player اهنگ هست ولی یه مقدار صدای پخشش از خود psp بیشتره اگه اشتباه نکنمحالا اين برنامه واسه چيه؟
فکر کنم باید از برنامه های Run UMD استفاده کنیسلام
من مدتي پيش از يه umd فيلم ايميج گرفتم ولي نمي تونم رو PSP اون ايميج رو اجرا كنم راحي داره اون ايمجو ديد ؟!
موفق و پيروز باشيد
psp اگه کپی خور شده باشه ریجن فری هم میشهسلام
من یه psp خریدم که چینی هستش طرف میگفت اروپایی و آمریکایی هم داره که منظور رجینش بود فکر کنم .میگفت با psp چینی بعضی از بازی هارو نمیتونم اجرا کنم راست میگه؟
شایدم منظورش ژاپنی بوده اگه ژآپنی بوده در این صورت چطور؟
psp که من گرفتم 170 تومن که به احتمال زیاد استاندارد پک باید باشه مموریش 1 gig?چه نوع مموری ای میخوره؟
psp پولوم شده دور کارتونش پوشش پلاستیکی داره یا نه؟
خوب psp من که فکر نکنم کپی خور باشه مطمعن نیستم و چینی هستش بیشتر بازی هارو میتونم بازی کنم؟ نگفتی مموریه خودش چقدره و حافظه داخلیش چقدره؟psp اگه کپی خور شده باشه ریجن فری هم میشه
مموریشم همون مموری استیک پرو های سونی هست
فکر نکنم فقط انجایی که باز میشه یه برچسب پلاستیکی هست.
واسه منم چینی هست تا حالا همه بازی هارو اجرا کرده شما فقط دقت کن ببین فریمورش چی هست تا بتونی راحت کپی خورشکنیخوب psp من که فکر نکنم کپی خور باشه مطمعن نیستم و چینی هستش بیشتر بازی هارو میتونم بازی کنم؟ نگفتی مموریه خودش چقدره و حافظه داخلیش چقدره؟
ممنون
شما خودت باید تشریف بیاری تهران ببری توپ خونه (امام خمینی) اون جا شاید درست کننکسی میتونه جوی استیکه psp منو درست کنه تا براش بفرستم؟ لطفا جوابمو بدین خیلی حیاتیه![]()