سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیسک های رو باچی میشه تمیز کرد که راحت تر بازی ها اجرا شه مثلا الان من MW2 رو اصلا نمیتونم اجرا کنم به هر روشی نمیشه ! Help
اگه دیسکهات خش افتاده واکس پالش ماشین رایکم رودیسک بزن بعدباپنبه رودیسک بکش دیسکهارومثل روز اول صاف میکنه

اگه دیسکهات خش افتاده واکس پالش ماشین رایکم رودیسک بزن بعدباپنبه رودیسک بکش دیسکهارومثل روز اول صاف میکنه
از کجا میتونم پیدا کنم من خودش خش نمیندازم که DVD رو مثل اینه نگه میدارم یه 2 هفته بعد میبینم که ... به احتمال زیاد این درایورم هست که رو دیسک ها خش میندازه . خشی که جلوی نور بزاری معلوم میشه وخیلی زیاده . !

از کجا میتونم پیدا کنم من خودش خش نمیندازم که DVD رو مثل اینه نگه میدارم یه 2 هفته بعد میبینم که ... به احتمال زیاد این درایورم هست که رو دیسک ها خش میندازه . خشی که جلوی نور بزاری معلوم میشه وخیلی زیاده . !
اونکه معلومه هردیسکیرو تو هر دستگاهی بذاری بعداز مدتی خش میافته همه همینطوریه.لوازم لوکس فروشی ماشین دارن جعبه ای 5000تومانه وتا یک سال جواب میده

سلام من ایکس باکس جدید خریدم (arcade) اما هارد ایکس باکس قبلیمو زدم روش حالا پروفایلام نمی یاد چی کنم؟
کلی سیو داشتم:(
میرم تو قسمت مموری پروفالامو میاره اما زیرش نوشته corrupted profile
کلان هاردو شناحته بخز پروفایلا:((
تورو خدا کممممممممممممممک

سلام من ایکس باکس جدید خریدم (arcade) اما هارد ایکس باکس قبلیمو زدم روش حالا پروفایلام نمی یاد چی کنم؟
کلی سیو داشتم:(
میرم تو قسمت مموری پروفالامو میاره اما زیرش نوشته corrupted profile
کلان هاردو شناحته بخز پروفایلا:((
تورو خدا کممممممممممممممک
سلام.
دوست عزیز به احتمال زیاد هارد شما قبلا ه یه دستگاه که بن شد بوده وصل شده.
تنها راهش این هست که هارد رو فرمت کنید.

سلام
من جدیدا یه مشکل پیدا کردم بازیهای metro 2033 , prison break رو که در xbox میذارم.به جای play game میزنه play dvd . و وقتی اجرا میشه لوگو xbox میاد با کنترلر فیلم (play,stop,forward,bakward,.... )

سلام
من جدیدا یه مشکل پیدا کردم بازیهای metro 2033 , prison break رو که در xbox میذارم.به جای play game میزنه play dvd . و وقتی اجرا میشه لوگو xbox میاد با کنترلر فیلم (play,stop,forward,bakward,.... )
فیرمور درایوتون قدیمی نیست؟
iXtreme 1.6 باشه باید از دیسک اکتیو استفاده کنید و یا آپدیت کنید به Non-Stealth یا LT.
وگرنه دیسکتون خراب رایت شده.
با ABGX چک کنید.

سلام.
دوست عزیز به احتمال زیاد هارد شما قبلا ه یه دستگاه که بن شد بوده وصل شده.
تنها راهش این هست که هارد رو فرمت کنید.

اره دستگام بن شده بود.حالا اگه فرمت کنم بعد میتونم با recover gamertag بیارم پروفایلمو؟

من کلی سیو بازی دارم اگه فرمت کنم بیچاره می شم راه دیگه ای نیست؟:(

دوستان به یه مشکلی برخوردم. خواستم با فلش دیسک اپدیت 12 مگی ساپورت بازی های xbox رو بریزم. فلش رو وصل کردم و کنسول رو restart کردم و دیدم یهو ارور e71 میده. هیچی فلش رو دراوردم و دوباره restart کردم کنسول درست بالا اومد. (فریم ویرم LT هم روش نصبه) به نظرتون مشکل از کجا بوده؟

اره دستگام بن شده بود.حالا اگه فرمت کنم بعد میتونم با recover gamertag بیارم پروفایلمو؟

من کلی سیو بازی دارم اگه فرمت کنم بیچاره می شم راه دیگه ای نیست؟:(
شما پروفایلت رو ریکاور کن، بعدش فقط سیوهایی که بعد از بن شدنت باهاشون بازی کردی، ممکنه خراب باشه، ولی برای بقیه اش مشکلی نداره. خودمم همین مشکل رو داشتم و با ریکاور کردن پروفایل حل شد. ;)

سلام من یه فایل avi و یه زیرنویس فارسی SRT رو داخل یک پوشه با یک اسم گذاشتم ......ولی داخل xbox 360 arcade زیرنویس نمایش داده نمیشه ! باید چیکار کنم تا زیرنویس هم نمایش داده بشه ؟
از چه باطری و شارژری برای دسته xbox360 استفاده کنم بهتره؟
چند روز قبل از عید یک( XBOX360 Power Bank (Battery and charger از توپخونه خریدم به قیمت 10000 تومان و عکسشم اینجا هستش http://www.diytrade.com/china/4/products/6529496/XBOX360_Power_Bank_Battery_and_charger.html از شانس بد من مشکی هستش و دسته ایکس باکس من سفیده واسه همین میخوام یه خوبشو بخرم و اینکه شما چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون

لطفا یکی جواب منو بده

سلام من یه فایل avi و یه زیرنویس فارسی SRT رو داخل یک پوشه با یک اسم گذاشتم ......ولی داخل xbox 360 arcade زیرنویس نمایش داده نمیشه ! باید چیکار کنم تا زیرنویس هم نمایش داده بشه ؟
از چه باطری و شارژری برای دسته xbox360 استفاده کنم بهتره؟
چند روز قبل از عید یک( XBOX360 Power Bank (Battery and charger از توپخونه خریدم به قیمت 10000 تومان و عکسشم اینجا هستش http://www.diytrade.com/china/4/prod...d_charger.html از شانس بد من مشکی هستش و دسته ایکس باکس من سفیده واسه همین میخوام یه خوبشو بخرم و اینکه شما چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون
X360 اصلا SRT رو ساپورت نمیکنه و فقط DVD Filmها رو می تونه با زیرنویس نشون بده. فکر کنم چاره نداری جز Hardcode کردن زیرنویس با ویدئو! (که یه کم سخته.) بهترین کار برای شما تبدیل کردن ویدئو به DVD هست.
همین Play & Charge Kit (از نظر من) بهترین انتخاب هست.
همون طور که گفتم، از نظر من همین Play & Charge Kit بهترین انتخاب هست. سفیدش هم تقریبا هم قیمت مشکی هست. من یه سفیدش رو دارم با ظرفیت 4200 که وقتی تا خرخره شارژ بشه (:دی)، تا 10 ساعت هم کار میکنه. قیمتش هم 17 تومن هست.

شما پروفایلت رو ریکاور کن، بعدش فقط سیوهایی که بعد از بن شدنت باهاشون بازی کردی، ممکنه خراب باشه، ولی برای بقیه اش مشکلی نداره. خودمم همین مشکل رو داشتم و با ریکاور کردن پروفایل حل شد. ;)

اقا دمت گرم الان LT هم ریختم تو دستگاه جدیدم اما هنوز لایو نرفتم دوباره میترسم بن کنه باز:eek:هفته دیگه میرم ردیفش میکنم

X360 اصلا SRT رو ساپورت نمیکنه و فقط DVD Filmها رو می تونه با زیرنویس نشون بده. فکر کنم چاره نداری جز Hardcode کردن زیرنویس با ویدئو! (که یه کم سخته.) بهترین کار برای شما تبدیل کردن ویدئو به DVD هست.
همین Play & Charge Kit (از نظر من) بهترین انتخاب هست.
همون طور که گفتم، از نظر من همین Play & Charge Kit بهترین انتخاب هست. سفیدش هم تقریبا هم قیمت مشکی هست. من یه سفیدش رو دارم با ظرفیت 4200 که وقتی تا خرخره شارژ بشه (:دی)، تا 10 ساعت هم کار میکنه. قیمتش هم 17 تومن هست.

ممنون از راهنماییت ولی شارژر من play & charge kit نیست و از همون اول که خریدمش وقتی گذاشتم تو شارژ بعد از نیم ساعت چراغ سبزش روشن شد و 1 ساعت که بازی کردم باتری خالی شد و دوباره که گذاشتم تو شارژ نیم ساعته پر شد و بعد از 1 ساعت دوباره باتری خالی شد

سلام
امروز یه مشکلی برا 360 دوستم پیش اومده من هر کارش کردم نشد که نشد!
مشکل اینه که اول که خرید داشبورد عادی بود و هیچ مشکلی نداشت و من تمش رو عوض کردم. بعد بازی دانته رو گذاشت و یه پیغام برا آپدیت داد و اونم زد و یه چی لود شد و بعد دستگاه ریستارت شد. بعد که اومد پروفایل پاک شده بود و یه پروفایل دیگه ساخت و به مرحله ساختن آواتار که شد یه پیغامی داد که شما باید برای دسترسی به این قسمت آپدیت کنی چه چیزی رو و اینا. حالا دیگه داشبورد سبز تیره شده و شکل قبلی نیست و آواتار هم نداره و هر بار بازی دانته رو میزاره همین پیغام آپدیت ور میده! حالا چی کار میشه براش کرد؟
لطفا زود کمک کنین بنده خدا لنگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or