اين جاسپر كه اومده يعني ديگه فالكون توليد نميشه ؟ بعد اين جاسپر اومده يا نه ؟
بله وقتی یک مادربورد تولیدش شروع بشه،قبلی متوقف میشه تولیدش.
بله Jasper اومده اما به صورت انبوه توی بازار پخش نشده. :smile:
اين جاسپر كه اومده يعني ديگه فالكون توليد نميشه ؟ بعد اين جاسپر اومده يا نه ؟
رفیق اگه به منه که بازم میگم فن اینتر کولر خوبه اونقدر ازش استفاده میکنم تا 360 م بپوکه:laughing::laughing:
خوبه دیگه مارو بچه هم کردی
اخه رفیق شما درست با منطق بگو که چرا فن اینتر کولر ضرر و زیان داره؟؟؟
راستی من بازم میگم اون دموی اساسین کرید 2 بود:laughing::laughing:
شما اگه به بغل دستگاه دست ميزنيد و اون خنكي رو حس ميكنيد بخاطر اين هست كه اون فن اضافه بيشتر هوا رو از زير بدنه سفيد كنسول منتقل ميكنه و شما ميبينيد كه بغل دستگاهتون خنك هست در حاليكه هيچ تاثيري بر داخل دستگاه نداره !! اما درمورد گرداب هوايي اين نكته رو بگم هر وقت شما دو تا فن چه با Rpm هاي مختلف چه با Rpm هاي غير مختلف پشت سر هم قرار بديد :واقعا ؟ پس من چیکار کنم . الان که نمیتونم بخرم . بعدا هم میخوام بخرم جاسپر تا اون موقع میاد . اگرم بیاد گرون میشه . در نتیجه نمیشه فالکون خرید ؟
تولید نمیشه یا پیدا نمیشه ؟
راستي پس من اينتر كولر را از دستگاه بردارم ؟
بله بهتره برداری از روی کنسولت.تاثیر منفی داره.مطمئن باش اگر تا یه مدت دیگه روی دستگاه باشه کم کم تاثیرات منفیش رو خواهی دید... :smile:
يعني بدون فن بازي كنم ؟ مشكلي پيش نمياد ؟
اونجا 6 تا پیچ هستش که بدنه رو به قسمت اهنی متصل کرده.برای باز کردنشون باید یک پیچ گوشتی مخصوص(6 پر)بگیری.دوستان من میخوام 12 ولت کنم اما بدنه راستی انگار چسبیده هر کار میکنم وا نمیشه به هر کیم میگم باور نمیکنه از روی آموزش باز کردن رفتم اما به بدنه راست که رسیدم دیدم چسبیده حالا چیکار کنم
راستی فن زیر هم بردارم؟
12 ولت كردن يعني چي ؟
پس یعنی پیچ های ساره ای که سمت چپ قرار داره به بدنه راستی متصله؟اونجا 6 تا پیچ هستش که بدنه رو به قسمت اهنی متصل کرده.برای باز کردنشون باید یک پیچ گوشتی مخصوص(6 پر)بگیری.
بله 6 تا پیچ بلند هستش که از رو بدنه فلزی به اونطرف بدنه رو به خودش متصل کرده.پس یعنی پیچ های ساره ای که سمت چپ قرار داره به بدنه راستی متصله؟
خیلی ممنون از راهنماییت خیلی آقاییبله 6 تا پیچ بلند هستش که از رو بدنه فلزی به اونطرف بدنه رو به خودش متصل کرده.
اگه میحواین بازش کنید باید این پیچها رو باز کنید:
http://www.2shared.com/file/4625256/d370de65/20090111358.html