سلام دوست عزیزpsp من 2 روز که LCD خاموش نمیشه (همونی که اگه دکمه ای نزنیم lcd خاموش میشه)
یعنی همینجوری روشن میمونه میشه درستش کرد.
ممنون
سلام عزیزمی خواستم بدونم در فریمور 3.52 کدام گزینه no umd بهتر است ممنون.
می خواستم بدونم در فریمور 3.52 کدام گزینه no umd بهتر است ممنون.
البته به نظر من Sony np از همشون بهتره.سلام عزیز
همون گزینه خود گروه M33 از همه بهتره
موفق باشی
بيشتر بازي ها بدون UMD اجرا ميشن من كه تا الان برخورد نكردم كه بدون UMD اجرا نشه.يعني تو فريمور 3.52 همه بازيها بدون umd اجرا مي شه؟؟!!
احتمالا پورتي كه هدفون بهش ميخوره دچاره مشكل شده كه وقتي فشار ميدي درست ميشه. به يه تعمير كار مراجعه كن.من یه مشکلی دارم : هر هنزدفری که به Psp وصل می کنم صدای سمت چپش نمی یاد حتی هندزفیری خود پی اس پی رو هم امتحان کردم همین طوری بود نمی دونم مشکلش چیه ؟
و وقتی هم که سیمش رو کامل تو پی اس پی نزنم و یک کوچولو فشار بدم صدا از دو تا باند می یاد . مشکلش چیه ؟
تنظيماتش off نيست؟ اگه تنظيماتش درسته و كار نميكنه يكي از بچه هاي ديگه هم همين مشكل رو داشت كه به 3.52 آپديت كرد درست شد.psp من 2 روز که LCD خاموش نمیشه (همونی که اگه دکمه ای نزنیم lcd خاموش میشه)
یعنی همینجوری روشن میمونه میشه درستش کرد.
ممنون
نه off نیست.ممنون
چند بار هم تنظیماتشو ریست کردم درست نشد.
بازم ممنون
شما PSP ات كپي خور شده؟ فريمورت چيه؟
کپی خور که هست اما ببخشید من چون تازه PSP خریدم واسطلاح های PSP رو نمیدونم می شه بگید فریمون چیه
اگر منظورتان ورژن 3.40OE_A
نه برای من همجا اینجوریهبرای من هم این اتفاق افتاد من فکر کردم که شاید توی بازی بود LCD خاموش نمیشد برای همین از بازی بیرون امدم وبعد خاموش کردم که درست شد
سلام دوست عزيزنه برای من همجا اینجوریه
من زیادم راضی نیستم که آپگریدش کنم![]()