LEERY
کاربر سایت
Ultimate X-Clampجناب leery می شه بگید این روش جدید چیه هستش
x-clamp بهینه شده
بهترین کار این روشه:Reballing BGA چون که کنسول کاملا نو میشه.ولی خوب دشواره!
Ultimate X-Clampجناب leery می شه بگید این روش جدید چیه هستش
سلام دوستان من 360 برای باره سوم 3 چراغ داده ارورشو نمیدونم ولی اونجور که میدونم مشکل از رمهاشه چه کار کنم دیگه درست نمیشه ؟
x clampo كه بلدم ترسم از همين chpe ana است اين ديگه چيه؟
اگه ميشه اموزش reflow رو بزاريد چون من نديدم
دوست عزیز به نظر شما اگه کش سیستم رو پاک کنم درست میشه
چون بعد حرف شما رفتم رو یه دستگاه دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت
اگر 360 با مادر بورد فالکون سه چراغ بشه از روش x- clampاستفاده کنی درست می شه یا باید روش دیگه ای بکار برد خواهشا کامل توضیح بدید ممنون
این مشکلات 360 نا تموم هست یه جاشو خوب میکنی یه جا دیگش خراب میشه .........
ببخشید جناب leery ولی من شنیدم فالکون خودش x-clamp شدست ایا اگر سه چراغ بشه باز باید از این روش استفاده کنی ممنون از شما دوست عزیز
رامین جان همون لانچ ها هم اینطور نبودن که زرتی خراب بشن . ملت نمیدونستن چطور ازش استفاده کنن میزدن میرترکوندنش بعدش میومدن اینجا که ماکروسافت فلانه و بهمانه . مگه من نیستم که کنسولمو بیش از 20 ماه دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم . مگه یه کنسول چقدر میخواد عمر کنه ؟ میکرو و مگا درایو که نیست که بخوای صد سال واست عمر کنه ! همبن الان باید بیشاز یه میلیون پول سیستم بدی که واست بازی رو اجرا کنه تازه مثل کنسول هم روون اجرا نمیکنه حالا شما با 300 تومن میای بازیا رو مثل هلو اجرا میکنی تازه انتظار داری واسه نوه نتیجتون هم بمونه .(رامین تو رو نمیگم اینایی که هی مینالن میگم)بعدش هم وسیله الکترونیکیه توی هر چند ده تا بالاخره یکیش مشکلدار در میاد که این دیگه از بد شانسی که وسیلتون گارانتی نیست .
بچه ها یه ؟
اگه من این آپدیت جدید رو نصب کنم و بعد بازی ها رو روی هارد نصب کنم تاثیری تو کمتر گرم شدن دستگاه داره؟
چون من شنیدم تاثیری نداره و فقط عمر درایور دستگاه بیشتر میشه
سلام دوستان !
این مشکل تازه همین امروز به وجود اومد !
این چندتا عکس از مشکل به وجود اومده !
با دو تا مانیتور و دو کابل VGA و HDMI هم تست کردم ولی کماکان همین مشکل رو داشت !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من چیکار کنم با این ؟
فکر کنم متوجه شدید چی شده !
تو تصویر آخر به وضوح مشخصه !
ماتریکسی شده !!
یک جور 3 چراغه.بعد از چند بار روشن کردن دیگه تصویری براتون نمیاد و صفحه سیاه میشه!(صدا داری و لی تصویر نداری!)واقعا ببخشید !
داشتم سکته میکردم ! (البته هنوز هم دیر نشده!)
به 3 چراغ شدن ربطی داره ؟
کلا تا چه حدا خطر ناک هست ؟
اون کار اسمش Reballing BGA هست.اگر میخواهید این کار رو انجام بدید فقط Gpu باید ریبال بشه.پیشنهاد میکنم اول x-clamp انجام بدید در صورت به وجود امدن مشکل دوباره, ریبال کنید.من یه تعمیر کار میشناسم که قبلا یه برد 360 دستم دیده بود و گفته بود میتونه cpu یا gpu رو در بیاره و قلع هاشو میزوون کنه و دوباره بزاره سر جاش !
با این روش حل میشه ؟
اگه حل نشه بد تر نمیشه ؟
از اون روشهایی که گفته شدن ! خودم انجامشون بدم بهتره یا بدم اینکار رو واسم انجام بده تعمیر کاره ؟
یه سوال دیگه !اون کار اسمش Reballing BGA هست.اگر میخواهید این کار رو انجام بدید فقط Gpu باید ریبال بشه.پیشنهاد میکنم اول x-clamp انجام بدید در صورت به وجود امدن مشکل دوباره, ریبال کنید.
یه سوال دیگه !
من در مورد این روش یه آشنایی دارم که میتونه مرامی دوستانه واسم reball ش کنه !
با این روش حل میشه من دیگه مراحل x-clamp رو نرم ؟

ببین دوست عزیز این به شانس شما بستگی داره !یه سوال کوچولو بپرسم ؟!؟!
من هیچوقت دستگاه بیشتر از 5-6 ساعت تو یه روز بیشتر روشن نبوده !
حدوده 3-4 ماهه دارمش ! راحت میتونم بگم که کلا 2 ماه متوالی باهاش بازی نکردم !
فالکون هم هست ! 2008 !
این چه مسخره بازیه ؟![]()
:biggrin1: