سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا کنسول لانچ دوستم اینطور شد (اونم سامسونگ بود)

برد دادش nextgen واسه تعمیر بش گفت خاک گرفته و درست دیسک نمیچرخه همچنین اینکه لنزش را باید عوض کنیم.

خلاصه لنزش رو عوض کردن + تعویض یه مشت قطعه داخلیش که بالا پایین بشه و راحت دیسک بچرخه ، بعد از تعمیر درست شد. اما یک ماه بیشتر کار نکرد و دوباره دقیقا به همون شکل درومد و nextgen این بار گفتش چاره ایی جز تعویض درایور نیست (البته تعویض خیلی دردسر داره باید ست بشه با دستگاه)
جالبه من تا حالا هر كس اينجا برده باز كنسولش خراب شده بعد از مدت كوتاهي...گويا حرفه اي نيستن تو كار

میشه در مورد "جمع شدن برق تو ترانس" توضیح بدی؟
وقتی ترانس تو برق بمونه میگن برق بطور ساکن میمونه بعد که دستگاه پاور بشه برق یکدفعه با آمپر بالاتری به مدار دستگاه میرسه که میگن باعث کوتاه تر شدن عمر وسیله میشه خصوصا دستگاههی قدیمی که مدارشون دیجیتال نیست البته بازم میگم چیزی نیست که 100درصد تائید شده باشه ولی میگن بهتره

سلام دوستان
جدیدا به یه مشکلی برخوردم:نضب بازی روی هاردم خیلی طول میکشه ولی ارور نمیده وقتی هم که بازی اجرا میشه هیچ مشکلی نداره.قبلا خیلی سریعتر بازی نصب میشد ولی الان خیلی خیلی طول میکشه.*

در درایو میاد بیرون

وقتی درایو کنسولم رو میبرم تو خود به خود فورا در درایو میاد بیرون. وقتی در درایو باز هست وقتی کنسول رو خواموش میکنم درایو بسته میشه وبعد از خاموش شدن درایو دوباره میاد بیرون.
اصلا درایو وقت نمیکنه گیم رو باز کنه و اصلا درایو بسته نمیمونه

سلام چند روز پیش xboxام با مادربورد فالکون سه چراغ شد وامروز یه دونه مادربورد جسپر گرفتم ولی وقتی داشتم army of two رو که تو هاردم کپی شده بود رو بازی میکردم؛بازی رو که تموم کردم (چپتر7) یهو صفحه سیاه شد که مجبور شدم دکمه Power رو بزنم. دوباره که روشن کردم مسکلی نداشت.
احتمال داره که اینم سه چراغ شه؟
تاریخ ساخت رو فقط از پشت دستگاه فهمید؟
ممکنه مادربورده ایراد داشته باشه(البته از فروشگاه معتبر گرفتم)؟
لازمه کنسولو 12 ولت کنم؟
واقعا اعصابم به هم ریخته با این کنسوله ... ... ... مایکروسافت :evil:

salam agha khlil agha khlil aen xbox mn eror e68 mide male chieh v dr hen eror e68 tk cheragh ghermez mide nemidonam moshkel az cheh? Vghti consol ro khamosh v roshn mikonam dorost mishe (bebekhshid ke english minvesm chon ba mobile nevshtm)

خطای E68 مربوط به مشکلات هارد کنسول هستش، اینطور که از توی منابع میشه درباره ی این مشکل تحقیق کرد

باید گفت که یا می تونه مشکلات نرم افزاری باشه مثلاً از نظر security sector که اگر هارد به PC وصل بشه ممکنه چنین مشکلی پیش بیاد...و یا ممکنه مشکلات سخت افزاری باشه، چیزی در حد صدمه دیدن اتصالات که این موضوع خودش به دو بخش تقسیم میشه.

یا مشکل در خود هارد و اتصلات اون هستش و یا مشکل در بخش مادربورد کنسول و اتصالات اون در بخش هارد.

این مورد سخت افزاری رو میشه راحت تست کرد...شما هارد کنسول خودتون رو برروی کنسول دیگری تست میکنید و اگر روی اون کنسول با چند بار تست مشکل داشت...مشکل از همون هارد هستش و در غیر این صورت کنسول بدون مشکل بوت شد..مشکل از سمت خود مادربورد هستش
برای تست این بخش (مادربورد) هم یک هارد سالم رو روی کنسول قرار میدید و تست میکنید که آیا کنسول بدون مشکل بوت میشه یا نه.

فعلاً کاری به روش های رفع اون نداریم...این موارد گفته شده رو تست کنید.

وقتی درایو کنسولم رو میبرم تو خود به خود فورا در درایو میاد بیرون. وقتی در درایو باز هست وقتی کنسول رو خواموش میکنم درایو بسته میشه وبعد از خاموش شدن درایو دوباره میاد بیرون.
اصلا درایو وقت نمیکنه گیم رو باز کنه و اصلا درایو بسته نمیمونه

باید درایو کنسول بررسی بشه...و دید که چه مشکلی داره...یک کنسولی هم قبلاً برای یکی از اعضای سایت چنین مشکلی داشت که بعد از مراحل کپی خور چنین مشکلی براش رخ داده بود.

لینک صحبت هامون رو قرار میدم بخوانید و با ایشون هم صحبت کنید ببنید چه کارهایی بری رفع ـش کردند.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=22441&page=29
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=22441&page=30
صحبت های توی این دو صفحه که بین من Police _ 110 و کاربر Gears-Of-War هستش رو بخوانید.

سلام دوستان
جدیدا به یه مشکلی برخوردم:نضب بازی روی هاردم خیلی طول میکشه ولی ارور نمیده وقتی هم که بازی اجرا میشه هیچ مشکلی نداره.قبلا خیلی سریعتر بازی نصب میشد ولی الان خیلی خیلی طول میکشه.*

بعد از عملیات خاصی کنسول (درایو) اینطوری شده و یا خود به خود، شاید لنز کثیف و یا به زبان تعمیرکاران عرق کرده...!!
اگر اینطور باشه، خودتون میتونید کنسول رو باز کنی و درایو رو خارج کنید...اون رو باز کنید و لنز رو با گوش پاکن و کمی الکل سفید و یا آب معدنی تمیز کنید.

سلام چند روز پیش xboxام با مادربورد فالکون سه چراغ شد وامروز یه دونه مادربورد جسپر گرفتم ولی وقتی داشتم army of two رو که تو هاردم کپی شده بود رو بازی میکردم؛بازی رو که تموم کردم (چپتر7) یهو صفحه سیاه شد که مجبور شدم دکمه Power رو بزنم. دوباره که روشن کردم مسکلی نداشت.
احتمال داره که اینم سه چراغ شه؟
تاریخ ساخت رو فقط از پشت دستگاه فهمید؟
ممکنه مادربورده ایراد داشته باشه(البته از فروشگاه معتبر گرفتم)؟
لازمه کنسولو 12 ولت کنم؟
واقعا اعصابم به هم ریخته با این کنسوله ... ... ... مایکروسافت :evil:

نمیشه از روی این مشکلات کوچیک و مشاهدات ساده نظری داد.
بهتره که مثل قبل بدون ترس با کنسول بازی کنید و ببنید در آینده چی میشه.

در مورد کولینگ هم 12 ولت خالی کافی نیست...پست زیر را بخوانید

کی از پست های قدیمی ام توی تاپیک معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز
همیشه انجام روش های کولینگ جزء دسته کارهای برای بهینه سازی تهویه ی بهتر و سریعتر کنسول معمولاً پیشنهاد میشه.
http://www.bazicenter.com/forums/sho...postcount=1774
این کارها یک مکمل برای تهویه ی اصلی کنسول هستش و هیچ وقت جنبه ی توصیه ای نداشته است.
یعنی با انجام اون فقط به قدرت تهویه ی کنسول کمک میکنید در تمام برد ها* و عملاً هیچ گونه ضرری برای کنسول در بر نخواهد داشت
و به نحوی شما درجه حرارت کنسول رو کنترل و ثابت می کنید و میتوانید ساعات بیشتری بازی کنید.

*در تمام بردها: در تمام بردهای کنسول تهویه ی کنسول بدون تغییرات اصلی در چهارچوب خودش باقی مانده...پس شرایط تهویه ای که در برد 4 سال پیش بوده الان تقریباً در برد های جدید هم چنین است.
تفاوت اصلی که میان برد جدید و بردهای قدیمی وجود داره، قرار دادن نوع سینک های بهتر و تکنولوژی جدید قسمت های سخت افزاری کنسول و دو پردازنده های اصلی کنسول می باشد(65nm که حرارت کمتری دارند)، سایر شرایط محیطی کنسول تقریباً دست نخورده است.

در نهایت اگر دوست دارید که با اطمینان بیشتری بازی کنید و ساعات بیشتری از کنسول خود لذت ببرید
میتوانید با انجام چند روش ساده کولینگ توسط یک فرد خبره، بیشتر از قبل و با اطمینان خاطر از کنسول لذت ببرید.

در غیر این صورت، همان تهویه ی استاندارد کنسول میتواند برای شما کافی باشد و با توجه به تفاوت اصلی بردهای جدید که دربالا عرض کردم میتوانید کنسول همیشه پایداری داشته باشید.

دوستان من یه روستی دارم الان زنگ زد بهم گفتش که وقتی کنسولش رو روشن میکنه تصویر میلرزه و وقتی تو

بازی هم میره میلرزه. این از چیه؟

کسی نیست جواب بده؟

دوستان من یه روستی دارم الان زنگ زد بهم گفتش که وقتی کنسولش رو روشن میکنه تصویر میلرزه و وقتی تو

بازی هم میره میلرزه. این از چیه؟

کسی نیست جواب بده؟
احتمالا از کابله.توی چه بازی اینطوریه؟
اگه همه بازیهاست پس از کابله تصویره.

یه سوال داشتم
من وقتی بازی جدید bioshock 2 رو گرفتم گزاشتم تو دستگاه مثل همیشه تصویر سیاه شد که بره تو بازی بعد یهو
یه پیغام ارور مربوط به ریجن میاد ولی ریجن بازی free است اشکال از چیه ؟فریمور؟
بازی های مثل fifa10 و forza 3 رو اجرا میکنه اینو گفتم که بگم بازی های جدیدو اجرا میکنه ولی بازی مثل bioshock 2 و badcompany2 رو همین ارور میده
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or