سوالات و مشکلات PSP

سلام
بچه ها به دادم برسید یک گندی زمدم که خودم نفهمیدم چی کار کردم.
من بعد از اینکه psp را به کامپیوتر وصل کردم روی درایو k که درایو پی اس پی بود راست کلیک کردم و فرمت را زدم . :((
این کار را برای این کرم که هیچ فایلی روش کپی نمیشد. اما انجام دادن این کار ههنوز مشکلم حل نشده.
حالا باید چی کار کنم ؟
لطفا کمکم کنید.

شما احتمالا psp كپي خور نشده. براي اطمينان برو به setting> system information> و ببين كه fw دستگاهت چه ورژنيه
براي فورمت هم بايد از خود psp استفاده كني
قربانت پناهي

خیلی ممنون. دوست من.
ببخشید دیگه . راستش من اصلا اطلاعات لازم را در باره ی این کنسول ندارم . حالا که این را گفتید فهمدیم که اصلا طرز فکرم در باره با نحوه کار با این کنسول اشتباه هست.
اما نگفتید چی کار کنم ؟ الان هیچ فایلی روش کپی نمیشه .

من پست قبلیم را قبل از اینکه پست شما را ببینم ارسال کردم یعنی همین طور که داشتم تایپ می کردم شما هم پست داده بودید.
می خواستم بگم پی اس پی از قبل کپی خور شده بود . فقط نمی دونم جدیدا چی شده بود که فایل روش کپی نمی شد.

من پست قبلیم را قبل از اینکه پست شما را ببینم ارسال کردم یعنی همین طور که داشتم تایپ می کردم شما هم پست داده بودید.
می خواستم بگم پی اس پی از قبل کپی خور شده بود . فقط نمی دونم جدیدا چی شده بود که فایل روش کپی نمی شد.

نگفتي fw دستگاهت چه ورژنيه
منظور شما از فايل چيه{برنامه،بازي.........}
چه اروري ميده
قربانت پناهي:love:

ببين كلا دو حالت داره يا PC ات مشكل پيدا كرده يا Memory Stick (قبلا درست بود ديگه؟)
حالا شما يه كار كن اگه مموري ديگه اي داري با اون مموري تست كن ببين فايل كپي ميشه توش؟ اجرا ميشه؟ اگه درست بود پس اين مموري ديسكي كه الان داري خرابه.
اگه بازم مشكل داشت يه سيستم ديگه(ماله دوستي آشنايي كسي..) هم امتحان ببين كپي ميشه. اگه كپي شد پس PC ات مشكل داره و احتمالا مشكل از ويندوز هست كه يه دور عوض كني حل ميشه.

من وقتی می خوام pes 2007 یا هرفوتبال مال کونامی رو بازی کنم میگه the game ciuld not be started 800200d9
فرم ور دستگات چیه ؟ مثلا ماله من 3.52 هست ! بعد از تو رکاوری ، بعد از تو Configuration گزینه Game Folder Hombrew رو بر روی 3.52 Kernal می ذارم !
این کارو کن مشکلت به احتمال زیاد حل میشه !;)

فرم ور دستگات چیه ؟ مثلا ماله من 3.52 هست ! بعد از تو رکاوری ، بعد از تو Configuration گزینه Game Folder Hombrew رو بر روی 3.52 Kernal می ذارم !
این کارو کن مشکلت به احتمال زیاد حل میشه !;)

فرمور من 3.4 oe a هست که بین 3.40 و 1.5 تو همون قسمت تغییر دادم ههیچ کدوم کار نکرد

خودم باید پوشه ی ایسو رو تو مموری بسازم؟بعد کل فابل ها و فولدر هایی که تو dvd بازی هست کپی کنم یا فولدر خاصی؟
داخل مموری یک فولدر با نام ISO ( حتما حروف بزرگ باشه ) درست کن . بعد اگر پسوند فایل بازی iso یا cso بود در این فولدری که درست کردی بریز . ممکنه ایمیج بازی zip شده باشه .

آخرین ویرایش:
این اروری هست که موقع کپی فایل میده :
erorr.JPG

من يه psp گرفتم يه مشکلی باهاش دارم.اونم اينکه وقتی umd توش باشه روشنش ميکنم يه پيغام ميده که ميخوای از بازی خارج شی يا نه.اگه yes بزنم رو please waiting هنگ ميکنه اگه هم no بزنم تصوير ميره و هيچ اتفاقی نميافته.به نظره شما مشکل از چيه؟

من 300 تا بازی قبلا گرفته بودم از rax الان که بعضی ها رو تست می کنم می بینم rip شده هستن می خواستم ببینم به جز تست کردن دونه دونه بازیها راهی وجود داره که بفهمم کدوم full هست و کدوم ریپ شدس؟مثلا یه نرم افزار باشه توش بازی رو load کنی بگه
یه سوال دیگه بازیهای با پسوند cso و dax رو اگه باز کنیم دوباره iso بشن عین اول میشن یا بازم گیر می کنن یا یه چیزایی ازشون کم میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or