اقا میثم هستن توی سایت.برد فالكون هستش.
تعمير كار حرفه اي سراغ نداريد؟
اخه من شهرستانم
بله میخوره بهش.می خواستم ببنیم پاورم به جسپر می خوره یا نه؟؟

؟

)بعد كه يكي 2 بار روشن خاموش كردم درست شد باز دوباره كه cd updat رو گذاشتم 3 چراغ داد ايندفع نزديك 5 بار خامووش روشن كردم تادرست شد الانم داره نيمچه هو نيمه كار ميكنه لامسب دوستان لطفا راهنمايي كنن ممشكل از چيه؟؟؟؟دستگاه فاتحه؟؟
؟؟

باور کن من یه xbox دارم درست 3 بار 3 چراغ شد.اينايي كه ميگم الاهي واسه گرگ بيابون پيش نياد غم 3 چراغ از بزرگ ترين غم هاي عالمه![]()

باور کن من یه xbox دارم درست 3 بار 3 چراغ شد.
دفعه ی اوا:تقریبا 1 سال عمر کرد.
دفعه ی دوم: 1.5 ماه
دفعه ی سوم: کمتر از 2 ساعت.
![]()

از دل داريت ممنونم
توروخدا كمكم كنييييييييييييييييييييييد![]()
از دل داريت ممنونم![]()
یا سورس بازی خرابه یا کنسول داره غزل خدا حافظی میخونه اگر ادامه پیدا کرد بده به تعمیرکاربا سلام یکی از دوستام کنسولش وسط بعضی از بازی ها مثل FIFA 10 و NBA 2k 10 قفل میکنه و اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم .
سلام دوستان کنسولم بعضی مواقع بعد از نیم ساعت بازی تصویر سیاه میشه به نظرتون دیگه نفس های اخرشه ؟ قابل تعمیر هست ؟
منم مشکل تو رو داشتم ولی اگه اپدیت 80 MB رو دانلود کنی مشکلت حل میشه. از این تاپیک :درود فراوان بر دوستان عزیز
من امروز بعد 4 ماه 3 تا بازی جدید گرفتم ولی میزارم توی دستگاه میگه باید اپدیت کنی بعد که پر میشه دستگاه دوباره روشن میشه باز میگه باید اپدیت کنی . من تا 10 بار هی زدم ولی درست نشد که نشد دستگام الایت پال هست . ممنون میشم کمک کنین .
پاینده باشید