سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
اقایون من یه هارد 120 دارم که متاسفانه سرم کلاه گذاشتن و یه هارد دادن که نگو و نپرس ( از همون اول که وصل کردم به جای 120 ، 107 گیگ بود.)وقتی اون رو وصل می کنم چراغ قرمز شماره ی 3 روشن می شه.
مشکل چیه؟
سلام، نه سرتون کلاه نذاشتن، چون ظرفیت هارد همیشه از اون مقداری که هست کمتر نشون داده میشه.
حالا نه اینکه هم الان میخوای 120 گیگش رو پر کنی؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام، نه سرتون کلاه نذاشتن، چون ظرفیت هارد همیشه از اون مقداری که هست کمتر نشون داده میشه.
حالا نه اینکه هم الان میخوای 120 گیگش رو پر کنی؟:biggrin1:
مشکل من این نیست.
مشکل من این هست که وقتی هارد 120 رو وصل می کنم چراغ شماره ی 3 قرمز روشن می شه ولی با 20 گیگ همچین مشکلی رو ندارم :-"

jasper

یعنی بعد از فریز شدن , کنسول دیگه روشن نشد و کار نکرد؟
چرا ولی از دکمه خود کنسول خاموش کردم دسته دیگه جواب نداد . بعدش 2 ساعتی بازی کردم چیزیش نشد .اوایل یه بار 5 ساعتم مداوم بازی کردم زیر کنسول یه کم گرم شد ، نمیدونم چرا اینطوری شد.:(

آخرین ویرایش:
ببخشید آقا خلیل اگه این سوال تو این بخش جواب دادنی نیست مشکلی نیست و حذف شود تو بخش PS3 مطرح کردم ولی گفتم شاید تو این زمینه هم تخصص داشته باشین.
وقتی PS3 نمیتونه BD رو بخونه معمولا لنز مشکل پیدا میکنه؟

اصلا نگران نباش دوست عزیز مشکلی وجود نداره گاهی از این مشکلات واسه ایکس باکس پیش میاد ، البته احتمال پیدا شدن مشکل هم هست اما نه با در صد زیاد نهایتا 5 % ، اگر البته بار اول یا دومیه که داره فریز میشه ( زمانشون خیلی نزدیک به هم نباشه ) در ضمن ممکنه بخاطر نوع دیسکی باشه که استفاده کردید ... به هر روی شما هر دو ساعت یک بار استراحتی به دستگاه بدین بهتره هرچند که جسپر باشه
آخه کنسول قبلیم هم اولش همینطوری شد که بعدش .... :((.
اگه دیسک ایراد داشته اشه مگه کنسول قفل میکنه؟تاریخ ساخت کنسولم 2009/6/27.

سلام
پس جاسپر هم سه چراغ داده !!!
برم ps3 بخرم یعنی !!؟ پول بازیاشو نداریم که !! :cheesygri
واقعا میترسم xbox بگیرم !! چون احتمالا روزی 6و7 ساعت بازی میکنم باهاش و اگر سه چراغ بشه دیگه پولی ندارم که یکی دیگه بخرم !! از اون ور هم ps3 بازیهاش گروونه !!
کسی هست یه توضیخ در مورد سه چراغ شدن جاسپر ها بده !!
واقعا چقدر احتمال خرابی داره !!!؟
ممنون

دوست عزیز بعد از 65 نانومتری کردن GPU ، میزان خرابی جسپر بسیار پایین بوده ، در مدل قبلی که فلکن بود تنها CPU از 90 نانومتر به 65 رسید در نتیجه گرما کاهش داده شد در جسپر هم تراشه GPU رو تغییر دادند ... اما این معنی رو نمیده که هرگز 3 چراغ نمی شوند هر چند درصد خراب شدنشان بسیار پایین باشه ، شما اگر هر دو ساعت یک مقدار استراحت به کنسول بدی تا میزان گرما کاهش پیدا کنه مدت بیشتری رو با کنسول کار میکنی .

ميشه بگيد بعد از دوساعت چقدر بايد استراحتش داد؟؟؟ (( چه مدت منظورم هست.))

سلام.
بعد از يك هفته اومدم xbox بازي كنم وقتي روشنش كردم صداي بدي داد ويك دفعه خاموش شد و2چراق داد.
كسي ميدونه مشكل چيه؟هيچ اروري هم نميده

سلام.
بعد از يك هفته اومدم xbox بازي كنم وقتي روشنش كردم صداي بدي داد ويك دفعه خاموش شد و2چراق داد.
كسي ميدونه مشكل چيه؟هيچ اروري هم نميده
احتمالا اختلال جریان و ولتاز بوده.کنسول دیگه روشن نمیشه؟فقط 2 چراغ میده؟فن کار میکنه؟اصلا گرم میشه کنسول؟
اگر جواب همه اینها خیر هست پردازنده اسیب دیده و نابود شده.
فکر میکنم 20 - 30 دقیقه کافی باشه ... دوستان 3 الی 5 ساعت هم پشت سر هم بازی می کنند .
دوستان زیاد روشن و خاموش کردن کنسول مضر ترین کار هست.اگر میخواهید 6 ساعت بازی کنید مشکلی نیست !ولی اگر 3 ساعت بازی کردید و بعد خاموش کردید و بعد از نیم ساعت دوباره روشن کردید بدترین کار ممکنه رو انجام دادید.
توی تمامی وسایل الکترونیکی این امر صادق هست چو موقع روشن کردن به یک باره جریان خیلی زیادی وارد دستگاه خاموش میشه و اسیب زیادی میزنه به وسایل برقی.

با سلام خدمت اساتید بخش
من 1 سوال داشتم
یکی از دوستای ما لنز درایوش رو دستکاری کرده میشه گفت خرابش کده
میخواستم بدونم چطور میشه لنز درایو رو عوض کرد ممنون میشم من رو راهنمایی کنین .
با تشکر از جواباتون .

احتمالا اختلال جریان و ولتاز بوده.کنسول دیگه روشن نمیشه؟فقط 2 چراغ میده؟فن کار میکنه؟اصلا گرم میشه کنسول؟

كنسول روشن ميشه ميره توي منو بعد از يك دقيقه يك دفعه خاموش ميشه و 2 چراق ميزنه صداي خيلي بدي هم ميده.خيلي هم گرم ميشه فن ها هم كار ميكنه.
مشكل چيه؟
(تازه با فورزا 3داشتم حال ميكردم)

كنسول روشن ميشه ميره توي منو بعد از يك دقيقه يك دفعه خاموش ميشه و 2 چراق ميزنه صداي خيلي بدي هم ميده.خيلي هم گرم ميشه فن ها هم كار ميكنه.
مشكل چيه؟
(تازه با فورزا 3داشتم حال ميكردم)
بالهای زیر پردازنده داغون شده و حرارت کنسول خیلی بالا میره و فنها قدرت خنک کردن اون دما رو ندارن.چارش ریبال کردن هست.(با ایکس کلمپ تغییر خاصی نمیکنه باید ریبال بشه)
روی یکی از بردهام من هم همین مشکلو داشتم با این تفاوت که اون توی 5 ثانیه دماش میرفت بالا و 2 چراغ میداد!
برد چیه؟
با سلام خدمت اساتید بخش
من 1 سوال داشتم
یکی از دوستای ما لنز درایوش رو دستکاری کرده میشه گفت خرابش کده
میخواستم بدونم چطور میشه لنز درایو رو عوض کرد ممنون میشم من رو راهنمایی کنین .
با تشکر از جواباتون .
خوب اگر فکر میکنید خودتون قادر به تعویض لنز درای هستید که کاری نداره.درایو رو باز میکنید و لنز رو عوض میکنید!(توضیح خاصی نداره راستش!)
اگر هم لنز لازم داری به این تاپیک سر بزن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=27660

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or