سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان :
من یه تاپیک باز کردم که سریع هم قفل شد !!! پرسیدم که چرا تاریخ و ساعت کنسول من بعد از هر بار خاموش کردن ریست میشه . گفتن کنسولت باتری داخلی نداره .
اگه میشه یه ذره در مورد این باتری بگید و بگید اگه این باتری نباشه به جز این چه مشکلاتی پیش میاد . آیا میتونم این باتری رو از جایی تهیه کنم ؟
بعد یکی هم گفت اگه برق ترانس رو در نیاری ریست نمیشه . یعنی اگه برق ترانس رو در نیارم با داغ شدن ترانس آسیبی بهش نمیرسونه ؟

اگه سوال تکراریه ببخشید آخه تاپیک 220 صفحه است نمیشه همش رو گشت .

ممــــــــــــــــــــنون

خوب دوستان من چندتا سوال مهم دارم ممنون میشم اگر جواب بدید:
360 من با مادربرد فالکون ارور 0020 رو داده اگر تعمیر شد بفروشمش یا نگه دارم؟
2.اگر تعمیر بشه چقدر عمر میکنه؟(من کسی هستم که زیاد و پشت سر هم بازی میکنم)
3.الان arcade با مادربرد jasper گیر میاد؟
4.میصرفه من این premium رو بدم یک ارکید فالکون بگیرم؟(من هارد و دسته دارم)
در کل خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز;)

سلام دوستان :
من یه تاپیک باز کردم که سریع هم قفل شد !!! پرسیدم که چرا تاریخ و ساعت کنسول من بعد از هر بار خاموش کردن ریست میشه . گفتن کنسولت باتری داخلی نداره .
اگه میشه یه ذره در مورد این باتری بگید و بگید اگه این باتری نباشه به جز این چه مشکلاتی پیش میاد . آیا میتونم این باتری رو از جایی تهیه کنم ؟
بعد یکی هم گفت اگه برق ترانس رو در نیاری ریست نمیشه . یعنی اگه برق ترانس رو در نیارم با داغ شدن ترانس آسیبی بهش نمیرسونه ؟

اگه سوال تکراریه ببخشید آخه تاپیک 220 صفحه است نمیشه همش رو گشت .

ممــــــــــــــــــــنون

کنسول مثل PC نیست و باتری داخلی نداره و نمیتونه حافظه های مثل تاریخ و ساعت رو بدون وجود برق در خودش حفظ کنه..

یعنی اگر احیاناً برق بره یا شما کنسول رو از برق خارج کنید .. اون تاریخ و ساعت دوباره به حالت پیش فرض بر میگرده..

احتیاج نیست شما آداپتور رو از برق بکشید مشکلیم براش پیش نمیاد .. مثلا آداپتور من 6 ماهه که همینجوری داخل برق هست..

جاسپر که هنوز نیومده..

به نظر من این رو رد کن یک آرکد جاسپر بخر.. البته باید یکمی صبر کنی تا بیاد..

مگه چند ساعت بازی کردی که این بلا سرش اومد..؟ چون این ارور از داغ شدن بیش از حد هست..

عرفان جان این کنسول که تعمیر شده باتوجه به زیاد بازی کردنت دوام نمی یاره بهتره بفروشیش...!

با توجه به زیاد بازی کردند 3 هفته...!
3. باید بیشتر صبر کنی. چون الان توی آمریکا و UC هست.
4. من که می دونم تو صبر نداری و می خوای لایو برگردی ولی اگر صبر کنی چاسپر بهتره.

سلام بچه ها xbox من دور cd ها یک خش میکشه دور تا دور البته سیمهای داخلش توسی هستند بنا براین باید benq باشه دراوم البته وقتی عمودی میزارم این اتفاق میفته میدونید مشکل چیه؟؟؟

اقا ایکس باکس من 3 چراغ شد برای بار دوم بعد شنبه دادم نکست جن تعمیر کرد الان باز خراب شد 2 روز نی بعد من خودم می خوام تعمیر کنم چه کار باید کنم بادم کنسول رو وا کنم نمیدونم چه کار کنم ؟؟؟؟؟

اقا ایکس باکس من 3 چراغ شد برای بار دوم بعد شنبه دادم نکست جن تعمیر کرد الان باز خراب شد 2 روز نی بعد من خودم می خوام تعمیر کنم چه کار باید کنم بادم کنسول رو وا کنم نمیدونم چه کار کنم ؟؟؟؟؟
وقتی 3 چراغ شد دیگه کنسول سابق را نخواهی داشت. بهتره بدی بیرون ولی اگر هم خواستی خودت تعمیر کنی آموزش هاش توی مبحث هست.

360 درست شد ....شنبه دادم نکست جن درست کرد امروز ظهر 3 چراغ شد بعد یک ساعت خاموش کردم بعد روشن کردم درست شد فعلا که خوب کار میکنه 3 بازی کردم هیچی نشد

کمممممممممممک

سلام...
من قبلا اینارو یه جای بی ربط پرسیدم کسی جواب نداد،فکر کنم به اینجا مربوط میشه.:arrowd:

((دوستان وقتی من xbox رو روشن میکنم 3چراغ میده بعد یه بار خاموش روشن میکنم درست میشه ولی یه صدای ووووزززز مانند ازش در میاد بعد دو باره که خاموش روشن میکنم درست میشه ،اولش فکر کردم همین یک باره اما الان دوباره شد، چش شده؟:confused:))

((2 ساعت پیش امتحان کردم نشد خوشحال شدم:biggrin1: نشستم بازی کردم بعد که خاموش کردم بعد از نیم ساعت گفتم واسه اطمینان یه بار دیگه امتحان کنم دوباره همونجوری شد:(((البته اینبار صدای ووووزززز نداشت) ))

البته الان یه چیزی رو متوجه شدم:smartass: اینکه صدا از فنای پشت کنسول میاد(فکر میکنم شل شده چون یه بار فن کامپیوترم که شل شده بود صدا میداد)حالا حدسم درسته؟
بعد یه چیز دیگه خواستم روش باز کردن غاب رو که توی سایت بود دانلود کنم نشد،یعنی گفت شما نیتوانید چنتا دلیل هم گفته بود،حالا من چی کار کنم؟

سلام...
من قبلا اینارو یه جای بی ربط پرسیدم کسی جواب نداد،فکر کنم به اینجا مربوط میشه.:arrowd:

((دوستان وقتی من xbox رو روشن میکنم 3چراغ میده بعد یه بار خاموش روشن میکنم درست میشه ولی یه صدای ووووزززز مانند ازش در میاد بعد دو باره که خاموش روشن میکنم درست میشه ،اولش فکر کردم همین یک باره اما الان دوباره شد، چش شده؟:confused:))

((2 ساعت پیش امتحان کردم نشد خوشحال شدم:biggrin1: نشستم بازی کردم بعد که خاموش کردم بعد از نیم ساعت گفتم واسه اطمینان یه بار دیگه امتحان کنم دوباره همونجوری شد:(((البته اینبار صدای ووووزززز نداشت) ))

البته الان یه چیزی رو متوجه شدم:smartass: اینکه صدا از فنای پشت کنسول میاد(فکر میکنم شل شده چون یه بار فن کامپیوترم که شل شده بود صدا میداد)حالا حدسم درسته؟
بعد یه چیز دیگه خواستم روش باز کردن غاب رو که توی سایت بود دانلود کنم نشد،یعنی گفت شما نیتوانید چنتا دلیل هم گفته بود،حالا من چی کار کنم؟

ببین رفیق کلی بگم 360ی که 3 چراغ بشه دیگه نباید بهش امیدوار بود یه بار روشن میشه و 7 ساعت هم میشه بازی کرد و یه بار هم برا ابد دیگه روشن نمیشه
در مورد اینکه گفتی نتونستم اموزشو دانلود کنم مشکل اینجاست که شما عضو پریموم نیستید و باید برای استفاده از اموزش ها و دانل.د و... عضو پرمیوم سایت بشید;)

سلام...

اون صدایی که گفتی از فن ها میاد ممکن هست به خاطر خاک گرفتن اونها باشه(مثل فن های cpu در کامپیوتر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or