؟؟

دوستان سلام . من 2 بار بازی Syphon F I L T E R Dark Mirror رو از 2 سایت با 2 حجم متفاوت دانلود کردم اما زمانی که می خوام اجراش کنم این Error رو میده !
The Game Could Not Be Started (800564132(
میشه راهنماییم کنید که برای اجرای این بازی دقیقا باید چیکار کنم .
فکر کنم Syphon F I L T E R Dark Mirro احتیاج به loader داره تا بازی اجرا بشه توی همون سایته که دانلود کردی احتمالا هست
فايل فلش بايد كجا بريزيم براي اجراش يل اصلآ فلش ميخونه ؟ Active كردم
psp دوستم 3.52 ,ولي Copyخور نيست ميخواستم بيبنم كه راحي هست كه كپيخور كنه يا هنوز FW ش نيومده مرسي ؟؟
باید بریزی تو مموری بعد بری از تو browser ادرس بدی تا اجرا شه

من pes5 رو می تونم بازی کنم ولی pes6 و pes2007 سر همون منوی اول قبل ازآرم کونامی هنگ میکنه.چرا اینجوریه؟مشکل از مموری نیست چون tekken رو اجرا می کنه

تو بازی ufa هردو psp اسماشون میاد و همدیگر را میشناسن
ولی وقتی kick player را میزنم طرف مقابل رو از اتاق بیرون میکنه
آقا هرکی بلده بسم ا.... دمتون گرم

چه اروري ميده ؟ ارور سيو ميده ؟

اصلا ارور نمیده.هنگ می کنه تصویر سیاه میشه
cry.gif

با سلام
من یه مشکلی داشتم اونم اینه که وقتی پی اس پی رم به کامپیوتر وصل میکنم توسط کامپیوتر به عنوان وسیله ناشناس شناخته میشه.
ویندوزم اکس پیه و مموری رو هم فرمت کرده ام.
در ضمن میخواستم بدونم درایوری نیست که بشه باش پی اس پی رو به کامپیوتر معرفی کرد؟
با تشکر از کسایی که جوابمو بدن.

با سلام
من یه مشکلی داشتم اونم اینه که وقتی پی اس پی رم به کامپیوتر وصل میکنم توسط کامپیوتر به عنوان وسیله ناشناس شناخته میشه.
ویندوزم اکس پیه و مموری رو هم فرمت کرده ام.
در ضمن میخواستم بدونم درایوری نیست که بشه باش پی اس پی رو به کامپیوتر معرفی کرد؟
با تشکر از کسایی که جوابمو بدن.

احتمالا درایور usbت درست نصب نیست.ویندوزت سرویس پک 1 یا 2 نیست؟اگه نباشه باید usb 2 رو بهش بشناسونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or