Wrath OF Joker
کاربر سایت
والا من اصفهانم ولي ميدونم تهران 1000 جا داره براي تبديل!!مرسي اما از كجا بايد بگيرم . من تهرانم![]()
بهترين جا هم ببر پيش همين آقاي ميثم قرباني كه توي سايت هستش!!
والا من اصفهانم ولي ميدونم تهران 1000 جا داره براي تبديل!!مرسي اما از كجا بايد بگيرم . من تهرانم![]()
واقعا ممنونم با ايشون تماس گرفتم و كارم راه افتاد مرسيوالا من اصفهانم ولي ميدونم تهران 1000 جا داره براي تبديل!!
بهترين جا هم ببر پيش همين آقاي ميثم قرباني كه توي سايت هستش!!

ممکنه از داغ شدن بیش از اندازه gpu باشه. به یک تلوزیون دیگه وصلش کردی یا نه ؟؟ همین طوری بوده؟؟دوستان سلام
من چند روزی هست یه ایکس باکس الیت خریدم وصلش کردم به lcd البته باهمون کابل کامپوزیت خودش
هر چند دیقه یه خط نازک سبز یا قرمز رنگ کوچیک میاد ( تقریبا شبیه خش دار بودن cd البته تو کمتر از یک ثانیه ناپدید میشه )
آیا این بخاطر کم بودن کیفیت به وجود اومده یا نکنه دستگاه مشکل داره ؟
تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم![]()
به نظر من ديگه كاملا تعطيل شده ديگه بايد به فكر يه ايكس باكس جديد باشيبا سلام
من یکی از 360 ها رو با برد فالکون باز کردم و بعد از اکس کلمپ 2 روز مدام کار کرد و هر بازی رو اجرا کرد
ولی الان دوباره 3 چراغ داد باز کردم و اکس کلمپ کردم دوباره ولی وقتی روشنش میکنم
همون اول 3 چراغ میده و فن ها کار نمیکنند و تصویر هم نیست دیگه
ممنون میشم کنمکم کنید

ممکنه از داغ شدن بیش از اندازه gpu باشه. به یک تلوزیون دیگه وصلش کردی یا نه ؟؟ همین طوری بوده؟؟
یک علت همون خش روی دیسک میتونه باشه. یک علت دیگه تنظیم نبودن لنز میتونه باشه.سلام دوستان.
من یه بازی رو گرفتم، فقط چند خش خیلی ریز روی دیسک داره. دیسک رو که میذارم پیغام Unreadable Disc میاد. چند بار هم تمیزش کردم. این در حالیه که من دیسکای بسیار خش دار تر رو که میذارم راحت اجرا میکنه.
مشکل از کجاست؟ ممنون....
جوابتون کامل داده شد این پافشاری برای چیه ؟؟؟ شما شانستون بگیره آداپتور بسوزه با این نوسانات آسیب بسیار زیادی به کنسول وارد میشه و کنسول می سوزه میگید آداپتور ؟؟؟ شما مواردی که بهتون گفته شد رو رعایت کنید مشکلی از اون بابت به امید خدا واستون پیش نخواهد آمد توجه کنید که کابل برق 360 ، باید پریز سه راهی رو کیپ بگیره و شل نباشه .

سلام
با تشکر مجدد
همه کارهایی که گفتین رو رعایت کردم (پریز,3راهی و کابل برق) . به یه تعمیرکار هم نشون دادم و گفت که صدای فن آداپتوره که به مرور زمان فشار روش اومده و اینجوزی صدا میده .
حالا میخواستم بدونم میشه فنشو عوض کنم ؟یا اینکه خود آداپتورو عوض کنم؟
چون از این می ترسم که به مادربورد آسیب بزنه![]()
با سلام خدمت اساتید
یه بنده خدایی کنسول الیت خریده با بازی تیکن و مدرن 2 ، مدرنو راحت کپی کرد توی هارد و اجرا میکنه
ولی تیکن رو کپی نکرد با این حال توی اجرای بازی مشکلی نداره
ایراد از بازیه تیکنه یا چیز دیگه
با تشکر
اینو هم اضافه کنم چندباری که تیکنو میخاست کپی کنه روی 8 درصد گیر میکرد
با تشکرروش تعمیر: آداپتور رو از برق در بیار. بعد بازش کن و فن داخل اون رو پس از گردگیری کردن با الکل(هر الکلی صنعتی-خوراکی) یا نفت بشور. البته پیشنهاد میکنم فقط قطعات مکانیکی رو بشوری و از وارد شدن مایع به داخل قطعات الکتریکی جلوگیری کنی. فکر کنم اینطوری 2 الی 3 ماه به عمر آداپتور اضافه بشه.
نکته مهم: تو رو به جان مادرت قبل از هر کاری, آداپتور رو از برق در بیار.
نکته 2: آداپتور در داخل خودش برق ذخیره میکنه. در تمامی فرآیند تعمیر بهتره کفش یا دمپایی پات باشه و بعلاوه اگه میتونی دستکش هم دستت کن که هم برای خودت برق گرفتگی پیش نیاد و هم آداپتور خراب تر نشه.
اگر هم حوصله این کارهها رو نداری, بهتره یه آداپتور نو بخری که پیشنهاد من هم همینه.