سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من وقتی برای اولین بار BIOSHOCK2 رو میذارم تو دستگاه میگه باید آپدیت کنی من هم میگم ok و میذارم آپدیت شه ولی هر دفعه که Restart میکنه X360 رو دوباره سوال میکنه که باید آپدیت کنی ... این کارو تا ابدالدهر هم که انجام بدم باز هم بعد از ری استارت شدن میگه باید آپدیت کنی !!! مشکلش چیه؟ ( هم برای BIOSHOCK2 این اتفاق میوفته و هم برای Bayonetta ! )
ممنون میشم راهنمایی فرمائید ... :love:

دوست عزیز
علت اینه که دیسکی که شما گرفتی سورس بازی نامرغوب داشته (پچ شده بوذه) و آپدیت بازی ناقص کپی شده و نمیتونه آپدیت را کامل نصب کنه، بنابراین بازی های جدید را نمیتونی بازی کنی ( احتمالا توی این وضعیت آواتارت هم باید پریده باشه)
حالا یه چیزی را تست کن
1: اگه بازی های قدیمی را میخونه و نیازی به آپدیت نداره فقط باید یه بازی بایوشاک 2 از یک جای مطمئن ( باهاشون شرط کن) بگیری و اپدیت کنی و درست میشه
2: اگه بازی قدیمی را اجرا نکرد بهتره ببری پیش کسی تا فریمورت را برات عوض کنه تا درست شه

ولی در هر صورت بازیهات را از جای مطمئن بخر تا این مشکلات را نداشته باشی

آخرین ویرایش:
سلام.دستگاه من بیشتردیسکهای play box رانمیگیره ولی بقیه دیسکها همرو میگیره حتی همین اشغالهای ایرانیرو عیب خاصی داره یاکیفیت دیسکهای play box پایینه؟

سلام.دستگاه من بیشتردیسکهای play box رانمیگیره ولی بقیه دیسکها همرو میگیره حتی همین اشغالهای ایرانیرو عیب خاصی داره یاکیفیت دیسکهای play box پایینه؟

سلام.
ما که تا چند سال پیش play box استفاده میکیدیم هیچ مشکلی نداشت ولی خوب حالا که دارید میگید با این دیسک های معمولی مشکلی نداره به احتمال زیاد مشکل از دیسک های play box شما هست.
و اینم بگم دیسک های play box یا free بودن یا j امکان داره با ریجن دستگاه شما همخوانی نداشته باهه.

من چقدر میتونم باهاش بازی کنم ! 4 ساعت میشه ! بعد خیلی سخت بازی هارو اجرا میکنه 100 بار درمیارم فوت میکنم میزنه Reading بعد نمیخونه میزنه Opening میزنم در میاد تمیزش میکنم دوباره خیلی سخت بازی ها رو اجرا میکنه لنزش هم تازه تمیز کردم بعد تازه بازی هایی که بازی میکنم رو هم نصب هست . وقتی بازی های اورجینال رو میزارم راحت اجرا میکنه دیسک های Playbox دیگه پیدا نمیشه ورباتیوم چی؟

من چقدر میتونم باهاش بازی کنم ! 4 ساعت میشه ! بعد خیلی سخت بازی هارو اجرا میکنه 100 بار درمیارم فوت میکنم میزنه Reading بعد نمیخونه میزنه Opening میزنم در میاد تمیزش میکنم دوباره خیلی سخت بازی ها رو اجرا میکنه لنزش هم تازه تمیز کردم بعد تازه بازی هایی که بازی میکنم رو هم نصب هست . وقتی بازی های اورجینال رو میزارم راحت اجرا میکنه دیسک های Playbox دیگه پیدا نمیشه ورباتیوم چی؟
لنزت داره تعطیل می‌شه. با تنظیم کردن شاید بهتر بشه.
بازی اوریجینال بذار یه مقدار کار کنه گرم بشه (3-4 دقیقه) بعد دوباره دیسکی رو که نمی خوند بذار شاید بخونه. به ترتیب اوریجینال->ورباتیم->تی‌گیت->PlayBox
ورباتیم رو خیلی بهتر می خونه ولی PlayBox رو فراموش کن.

اخه بازی های ورباتیم رو از کجا گیر بیارم ! من بازی هایی که میگرم کپی هستن . میشه راهنمایی کنید که از کجا بگیرم . اگه مغازه ای هست بگید ؟

بچه ها من می خوام یه جاسپر بخرم اکس باکس فالکونم error E73 داد 5 ماه پیش دادم تعمیر اما
الان باز همون error رو داد میخوام نگهش دارم اما بعد اینکه جاسپر خریدم میدم تعمیر دوباره.
ایکس باکس arcade قیمت 265 خوبه الان بخرم یا ارزونتر میشه؟
البته بدون دسته جون دوتا خودم دارم

بچه ها من می خوام یه جاسپر بخرم اکس باکس فالکونم error E73 داد 5 ماه پیش دادم تعمیر اما
الان باز همون error رو داد میخوام نگهش دارم اما بعد اینکه جاسپر خریدم میدم تعمیر دوباره.
ایکس باکس arcade قیمت 265 خوبه الان بخرم یا ارزونتر میشه؟
البته بدون دسته جون دوتا خودم دارم
بدون دسته رو نمیدونم ولی من ارکید جسپر 250 قیمت کردم 2روز پیش

سلام
من یه مشکلی دارم
من 3 روزه یه 360 گرفتم. امروز دیدم که یه دفعه داره درایو صدا میده سیدی بازی رو در اوردم دیدم رو سیدی یه خط افتاده مثل اینکه خود درایانداخته باشه چون کاملا دایره بود!
حالا شما میگین مشکل از چیه؟ سی دی خرابه و جنسش بده یا مشکل از درایوه؟

سلام
من یه مشکلی دارم
من 3 روزه یه 360 گرفتم. امروز دیدم که یه دفعه داره درایو صدا میده سیدی بازی رو در اوردم دیدم رو سیدی یه خط افتاده مثل اینکه خود درایانداخته باشه چون کاملا دایره بود!
حالا شما میگین مشکل از چیه؟ سی دی خرابه و جنسش بده یا مشکل از درایوه؟
احتمالاً مشکل از دیسک بوده که تاب داشته. با دیسک‌های دیگه هم همین‌طور می‌شه؟
اگه دیسک تاب داره و خش می‌اندازه توی دستگاه نگذارید چون به لنز درایو آسیب می‌زنه.

مشکل با دسته

با عرض سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی با دسته دارو و اون اینه که زمانی که دستگاه رو به برق میزنم و با دسته روشن می کنم بدون هیچ مشکلی کار می کنه ولی وقتی دستگاه رو ریست و یا خاموش و روشن میکنم
دیگه دسته رو نمیشنامه و روی دسته تمام چراغها روشن و خاموش میشه و حتماً دستگاه رو باید از برق بکشم و 30 ثانیه بعد روشن کنم اونوقت درست میشه
میشه کمک کنید که مجبور نباشم برای ریست و یا روشن و یا خاموش کردن هی برق دستگاه رو بکشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or