سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید که اینجا میپرسم
من بازیه dante's inferno گرفتم وقتی با abgx360 چک میکنم میزنه که تا حالا یه همچین ویوی ندیده بعد وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه میزنه mixed media disk فریمویر هم 1.6 non-steatch هست حالا مشکل از بازیه یا جایه دیگه؟؟

دوستان سلام

من چند روزی هست یه ایکس باکس الیت خریدم وصلش کردم به lcd البته باهمون کابل کامپوزیت خودش
هر چند دیقه یه خط نازک سبز یا قرمز رنگ کوچیک میاد ( تقریبا شبیه خش دار بودن cd البته تو کمتر از یک ثانیه ناپدید میشه )
آیا این بخاطر کم بودن کیفیت به وجود اومده یا نکنه دستگاه مشکل داره ؟

تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم :((

دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟ :shocked:

سلام خدمت دوستان عزیز.
من موقعی که داشتم بازی می کردم ........ یدفه صفحه بههم ریخت( خط خطی شد مثل حاشور زدن) بعد سریع خاموشش کردم. ولی وقتی روشنش کردم E74 (یک چراغه) شد. دادم بیرو تعمیرش کردن و هم 61.ixtrem1 نصب کردن ولی وقتی آوردمش خونه یه 10-20 دقیقه بازی کردم(کال آو:مدرن2) دوباره یک چراغه شد.( تو مغازه تست کرده بودم... سالم بود)*
صاحب مغازه می گه که اشکا از آ داپتوره. از کجا بفهمم که آداپتورم خرابه؟( چون شک دارم که خراب باشه و می ترسم که از روشه 3 حوله استفاده کرده باشن :confused:)
*(در ضمن کنسولم 1 بار 3 چراغه شده بود)
کنسول: (elite 120 2007(falcon
با تشکر فراوان.

سلام بر دوستان;
من امروز هاردم رو برده بودم خونه دوستم.با پروفایلم بازی کردم بعد که اومد خونه هاردم رو زدم به دستگاه خودم زده corrupted profile مشکلش چیه و چه جوری حل میشه؟
باتشکرقبلی:

سلام بر و بکس میخوام بدونم تو چاسپر چند درصد احتمال 1 چراغ و 3 چراغ وجود داره
سلام
دوست عزیز احتمالش نزدیک به صفر هست.
البته بازم شما رعایت کنید دیگه مثلا گردش هوا خوب باشه دورو اطراف کنسول و بازی ها رو در هارد نصب کنید.

سلام بر دوستان;
من امروز هاردم رو برده بودم خونه دوستم.با پروفایلم بازی کردم بعد که اومد خونه هاردم رو زدم به دستگاه خودم زده corrupted profile مشکلش چیه و چه جوری حل میشه؟
باتشکرقبلی:

احتمالا کنسول دوست شما بن شده بوده.
و اینکه راه خل این هست که هاردو فرمت کنید

مدتی پیش من دستگاه رو برای آبدیت دادم که LT بریزن و ریختن ! اما بعد که دستگاه رو اوردم خونه دستگاه رو که تکون میدادم صدای یه پیچ تو دستگاه میومد ! میخواستم بدونم موردی هست ! یعنی باید دستگاه رو باز کنم ! البته مشکل خاصی ندارم !!!!

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من دچار یه بلای خانمان سوز شدم.
امروز داشتم بازی می کردم.مهمون داشتیم فیفا استریت و فیفا 09 بازی می کردم.
اول که 09 رو بازی می کردم بعد یه 5 دقیقع خط های خاکستری به صورت عمودی رو صفحه پیدا شد.در این موقعیت هیچج دکمه ای بجز دکمه ی پاور کار نمی کرد.مجبور شدم خاموش کنم.
بار دوم باز هم 09 رو گذاشتم و دوباره همون مشکل پیش اومد گفتم مشکل از بازیه.
فیفا استریت رو گذاشتم بعد 5 دقیقه بازم همون مشکل
الان چه مشکلی برام پیش اومده؟هیچ وقت سر این 2 بازی این مشکلو نداشتم.چی کار باید بکنم؟

برا منم همین طور شده باید چیکار کرد ؟
برا من 2 هفته پیش اینطوری شد ، جای Xbox رو یکم عوض کردم درست شد ( جایی که مشکل داشته باشه هم نبود نمیدونم چرا !) بعد فک کردم دیگه درست شده ، بعد دوباره امروز امتجان کردم بازم بعد چند دقیقه هنگ می کنه ! فک کنم از وقتی Update حدید ریختم اینطوری شده باشه ( آپدیت از روی دیسک Left4Dead خواستم بریزیم چند بار میومد هر چند بار هم میزدم بریزه ولی نمیریخت ، بعدش خودم فایل آپدیت رو از اینترنت گرفتم و آپدیت کردم با فلاش ) ، حتی توصیه های خود سایت xbox رو هم انجام دادم ( مثل بدون هارد و اینا ) ولی بازم هنگ می کنه ، باید چی کار کنم ؟

سلام دوستان من دچار یه بلای خانمان سوز شدم.
امروز داشتم بازی می کردم.مهمون داشتیم فیفا استریت و فیفا 09 بازی می کردم.
اول که 09 رو بازی می کردم بعد یه 5 دقیقع خط های خاکستری به صورت عمودی رو صفحه پیدا شد.در این موقعیت هیچج دکمه ای بجز دکمه ی پاور کار نمی کرد.مجبور شدم خاموش کنم.
بار دوم باز هم 09 رو گذاشتم و دوباره همون مشکل پیش اومد گفتم مشکل از بازیه.
فیفا استریت رو گذاشتم بعد 5 دقیقه بازم همون مشکل
الان چه مشکلی برام پیش اومده؟هیچ وقت سر این 2 بازی این مشکلو نداشتم.چی کار باید بکنم؟
یعنی صفحه شطرنجی شد دیگه؟
خب برای من هم همین مشکل پیش اومد و بعد از چند روز هم 3 چراغ رو دادن.

برا منم همین طور شده باید چیکار کرد ؟
برا من 2 هفته پیش اینطوری شد ، جای Xbox رو یکم عوض کردم درست شد ( جایی که مشکل داشته باشه هم نبود نمیدونم چرا !) بعد فک کردم دیگه درست شده ، بعد دوباره امروز امتجان کردم بازم بعد چند دقیقه هنگ می کنه ! فک کنم از وقتی Update حدید ریختم اینطوری شده باشه ( آپدیت از روی دیسک Left4Dead خواستم بریزیم چند بار میومد هر چند بار هم میزدم بریزه ولی نمیریخت ، بعدش خودم فایل آپدیت رو از اینترنت گرفتم و آپدیت کردم با فلاش ) ، حتی توصیه های خود سایت xbox رو هم انجام دادم ( مثل بدون هارد و اینا ) ولی بازم هنگ می کنه ، باید چی کار کنم ؟
این مسئله اصلا ربطی به آبدیت و... نداره مطمئنا مشکل از خود کنسول هست، بهتر به یک متخصص نشون بدی، دیگه نزدیک های 3 چراغ شدن هست.

---------------------------------------------------------------------
خب به سلامتی و میمنت کنسول ما هم بعد از 3 سال خدمت خالصانه به خلق (خودم) به دیار E 74 شتافت و دیگه متخصص ها قطع امید کردن.
در نتیجه شبانه یک عدد Arcade جاسپر تهیه نموده ام ولی آقا مشکلی که دارم این که این Arcade رو که هربار روشن میکنم باید Sign In کنم، یعنی پروفایلم نمیاد، چه کنم که به صورت اتوماتیک پروفایل Sign In باشه دیگه هی مجبور نشم بعد از هر بار روشن کردن خودم Sign In کنم؟

مدتی پیش من دستگاه رو برای آبدیت دادم که LT بریزن و ریختن ! اما بعد که دستگاه رو اوردم خونه دستگاه رو که تکون میدادم صدای یه پیچ تو دستگاه میومد ! میخواستم بدونم موردی هست ! یعنی باید دستگاه رو باز کنم ! البته مشکل خاصی ندارم !!!!

دوست عزیز شما قاب دستگاه رو باز کنید و دستگاه رو بر عکس کنیدو یه تکون بدید تا اون پیچ خارج بشه
تا خیالتون راحت باشه و رو اعصابتون راه نره.
:biggrin1:

سلام خدمت دوستان عزیز.
من موقعی که داشتم بازی می کردم ........ یدفه صفحه بههم ریخت( خط خطی شد مثل حاشور زدن) بعد سریع خاموشش کردم. ولی وقتی روشنش کردم E74 (یک چراغه) شد. دادم بیرو تعمیرش کردن و هم 61.ixtrem1 نصب کردن ولی وقتی آوردمش خونه یه 10-20 دقیقه بازی کردم(کال آو:مدرن2) دوباره یک چراغه شد.( تو مغازه تست کرده بودم... سالم بود)*
صاحب مغازه می گه که اشکا از آ داپتوره. از کجا بفهمم که آداپتورم خرابه؟( چون شک دارم که خراب باشه و می ترسم که از روشه 3 حوله استفاده کرده باشن )
با تشکر فراوان.

سلام خدمت دوستان عزیز.
صاحب مغازه می گه که اشکا از آ داپتوره. از کجا بفهمم که آداپتورم خرابه؟( چون شک دارم که خراب باشه و می ترسم که از روشه 3 حوله استفاده کرده باشن )
با تشکر فراوان.

دوست عزیز اگه ارور از اداپتور بود وقتی دستگارو روشن میکردید 3 چراغ میداد.
ولی شما میفرماید که e74 ظاهر شده پس...

شما کنسولتو روشن کن بزار همینجوری روشن باشه ببنید بعد از چند دقیقه دوباره ارور میده.

با سلام... یه مشکل کوچیک! بعضا وقتی کنسول رو به صورت عمودی می ذارم چراغ سبزی که مربوط به شماره کنترلر هست (چراغ روی کنسول) خود به خود جا عوض می کنه! بین شماره 1 و 2 ! وقتی افقی می ذارم این مشکل رو نداره! مشکل کجاست؟ فکر کنم این چیپی که وظیفش تشخیص حالت عمودی و افقی برای نشون دادن چراغ هست مشکل داره!

با سلام... یه مشکل کوچیک! بعضا وقتی کنسول رو به صورت عمودی می ذارم چراغ سبزی که مربوط به شماره کنترلر هست (چراغ روی کنسول) خود به خود جا عوض می کنه! بین شماره 1 و 2 ! وقتی افقی می ذارم این مشکل رو نداره! مشکل کجاست؟ فکر کنم این چیپی که وظیفش تشخیص حالت عمودی و افقی برای نشون دادن چراغ هست مشکل داره!

سلام چیز خاصی نیست. کنسول من 2 سال اینجوری بود خودش درست شد.
جای نگرانی نیست
که بخواد بعد ها دردسر درست کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or