سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز اگه ارور از اداپتور بود وقتی دستگارو روشن میکردید 3 چراغ میداد.
ولی شما میفرماید که e74 ظاهر شده پس...

شما کنسولتو روشن کن بزار همینجوری روشن باشه ببنید بعد از چند دقیقه دوباره ارور میده.

من وقتی دستگاهو تکون میدم یه صدایی مثل ساچمه یا پیچ میده مادربوردم هم جاسپره مشکلی داره یا نه؟
حتما موقعی که خواستن دستگاه رو ببندن یه پیچ جا تو دستگاه جا مونده.
مشکل از چیزی نیست فقط کافیه قاب رو باز کنی و یه تکونی بدی به دستگاه.

تصویر

من در حین بازی دستگاهم یه صدای جیزی داد :biggrin1: بعد تصویر پرید بعد که خاموش روشن کردم فقط صد ا داشت تصویر نبود چه قسمتی از دستگاه صدمه دیده ؟

من وقتی دستگاهو تکون میدم یه صدایی مثل ساچمه یا پیچ میده مادربوردم هم جاسپره مشکلی داره یا نه؟

اون صدای که مثل ساچمه شنیده میشه، مربوط به این بخش از برد کنسول هستش (تصویر زیر)

new-xbox-motherboard1.jpg

تا اونجایی که اطلاع دارم این قسمت وظیفه ی بررسی وضعیت عمودی و یا افقی بودن کنسول رو داره

P.S:
خبری هم از پیچ جا مونده نیست....

من در حین بازی دستگاهم یه صدای جیزی داد :biggrin1: بعد تصویر پرید بعد که خاموش روشن کردم فقط صد ا داشت تصویر نبود چه قسمتی از دستگاه صدمه دیده ؟

کابل تصویر و ورودی TV رو با دقت بررسی کنید...کابل تصویر دیگری رو استفاده کنید...اگر مشکل حل نشد

مشکل میتونه سخت افزاری باشه و مربوط به Chipset خروجی تصویر هستش که معروف به HANA هستش که اون از نظر BGA مشکل پیدا کرده باشه (تصویر زیر)

البته در بعضی از موارد سخت افزاری دیده شده که مشکل از GPU بوده به جای HANA

فعلاً شما همان کابل تصویر و ورودی TV رو بررسی کنید

سلام احتمالا جای این سوال اینجا نباشه اما خب زود رفع زحمت میکنم. من با این بازیای جدید مشکل دارم همشون با هارد اجرا نمیشن و
هی آپدیت می خوان هارد رو که در میارم اجرا میشن اما جایی برای ذخیره ندارم کنسولم هم لانچ تشریف داره یه کمکی بکنین زورم میاد مموری بخرم:cheesygri

سلام احتمالا جای این سوال اینجا نباشه اما خب زود رفع زحمت میکنم. من با این بازیای جدید مشکل دارم همشون با هارد اجرا نمیشن و
هی آپدیت می خوان هارد رو که در میارم اجرا میشن اما جایی برای ذخیره ندارم کنسولم هم لانچ تشریف داره یه کمکی بکنین زورم میاد مموری بخرم:cheesygri

پست اول رو بخونید....و آپدیت آفلاین کنید به آخرین ورژن داشبورد
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23585

من وقتی میخوام بازی کنم میگه اپدیت کن دریوا هم ال تی کردم بازم میگه اپدیت کن ولی بدون هارد این مشکل رو نداره تازه وقتی یه هارد دیگه روی دستگاه میزارم اپدیت نمی خواد مشکل از چی هست

اون صدای که مثل ساچمه شنیده میشه، مربوط به این بخش از برد کنسول هستش (تصویر زیر)

تا اونجایی که اطلاع دارم این قسمت وظیفه ی بررسی وضعیت عمودی و یا افقی بودن کنسول رو داره
آقا خلیل ماله منم این صدا رو میده مشکلی که پیش نمیاد؟

Last edited by a moderator:
خب بسلامتی کنسوله من هم امروز شروع کرد به هنگ کردن. سه چراغ قرمز نمیده ولی چندین بار امروز وسطه بازیهایه مختلف هنگ کرد. چه بازیهائی که رو سی دی بود و چه بازیهایی که رو هارد نصب کرده بودم. یهو بعد از 10-20 دقیقه صفحه فریز میشه که رو صفحه نویز هم هست. Cashe رو پاک کردم، هاردو جدا کردم، سیمها رو دوباره وصل کردم. خلاصه هر چی بفکرم رسید انجام دادم ولی کماکان سیستم هنگ میکنه. (البته یه بار یک ساعتی کار کرد که فکر کردم مشکل حل شده ولی بعد که اومدم تو داشبورد و یه بازی آرکید اجرا کردم دوباره هنگ کرد). بحث سره اینه که 3 چراغ قرمز هم نمیده. دوستان کسی این مشکلو داشته؟ راه حلی دارین؟ (پرمیومه و تا حالا مشکلی نداشته. مشکله سی دی و این جور چیزا نباید باشه چون میگم بازیه رو هارد و رو DVD جفتشون هنگ کردن). چه کنیم دوستان؟ غزله خداحافظی رو بخونیم یا نه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or