سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بر بزرگان بازیسنتر
آقا من یه 360 جدید خریدم و میخوام هارد 360 قدیمم رو بزارم ولی وقتی هارد رو میزارم هارد رو میشناسه و اطلاعات هاردم رو هم نشون میده حتی پروفایل هام رو ولی پروفایلم رو نمیاره و انگار باید پروفایل جدید بسازی!!
اگه میشه راهنمایی کنین که چی کار کنم ؟
بازم ممنون.

region هر دو کنسول یکیه؟

سلام دوستان
کنسول من تابحال 3 بار در بازیه فیفا 10 و یه 4 بار در بازیه bad company2 هنگ میکنه و هیچ راهی نیست به غیر از رستارت کردن.
یکی از دوستام هم که فیفا داشت گفته بود چند بار گیر کرده.آیا مشکل از بازیه یا چیزه دیگری؟
کنسول آرکید جاسپره 9 ماهی میشه که خریدمش

سلام. منم Xbox داشتم ولی بعد از 2سال ارور E73 داد.دادم به سرزمین رایانه اصفهان که درست کنن ولی بعد از 3 ماه الافی 3 چراغ بهم تحویل دادن! امروز خودم بازش کردم جای خمیر سیلیکن یک خمیر بد زده بودن تازه بعد هز تمیز کردن خمیرا دیدم کنار تراشه CPU پریده! من چی کار کنم!؟Xbox360 Falcon

سلام دوستان
کنسول من تابحال 3 بار در بازیه فیفا 10 و یه 4 بار در بازیه bad company2 هنگ میکنه و هیچ راهی نیست به غیر از رستارت کردن.
یکی از دوستام هم که فیفا داشت گفته بود چند بار گیر کرده.آیا مشکل از بازیه یا چیزه دیگری؟
سلام
ماله من هم چند بار اینجوری شد وبعد سه چراغ شد (البته مادربوردم فالکونه)
حالا میخواستم مادربورد جاسپر بگیرم . یعنی جاسپرم احتمال 3 چراغ شدن داره ؟
اگه اینجوریه که یه دونه ps3 بگیرم ؟ :confused:
لطفا راهنمایی کنین

من یه مشکل اساسی پیدا کردم، دیشب که بازی میکردم یهو یه صدای فنهای ایکس باکس زیاد شد و عجیب صدا داد ولی کنسول به کارش ادامه داد سریع رفتم ایکس باکس رو خاموش کردم و بعد که دوباره روشن کردم چراغهای 1 و 3 قرمز رنگ روشن شدند و کنسول دیگه باز نشد:(:confused::((
من شهرستان هستم، لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

من یه مشکل اساسی پیدا کردم، دیشب که بازی میکردم یهو یه صدای فنهای ایکس باکس زیاد شد و عجیب صدا داد ولی کنسول به کارش ادامه داد سریع رفتم ایکس باکس رو خاموش کردم و بعد که دوباره روشن کردم چراغهای 1 و 3 قرمز رنگ روشن شدند و کنسول دیگه باز نشد:(:confused::((

دستگاهت خیلی گرم شده یکی دو روز بزار که خوب ختک شد بعد برو موارد کولینگ رو براش انجام بده درست میشه.
12 ولت کردن ، عوض کردن خمیر سیلیکون و اگر بتونی روی رم ها هم سینک بگزلری خیلی خوبه چون این مشکل بیشتر از رم ها هست.

سلام
ماله من هم چند بار اینجوری شد وبعد سه چراغ شد (البته مادربوردم فالکونه)
حالا میخواستم مادربورد جاسپر بگیرم . یعنی جاسپرم احتمال 3 چراغ شدن داره ؟
اگه اینجوریه که یه دونه ps3 بگیرم ؟ :confused:
لطفا راهنمایی کنین

جاسپر خیلی حیلی بهتر شد

سلام دوستان
من کنسولم رو 12 ولت کردم و شرودینگ و دیواید رو هم انجام دادم
حالا سوال اینه که چرا وقتی در حین بازی هستم دستگاه سرده و از پشتشم باد سرد میده ولی وقتی بازی رو pause میکنم و یا تو داشبورد هستم کنسول گرم میشه و باد گرم میده.
در صورتی که معمولا باید برعکس باشه.

حالا بنظر شما در آینده نزدیک سه چراغ میشه؟
یا مشکل از بازی هست چون فقط با این دو بازی مشکل دارم

حالا بنظر شما در آینده نزدیک سه چراغ میشه؟
یا مشکل از بازی هست چون فقط با این دو بازی مشکل دارم
اونکه معلوم نیست ایشالا نمیشه اکه فقط تو این 2تا بازی اینطوری میشه عیب از دیسکای بازیه شاید دیسک بی کیفیته یا بد رایت شده شایدم کثیفه سطح دیسکات شاید چرب شده موقع اجرای بازی صدای درایو دستگات فرقی نمیکنه؟

نمیخواد یکی دو روز بزاری!!!!
کنسول بعد از چند دقیقه به دمای مطلوب میرسه.اول از همه ایکس کلمپ کن(از همه مهتره)بعد از روشهای کولینگو اجرا کن...

سلام دوستان براي تنظيم ساعت و تاريخ براي اينكه بعد از خاموش شدن دستگاه تنظيم ساعت به هم نخوره بايد حتما به ايكس لايو وصل بشي؟ و اگه كانكت بشم كنسولم بن ميشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or