سوالات و مشکلات PSP

من 300 تا بازی قبلا گرفته بودم از rax الان که بعضی ها رو تست می کنم می بینم rip شده هستن می خواستم ببینم به جز تست کردن دونه دونه بازیها راهی وجود داره که بفهمم کدوم full هست و کدوم ریپ شدس؟مثلا یه نرم افزار باشه توش بازی رو load کنی بگه
یه سوال دیگه بازیهای با پسوند cso و dax رو اگه باز کنیم دوباره iso بشن عین اول میشن یا بازم گیر می کنن یا یه چیزایی ازشون کم میشه؟
مموری من اوضاش خیلی خرابه بعضی از iso هارو وسط load گیر میکنه psp خاموش میکنه به cso که کانورت میکنم دیگه این مشکل رو ندارم البته تعداد این بازی ها خیلی کمه برای شما هم به همین شکله؟

من يه psp گرفتم يه مشکلی باهاش دارم.اونم اينکه وقتی umd توش باشه روشنش ميکنم يه پيغام ميده که ميخوای از بازی خارج شی يا نه.اگه yes بزنم رو please waiting هنگ ميکنه اگه هم no بزنم تصوير ميره و هيچ اتفاقی نميافته.به نظره شما مشکل از چيه؟
كي اين پيغام مياد؟ وقتي روشن ميكني و دستگاه بالا مياد؟ ببينم پلاگين كه نصب نكردي؟
UMD Auto Start روشن هست؟ برو به قسمت Setting بعد UMD Auto Start رو روي Off بذار بعد تست كن ببين درست ميشه يا نه.
يه سر هم به تاپيك زير بزن و تنظيمات ريكاوري رو اونطور كه گفته شده كن و دوباره تست كن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6669
من 300 تا بازی قبلا گرفته بودم از rax الان که بعضی ها رو تست می کنم می بینم rip شده هستن می خواستم ببینم به جز تست کردن دونه دونه بازیها راهی وجود داره که بفهمم کدوم full هست و کدوم ریپ شدس؟مثلا یه نرم افزار باشه توش بازی رو load کنی بگه
یه سوال دیگه بازیهای با پسوند cso و dax رو اگه باز کنیم دوباره iso بشن عین اول میشن یا بازم گیر می کنن یا یه چیزایی ازشون کم میشه؟
من كه برنامه اي نديدم براي اين كار.
معمولا Rip شده ها رو توي اسمشون Rip يا يه چيزي تو اين مايه ها مينويسن.:)
يه كار ديگه هم ميتوني بكني البته شايد مسخره بياد، اينكه اسم بازيتو سرچ كني براي دانلود، بعد فايلي كه پيدا كردي رو ببيني حجمش چقدره، بعد با ماله خودت مقايسه كني.(البته فرمتش مهم هست چون حجم ها فرق ميكنه)

كي اين پيغام مياد؟ وقتي روشن ميكني و دستگاه بالا مياد؟ ببينم پلاگين كه نصب نكردي؟
UMD Auto Start روشن هست؟ برو به قسمت Setting بعد UMD Auto Start رو روي Off بذار بعد تست كن ببين درست ميشه يا نه.
يه سر هم به تاپيك زير بزن و تنظيمات ريكاوري رو اونطور كه گفته شده كن و دوباره تست كن.

بقتی که رو دکمه home ميزانم اين پيغام مياد.قبلش صفحه همينطور سياه هستش.ولی اگه اون umd auto sttart رو off کنم هيچ مشکلی نداره يه راست ميره تو قسمت تنظيمات.

يه سؤال ديگه هم داشتم وقتی که اين umd تو psp هستش يه قسمتی مياد که نوشته update to 2.71 اين ماله چيه؟

سلام دوستان
یه ابلهی اومده مموری رو از psp بکشه بیرون یه جور کشیده که سرش خورد شده و گیر کرده:) حالا مموری دیگه داخلش نمیره چجوری میتونم به اون قسمت جای مموری دسترسی پیدا کنم؟

سلام دوستان
یه ابلهی اومده مموری رو از psp بکشه بیرون یه جور کشیده که سرش خورد شده و گیر کرده:) حالا مموری دیگه داخلش نمیره چجوری میتونم به اون قسمت جای مموری دسترسی پیدا کنم؟
من دقيق نفهميدم چيكار كردي. يعني الان ديگه مموري توش نميره؟
يه فريم فلزي داره كه مموري توي اون ميره. شايد اون يكم تغيير شكل داده.(مگه چيكار كرده؟:))
اگه ميخواي خراب كاري نكني ببر بيرون يه جا نگاه بهش بندازه ببينه چشه، اگه نه هم بايد قاب روشو باز كني و ببيني چه اتفاقي افتاده.

من دقيق نفهميدم چيكار كردي. يعني الان ديگه مموري توش نميره؟
يه فريم فلزي داره كه مموري توي اون ميره. شايد اون يكم تغيير شكل داده.(مگه چيكار كرده؟:))
اگه ميخواي خراب كاري نكني ببر بيرون يه جا نگاه بهش بندازه ببينه چشه، اگه نه هم بايد قاب روشو باز كني و ببيني چه اتفاقي افتاده.
خیلی جالب حل شد:)
psp به طور خیلی فجیح از دستم افتاد رو سرامیک کف زمین هر چی از مموری توش گیر کرده بود پرید بیرون.:biggrin1:

سلام دوستان!
آقا این فیرمور من مشکلات خیلی اساسی داره:
3.52 هست.
توی خیلی از بازیها که اصلا نمیره.الان من برای بازیهای :Cube،SC:E,Monster Hunter,Free Runing امتحان کردم یه سری رو از منو جلوتر نمیره و یه سری رو اصلا به منو نمیرسه!
خلاصه اعصابم خورد شده شدید.
اگه راه حلی هست ممنون میشم.
باتشکر....

سلام دوستان!
آقا این فیرمور من مشکلات خیلی اساسی داره:
3.52 هست.
توی خیلی از بازیها که اصلا نمیره.الان من برای بازیهای :Cube،SC:E,Monster Hunter,Free Runing امتحان کردم یه سری رو از منو جلوتر نمیره و یه سری رو اصلا به منو نمیرسه!
خلاصه اعصابم خورد شده شدید.
اگه راه حلی هست ممنون میشم.
باتشکر....
شما ریکاوریتون رو مثل ا تنظیماتی که مهدی تو این تاپیک مشخص کرده قرار بده اگه بازم نشد احتمالا از مموریه ؟
دقیقا چه حالتی پیش میاد psp خاموش میشه؟

سلام

آقا من تازه پی اس پی گرفتم مشکلم اینه که هر چی فایل تصویری براش تبدیل میکنم نمیخونه در ضمن صوتی ها رم همینطوره ورژن دستگاهمم 3.52 هست کمک کنید لطفا

آقا من تازه پی اس پی گرفتم مشکلم اینه که هر چی فایل تصویری براش تبدیل میکنم نمیخونه در ضمن صوتی ها رم همینطوره ورژن دستگاهمم 3.52 هست کمک کنید لطفا
دوسته من فیلم با فرمت MP4 و آهنگ با فرمت MP3 ! اون برنامه ای که باهاش فیلم تبدیل میکنی چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or