سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دوبار تاحالاهم دستگاهموهم روشن کردم سه چراغ شد بعدکه از برق کشیدمش دوباره زدم درست شد ازچیه خطرناک نیست
واسه منم یه بار اینطوری شد تو نت سرچ کردم یه چند تا مطلب پیدا کردم که نوشته بود مشکل از کابلایی که

بهش وصله بعد نوشته بود که کابل پاور رو چک کنید درست میشه.

من دوبار تاحالاهم دستگاهموهم روشن کردم سه چراغ شد بعدکه از برق کشیدمش دوباره زدم درست شد ازچیه خطرناک نیست
اگه دستگاهت قدیمیه!که میشه به عنوان صدای الرّحمن ازش یاد کرد! ولی اگه جدیده!شاید نوسان برقه!!!

من بیشتر فکر میکنک گزینه اول باشه! معمولا چند بار درست میشن ولی در نهایت ان خدا هست که میماند:دی!
احتمالا 3 چراغ میشه کنسولت Coming s00n

سلام
دوستان یه موردی هس نمیدونم ایراده یا وسواس الکی
توی بازیها انگار تصویر موج داره مثلا توی دارک سایدرز وبایونتا اینجوری بود یه دفعه یه خط وسط صفحه میومد و میرفت توی بد کمپانی 2 هم انگار زیاد بازی روون نیس حداقل روونی بازی COD6 رو نداره یه دفعه سایه ظاهر میشه بعد فاصلتو کم میکنی میره یا صخره ها یه شکلن یه کم نزدیک میشی شکلش عوض میشه تیک میزنه
خلاصه بد روی مخه اساتید یه راهنمایی کنن مشکل کجاس ؟؟

اگه دستگاهت قدیمیه!که میشه به عنوان صدای الرّحمن ازش یاد کرد! ولی اگه جدیده!شاید نوسان برقه!!!

من بیشتر فکر میکنک گزینه اول باشه! معمولا چند بار درست میشن ولی در نهایت ان خدا هست که میماند:دی!
احتمالا 3 چراغ میشه کنسولت Coming s00n
1سال ونیم دارمش همون اول فنشو 12ولت کردم الان 2روز روزی 3 4ساعت بازی میکنم دیگه نشد

آقا سلام عرض شد من برای این X360 یدونه از همین هدست معمولی با سیم ها خریدیم. اونجا تو مغازه یارو تست کردیم جواب داد، اما همین که آوردیم تو خونه به دسته وصلش کردیم جواب نمیده صدا نداره، روش یا تنظیمات خاصی داره بگید ممنون

سلام
دوستان یه موردی هس نمیدونم ایراده یا وسواس الکی
توی بازیها انگار تصویر موج داره مثلا توی دارک سایدرز وبایونتا اینجوری بود یه دفعه یه خط وسط صفحه میومد و میرفت توی بد کمپانی 2 هم انگار زیاد بازی روون نیس حداقل روونی بازی COD6 رو نداره یه دفعه سایه ظاهر میشه بعد فاصلتو کم میکنی میره یا صخره ها یه شکلن یه کم نزدیک میشی شکلش عوض میشه تیک میزنه
خلاصه بد روی مخه اساتید یه راهنمایی کنن مشکل کجاس ؟؟

اگر رویی بازی خاصی هست که اشکال از دیسک یا خود بازی هست ولی اگر همیشه اینطور میشه که یا کابلت مشکل داره یا GPU داره به فنا میره و تک چراغ خواهی شد.

آقا سلام عرض شد من برای این X360 یدونه از همین هدست معمولی با سیم ها خریدیم. اونجا تو مغازه یارو تست کردیم جواب داد، اما همین که آوردیم تو خونه به دسته وصلش کردیم جواب نمیده صدا نداره، روش یا تنظیمات خاصی داره بگید ممنون

تنظیم خاصی نداره ولی فکر کنم فقط تو محیط لایو کار کنه.

با سلام
دوستان من حدود یک سالی هست Xbox360 دارم ولی با دسته اون در بعضی بازیها نمیتونم کنار بیام و کلا دسته ps3 یا ps2 رو همیشه ترجیح میدم.
حالا میخوام ببینم ایا نمونه دیگه ای از دسته نیست که مثل دسته ps3 یا ps2 باشه یا اصلا این دستگاه دسته ای بجز این قلمبه ای که خود ماکروسافت ساخته داره؟
با تشکر

من داشتم ac2 رو بازی می کردم یه دفعه گیر کرد دیگه هیچ دکمه ای هم کار نمی کرد مجبور شدم دستگاه را خاموش کنم بعد روشن کردم رفتم توش وقتی داشت سیو رو لود می کرد دوباره گیر می کنه چیکار کنم یه بار از رو هارد پاکش کردم دوباره نصبش کردم بازم نشد فقط همین جا ایراد داره اگه season بعدی رو شروع کنم ایراد نداره

سلام کنسول من e68 داد ایرادم از هارد راهی هست که بتونم درستش کنم یا باید برم یه جدید بخرم در ضمن وقتی با هارد روشنش میکنم هاردش یه صدای خفیفی میده
لطفا کمک کنید

دوستان بازی splinter cell:double agent چرا در بیشتر صحنه ها فریم ریت پایینی داره؟
چرا بازیهای نقره ای رو میگن برای لنز مناسب نیست؟چون تا اونجایی که من میدونم دیسکهای نقره ای در pc کیفیت بالایی دارند.

دوستان بازی splinter cell:biggrin1:ouble agent چرا در بیشتر صحنه ها فریم ریت پایینی داره؟
چرا بازیهای نقره ای رو میگن برای لنز مناسب نیست؟چون تا اونجایی که من میدونم دیسکهای نقره ای در pc کیفیت بالایی دارند.

قبلا خیلی در این مورد بحث شده دیسک های نقراه ای مال کشور مالزی هست و کیفیت خیلی نامرغوبی دارن.
خودت میتونی امتحان کنی یک دیسک نقرهای بگزار تو درایو و صدای چرخشش رو گوش کن و بعد با دیسک های با مارک ورباتیم بسنج.
میبینی که صدای خیلی بیشتر دیسکهای مالزی میدن که نشانه فشار به درایو و لنز دستگاه برای خواندن اون هست.

من وقتی برای اولین بار BIOSHOCK2 رو میذارم تو دستگاه میگه باید آپدیت کنی من هم میگم ok و میذارم آپدیت شه ولی هر دفعه که Restart میکنه X360 رو دوباره سوال میکنه که باید آپدیت کنی ... این کارو تا ابدالدهر هم که انجام بدم باز هم بعد از ری استارت شدن میگه باید آپدیت کنی !!! مشکلش چیه؟ ( هم برای BIOSHOCK2 این اتفاق میوفته و هم برای Bayonetta ! )
ممنون میشم راهنمایی فرمائید ... :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or