سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یک سوال داشتم. من ایکس باکسم که فالکون بود سه چراغ شد حالا می خوام برو یک دونه جسپر بگیرم . وسیله های ایکس باکس قبلیمو از جمله پاور رو دارم می خواستم ببنیم پاورم به جسپر می خوره یا نه؟؟ ((پاورم 110 بود که با ترانس به 220 تبدیل میشد))

دوستان گل سلام

اينايي كه ميگم الاهي واسه گرگ بيابون پيش نياد غم 3 چراغ از بزرگ ترين غم هاي عالمه:((:((

دوستان من اپديته جديد دستگاه ميزارم 3 چراغ ميشه چه كاركنم :((:((:((:((:((:((؟

مشكل از دستگاهه يا اپديت اصلا كسي تا به حال همچين مشكلي واسش پيش اومده؟

اول كه سه چراغ شد بازيه mass effect رو گذاشتم تودستگاه بعد از خواستن اپديت اپديتش كردم بعد كه اومد بالا 3 چراغ داد(تو اتاق تريك بودم حواسمم جاي ديگه بود يه هو يك نور قرمز چشمك زن از سمت xbox حس كردم بعد كه نگاه كردم .......:((:((:(()بعد كه يكي 2 بار روشن خاموش كردم درست شد باز دوباره كه cd updat رو گذاشتم 3 چراغ داد ايندفع نزديك 5 بار خامووش روشن كردم تادرست شد الانم داره نيمچه هو نيمه كار ميكنه لامسب دوستان لطفا راهنمايي كنن ممشكل از چيه؟؟؟؟دستگاه فاتحه؟؟:eek:؟؟:((:((:((:((:((

سلام دوستان کنسولم بعضی مواقع بعد از نیم ساعت بازی تصویر سیاه میشه به نظرتون دیگه نفس های اخرشه ؟ قابل تعمیر هست ؟

دوست عزیز اگه تو یه چندتا بازی ختص اینجوری میشه که به احتمال زیاد مشکل از بازی های کپی هست.
ولی اگه بیشتر موارد اینجوری میشه کنسولتون مشکل داره. بهتر هست که پیش یه تعمیر کار برید

سلام
امروز که داشتم بازی می کردم یهو کنسول خاموش شد و چراغ آداپتور قرمز شد . یه بار دیگه بعد از 15 دقیقه بازی اینجوری شد . بعد از یکس دو ساعت که یه کم خنک شد و کابل هارو تمیز کردم وبازی کردم دیگه اینجوری نشد فقط علاوه بر صدای فن آداپتور یه صداهایی از آداپتور میاد.کسی میدونه مشکل چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین :blushing:

بچه ها من ایکس باکسم ارور E74 رو داده بود دادم درستش کردن ولی وقتی کابل HDMI رو وصل کردم که بازی کنم پیغام گفت که پشتیبانی نمی شود.قبل از این ارور خوب و راحت بازی می کردم و مشکلی نداشتم.به تعمیرکار که گفتم گفت ایراد از کابله!
شما چی می گید؟؟؟
اخه قبلا مشکلی نداشت ولی حالا.....
ممنون جواب بدید.:smile:

درود فراوان بر دوستان عزیز

من امروز بعد 4 ماه 3 تا بازی جدید گرفتم ولی میزارم توی دستگاه میگه باید اپدیت کنی بعد که پر میشه دستگاه دوباره روشن میشه باز میگه باید اپدیت کنی . من تا 10 بار هی زدم ولی درست نشد که نشد دستگام الایت پال هست . ممنون میشم کمک کنین .

پاینده باشید

درود فراوان بر دوستان عزیز

من امروز بعد 4 ماه 3 تا بازی جدید گرفتم ولی میزارم توی دستگاه میگه باید اپدیت کنی بعد که پر میشه دستگاه دوباره روشن میشه باز میگه باید اپدیت کنی . من تا 10 بار هی زدم ولی درست نشد که نشد دستگام الایت پال هست . ممنون میشم کمک کنین .

پاینده باشید
منم مشکل تو رو داشتم ولی اگه اپدیت 80 MB رو دانلود کنی مشکلت حل میشه. از این تاپیک :

جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2009-28-October

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or