منظورت اینه که 2 تا چراغ قرمز میدادن؟؟؟و بالخره فالکون هم 1 چراغ قرمز داد امروز 2 تا 360 فالکون 1 چراغ قرمز داشتیم مرده شور مایکروسافت رو ببرن با این کنسولش
در کل دارم می گم جسپر بخرم دیگه مشکل نداره ارزش خریدن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این 2 کنسول 12 ولت هم نبودن و ارور GPU OVER HEAT دادن
لنز نو 60تومن و هزینه تعویضش هم نکست جن حدود 30 تومن میگیره.بچه ها قیمت لنز با دستمزد تعویض چقدره ؟
اصلا موضوع یک چراغ چیه؟شنیدم از 3 چراغ خیلی بدتره!و بالخره فالکون هم 1 چراغ قرمز داد امروز 2 تا 360 فالکون 1 چراغ قرمز داشتیم مرده شور مایکروسافت رو ببرن با این کنسولش
در کل دارم می گم جسپر بخرم دیگه مشکل نداره ارزش خریدن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
لنز نو 60تومن و هزینه تعویضش هم نکست جن حدود 30 تومن میگیره.
اصلا موضوع یک چراغ چیه؟شنیدم از 3 چراغ خیلی بدتره!
یکی میگه مشکل از چیه؟
از شما 60 تومن نمیخرن فقط از یه مشت مغازه دار که...(!) هستن 60 تومن میخرن.60 تومن؟؟!!!!!!!!!!!
بابا من یدونه دارم کسی میخره؟؟سالمه هااا
این یه چراغ رو که 360 منم هر چند وقت یبار میدهارور e74 هست دیگه
منظورت اینه که 2 تا چراغ قرمز میدادن؟؟؟
راستی مگه شما چقدر باهاش بازی میکردید؟؟

اصلا موضوع یک چراغ چیه؟شنیدم از 3 چراغ خیلی بدتره!
یکی میگه مشکل از چیه؟
یه ذره آره وضعش از 3 چراغ بدتره. مشکلشم مربوط میشه به قسمت چیپ گرافیکی بازی. یعنی GPU بش از حد که داغ میکنه اینجوری میشه بعد یهو دیگه اصلا روشن نمیشه و روی صفحه می نویسه E74.
بروبچ پاسخ همه رو Rarid جان داده کنسول ها ماله بروبچ بوده ماله من که فعلآ سالمه اینا همشون GPU ها شو ن از حرارت ترکیده بود

شانسته که کار می کنه این 2 تا که توی صفحه سیاه می موندند
حالا وقی 12 ولت باشه این اتفاق پیش میاد؟؟؟؟
و بالخره فالکون هم 1 چراغ قرمز داد امروز 2 تا 360 فالکون 1 چراغ قرمز داشتیم مرده شور مایکروسافت رو ببرن با این کنسولش
در کل دارم می گم جسپر بخرم دیگه مشکل نداره ارزش خریدن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟