سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
آقا xbox دوستم رو وقتی روشن می کنیم تصویر نمیاد.
یعنی مونیتور نمی شناستش.
(تلوزیون هم همین طوره!!!)
این رو هم با HDMI و هم با VGA امتحان کردیدم.
مشکل چیه؟:confused:

من اون لینک رو دانلود کردم اما موقع اکسترکت ارور میده و اکسترکت نمیشه
اگه میشه راهنمایی کنید

اول از یه برنامه دیگه واسه اکسترکت استفاده کنید مثل 7-Zip و این که اکسترکت هییر کنید.
اگه بازم جواب نداد یه بار دیگه فایلو دانلود کنید

دوست عزیز با 7-zip هم امتحان کردم و باز هم موقع اکسترکت ارور میده اما یک فایل که حجمش 200 کیلوبایت کمتر از حجم فایل اصلی است اکسترکت میکنه حالا نمیدونم اگه از این فایل استفاده کنم که نمیدونم ناقصه یا نه به داشبورد صدمه میخوره یا نه؟

دستگاه من وقتی میخوام بازی هارو بریزم رو هارد ارور کلین دیسک میده.دادم تنظیم لنز الان بهتر شده ولی کاملا مشکلم رفع نشده
چی کار کنم؟لنز رو عوض کنم یا کلا درایو رو؟هزینه هر کدوم چقدر میشه؟

دستگاه من وقتی میخوام بازی هارو بریزم رو هارد ارور کلین دیسک میده.دادم تنظیم لنز الان بهتر شده ولی کاملا مشکلم رفع نشده
چی کار کنم؟لنز رو عوض کنم یا کلا درایو رو؟هزینه هر کدوم چقدر میشه؟
لنزت ضعیف شده ولی یه درایو بخری بهتره تا لنزو عوض کنی به صرفه تره:cheesygri

سلام
من هنوز ایکس باکسمو آپدیت نکردم کلا هم با لایو کاری ندارم، الان برای اینکه توی اجرای بازیها کمترین مشکل رو داشته باشم کدوم آپدیت بهتره؟ دیسک اکتیو لازمه؟ با کدوم بازیها ممکنه مشکل داشته باشم؟
داشبورد هم 2.0.8955.0 رو باید نصب کنم؟
مرسی

بریده بریده شدن تصویر

سلام
من همین امروز کنسول elite رو خریداری کردم. یه مشکل در اجرای بازی RE5 دارم. مشکل هم بریدگی‌های افقی تصویر هست: در هنگام انجام بازی و خصوصا نمایش دمو‌های داخل بازی، تصویر به صورت افقی برش میخوره. یه چیزی مثل مشکل v-sync که تو PC هم هست.

من وضوح تصویر رو روی 1080p گذاشتم.

کسی تا به حال با این مشکل مواجه شده؟ آیا همه xbox ها از این مشکل رنج میبرن؟

با تشکر از دوستان بازی سنتر.

---------------------------------------------------
ویرایش: با تغییر وضوح تصویر به 1080i مشکل حل شد.

آخرین ویرایش:
دوستان من چند روز پیش که داشتم بازی میکردم هیچ مشکلی نبود.ولی دیروز که اومدم کنسول رو روشن کنم دیدم که تصویر از پورت HDMI خارج نمیشه!نمیدونم هوا براش مشکلی به وجود اورده یا نه!!!
به نظرم پورت درسته چون مانیتور میزنه که اچ دی ام ای وصله ولی تصویر نداره.به نظرم تنظیمات داخلی کنسول به هم ریخته.من الان چی کار باید بکنم تا تصویر برگرده؟چجوری برم توی تنظیمات وقتی تصویر ندارم؟!:دی راهی هست کنسول رو کلا ریست کنم؟
ممنون از پاسختون.
ویرایش در ضمن من از AV میتونم تصویر بگیرم فقط پورت HDMI تصویر نمیده.

آخرین ویرایش:
سلام
من هنوز ایکس باکسمو آپدیت نکردم کلا هم با لایو کاری ندارم، الان برای اینکه توی اجرای بازیها کمترین مشکل رو داشته باشم کدوم آپدیت بهتره؟ دیسک اکتیو لازمه؟ با کدوم بازیها ممکنه مشکل داشته باشم؟
داشبورد هم 2.0.8955.0 رو باید نصب کنم؟
مرسی

دوست عزیز شما درایوت چیه و فریمورت چیه؟؟
اگه از فریمور 1.61 استفاده کنی هیچ نیازی به آپدیت و اکتیو دیسک نداری و از اونجایی که با لایو هم کار نداری پس LT هم به کارت نمیاد!
ولی اگه فریمورت 1.51 باشه میتونی از دیسکهای تبدیل شده به WAVE3 استفاده کنی
در صورت آپدیت نبودن شما با بازیهایی که WAVE4 WAVE5 و بعد اون هستن مشکل خواهی داشت
داشبوردت رو هم بله باید آپدیت کنی

سلام

آقا یه مشکلی واسه کنسول ما پیش اومده

توی دو تا تایپک پست زدم که تا الان پاسخی نگرفتم
فوریه ، ممنون میشم اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره راهنمایی کنه
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=922064&postcount=1858
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=922076&postcount=93

بنده یک کنسول دست دوم تهیه کردم
تمامی موارد جسپر بودن اعم از تاریخ ساخت و توان پاور و کاننکتور پاور و . . .رو چک کردم.
سریال پشت دستگاه هم با اونی که از داشبورد خونده میشه یکیه

امروز وسط بازی NBA 2k10 در حالت 720p یه بار هنگ کرد که داداشم خاموشش کرد.

2 3 ساعت بعد وسط بازی صفحه سیاه شد و سه چراغ قرمز چشمک زن داد ، بدون اینکه پیغام خطایی بده

بعد از اون هم که روشنش کردم بدون هیچ مشکلی داشبورد بالا اومد . (دیگه تو بازی تستش نکردم دوباره)

کلا تاحالا به اندازه شارژ 4 تا باتری قلمی معمولی باهاش بازی شده بود و تا الان با این مشکل مواجه نشده بودیم.

علتش چیه ؟
امکان داره جا نرفتن صحیح کابل پاور (جا نرفتن اون خار که صدا میده و کابل پاور فیت جا میره )منجر به بروز این مشکل (هنگ و یا سه چراغ) در وسط بازی (مثلا بعد از یکی دو ساعت بازی) بشه ؟

امروز دوباره با دستگاه بازی انجام شد.
فقط توی همین NBA 2k10 توی صحنه های خیلی شلوغ یه مقدار سرعت رندر فریم ها افت میکنه (FPS کم میشه )
نه از هنگ خبری بود و نه از سه چراغ.
هیچ گونه اثر گرما هم درش دیده نمیشه.

در سایر بازی ها هم چین مشکلی مشاهده نشده تا الان.
.

ممنون.

دوست عزیز شما درایوت چیه و فریمورت چیه؟؟
اگه از فریمور 1.61 استفاده کنی هیچ نیازی به آپدیت و اکتیو دیسک نداری و از اونجایی که با لایو هم کار نداری پس LT هم به کارت نمیاد!
ولی اگه فریمورت 1.51 باشه میتونی از دیسکهای تبدیل شده به WAVE3 استفاده کنی
در صورت آپدیت نبودن شما با بازیهایی که WAVE4 WAVE5 و بعد اون هستن مشکل خواهی داشت
داشبوردت رو هم بله باید آپدیت کنی
ممنون از راهنماییت
درایوم فکر کنم بنکیو باشه و فریمورش 1.51
اینطور که معلومه non-stealth مدت بیشتری جواب میده ( بین 1.61 non-stealth و 1.6 non-stealth فرقی هست؟)

ممنون از راهنماییت
درایوم فکر کنم بنکیو باشه و فریمورش 1.51
اینطور که معلومه non-stealth مدت بیشتری جواب میده ( بین 1.61 non-stealth و 1.6 non-stealth فرقی هست؟)

مقایسه ی iXtreme 1.61 non-stealth و iXtreme 1.6 non-stealth
عملاً میان این دو Firmware non-stealth تفاوت چندانی وجود ندارد و هر دو یک Base را دارند.
با هر دو نسخه میتوانید یک عملکرد را داشته باشید و تمامی شرایطی که برای iXtreme 1.6 non-stealth در پست بالا ذکر شده است، برای این Firmware نیز صدق میکند.

سلام درایو دستگاه لایت on هست و iXtreme 1.6 ‏است
من وقتی بازی grand theft auto episodes from liberty city میزارم داخل کنسول قبل اینکه شهر و بازیکن اصلی رو انتخاب کنی از درایو دستگاه یه صدای مثل خش خش میاد و دستگاه هنگ میکنه بازی تبدیل شده به wawe 3
هست و دستگاه من ارکید جاسبر است و فقط توی این بازی دستگاهم اینجوری میشه
لطفا کمک کنید

سلام.یه مشکل دارم.کسی میدونه چرا هدست رو هرجوری وصل میکنم باهاش ور میرم بازم درست نمیشه.صدا نمیاد.تنظیمات توی بازی هم رو هدسته ولی بازم اصلا صدا نمیاد.روش خاصی داره این وصل کردن هدست به ایکس باکس.لطفا راهنمایی کنید.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or