سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.

ببخشید من تو بعضی بازی ها مشکل دارم.

مثلا تو AC 2 دارم تو شهر راه میرم که سایه ی یه ساختمون ظاهر میشه و یا هر چی جلوتر میرم جزئیات

گرافیکی بیشتر میشه.

و یا مثلا تو ARMY OF TWO 40TH DAY دارم راه میرم سایه ها ظاهر میشن.

به نظرتون مشکل از چیه؟

در ضمن من تو 34 اینچ سونی وگا بازی میکنم و با کابل کومپوننت.

با سلام یکی از دوستام کنسولش وسط بعضی از بازی ها مثل FIFA 10 و NBA 2k 10 قفل میکنه و اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم .
fifa10 بازي نكردم ولي تو بازيه NBA2K10 هم واسه من دوبار قفل شد.فكر نمي كنم چيز خاصي باشه.يحتمل ايراد از ديسك يا خود بازي باشه.

بچه ها من ایکس باکسم ارور E74 رو داده بود دادم درستش کردن ولی وقتی کابل HDMI رو وصل کردم که بازی کنم پیغام گفت که پشتیبانی نمی شود.قبل از این ارور خوب و راحت بازی می کردم و مشکلی نداشتم.به تعمیرکار که گفتم گفت ایراد از کابله!
شما چی می گید؟؟؟
اخه قبلا مشکلی نداشت ولی حالا.....
ممنون جواب بدید.:smile:

بچه ها من ایکس باکسم ارور E74 رو داده بود دادم درستش کردن ولی وقتی کابل HDMI رو وصل کردم که بازی کنم پیغام گفت که پشتیبانی نمی شود.قبل از این ارور خوب و راحت بازی می کردم و مشکلی نداشتم.به تعمیرکار که گفتم گفت ایراد از کابله!
شما چی می گید؟؟؟
اخه قبلا مشکلی نداشت ولی حالا.....
ممنون جواب بدید.

سلام بهترین کار این هست که با یه کابل دیگه امتحان کنید اگه بازم مشکل داشت دیگه باید به تعمیر کارتون مراجعه کنید

سلام
یه چیز خیلی جالب
من اواتار سیاه شده بود ولی وقتی امروز دیرت 2 رو بازی کردم اواتارم برگشت ولی باز وقتی بازی های تبدیل شده به wawe3 رو بازی کردم مثل مدرا وارفیر 2 و اسیسین کرید2 باز اواتارم سیاه شد و باز دیرت 2 رو و بازی کردم وقتی رفتم داشبورت باز اواتارم برگشت
چرا ؟؟؟؟؟

سلام
امروز که داشتم بازی می کردم یهو کنسول خاموش شد و چراغ آداپتور قرمز شد . یه بار دیگه بعد از 15 دقیقه بازی اینجوری شد . بعد از یکس دو ساعت که یه کم خنک شد و کابل هارو تمیز کردم وبازی کردم دیگه اینجوری نشد فقط علاوه بر صدای فن آداپتور یه صداهایی از آداپتور میاد.کسی میدونه مشکل چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین :blushing:
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟ :((

مشکل از نوسانات برق هست اون صدا هایی رو هم که میگید از برق ناشی میشه که می تونه از پریز باشه و یا از 3 راهی و یا از کابل برق 360 ... چون ممکنه نوسان زیادی در محلی که استفاده می کنید داشته باشید اول جای کابل برق 360 رو محکم کنید اگر مشکل حل نشد از یک پریز برق دیگه و اگر باز هم بر طرف نشد سریعا یک 3 راهی خوب و محکم رو جایگزین 3 راهی قبلی کنید . در پایان ممکنه از کابل برق 360 بوده باشه از درستی کابل هم اطمینان حاصل کنید .
آقا خیلی خیلی متشکر :blushing:

سلام
امروز که داشتم بازی می کردم یهو کنسول خاموش شد و چراغ آداپتور قرمز شد . یه بار دیگه بعد از 15 دقیقه بازی اینجوری شد . بعد از یکس دو ساعت که یه کم خنک شد و کابل هارو تمیز کردم وبازی کردم دیگه اینجوری نشد فقط علاوه بر صدای فن آداپتور یه صداهایی از آداپتور میاد.کسی میدونه مشکل چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین :blushing:
منم یک بار این مسئله برام پیش اومد.کنسولم وسط بازی خاموش شد و چراغ پاورقرمز گردید. ولی فردای آن روز درست شد. اما بعد از یکی دو ماه وقتی اومدم بازی کنم دوباره چراغ آداپتور قرمز شد و دیگر هرگز نارنجی نشد. و پاور سوخت.

منم یک بار این مسئله برام پیش اومد.کنسولم وسط بازی خاموش شد و چراغ پاورقرمز گردید. ولی فردای آن روز درست شد. اما بعد از یکی دو ماه وقتی اومدم بازی کنم دوباره چراغ آداپتور قرمز شد و دیگر هرگز نارنجی نشد. و پاور سوخت.
سلام
من رفتم و یه 3 راهی خریدم,یعنی فایده ای نداره؟
پس من چی کار کنم؟
قیمت آداپتور چه قده؟

سلام
یه چیز خیلی جالب
من اواتار سیاه شده بود ولی وقتی امروز دیرت 2 رو بازی کردم اواتارم برگشت ولی باز وقتی بازی های تبدیل شده به wawe3 رو بازی کردم مثل مدرا وارفیر 2 و اسیسین کرید2 باز اواتارم سیاه شد و باز دیرت 2 رو و بازی کردم وقتی رفتم داشبورت باز اواتارم برگشت
چرا ؟؟؟؟؟

اقا کسی نیست جواب مارو بده

سلام من تازه واردم و نميدونم كجا بايد پست يا تاپيك بدم لطفا اگه اشتباهي ديدين ببخشين
من Xbox مي خوام Assassin Creed 2 رو بازي كنم مثلا همون صفحه Xbox 360 مياد از يكي پرسيدم يه DVD به من داد گفت اين رو اجرا كنوقتي اجرا شد در بيار بعد بازي رو اجرا كن اما نميشه باز هم به من ارور ميده تورو خدا كمك كنيد رواني شدم:eek::((

سلام من تازه واردم و نميدونم كجا بايد پست يا تاپيك بدم لطفا اگه اشتباهي ديدين ببخشين
من Xbox مي خوام Assassin Creed 2 رو بازي كنم مثلا همون صفحه Xbox 360 مياد از يكي پرسيدم يه DVD به من داد گفت اين رو اجرا كنوقتي اجرا شد در بيار بعد بازي رو اجرا كن اما نميشه باز هم به من ارور ميده تورو خدا كمك كنيد رواني شدم:eek::((
شما برو فريمور دستگاهت رو آپديت به LT بكن درست ميشه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or