داداش اشتباه میکنی من یه پرمیوم قبله این جدیده داشتم اونو که تنظیم میکردم میموند. بدشم مگه الکیه کنسول به این پیشرفتگی تنظیم ساعتش نمونه؟! ps2 تنظیمه ساعتش میموند حالا 360 نمونه؟!360 باطری نداره که ساعت رو نگه داره اگه به live وصل شی درست میکنه بعد اگه خاموش روشن شه دوباره خراب میشه بیخیال شی بهتره!
بله اگه 360 رو از برق نکشید ساعتش میمونه! اما به محض اینکه از برق بکشید میپره!(نکردن 0.5 دلار خرج کنن یه باطری بزارن روش)داداش اشتباه میکنی من یه پرمیوم قبله این جدیده داشتم اونو که تنظیم میکردم میموند. بدشم مگه الکیه کنسول به این پیشرفتگی تنظیم ساعتش نمونه؟! ps2 تنظیمه ساعتش میموند حالا 360 نمونه؟!
کار خاصی نمی خواد بکنی! من قبلا لانچ داشتم و 1 سال هم قبل از بن شدن همراهیم کرد! این کنسول نزدیک 20 بار هنگ کرد ولی انگار نه انگار باید 3 چراغ بشه...:biggrin1:درود
بالاخره امروز برای اولین بار کنسولم هنگ کرد.این چقدر می تونه بد باشه؟
در ضمن مینش فالکونه و وهیچ روشی برای خنک شدن روش اجرا نکردم.باید چه کار کنم؟
با تشکر
درود
بالاخره امروز برای اولین بار کنسولم هنگ کرد.این چقدر می تونه بد باشه؟
در ضمن مینش فالکونه و وهیچ روشی برای خنک شدن روش اجرا نکردم.باید چه کار کنم؟
با تشکر
دقیقامهم نیست گاهی پیش میاد مال منم فالکونه 7 ماهه که فالکونرو دارم 5بارم هنگ کرده یکیش میتونه به خاطر دی وی دی باشه یکی واسه ......کلا یه بار دو بار مهم نیست مهم اینه که 3چراغ نده.
منم مثل شما بخاری رو بیخیال شدم و با پتو بازی میکنم تازه هر 45 دقیقه 1 ساعت استراحت میدم(فکر کنم اینجوری منو شما رو باس بعد اسفند بدن تعمیر تا کنسولامونو):cheesygri:laughing:

دقیقا
از پاسخ دوستان ممنونم.حالا برای اطمینان بیشتر من فن بخرم یا 12 ولت انجام بدم؟
با تشکر
من نمی دونم شما چرا تا کنسولتون هنگ می کنه میاید اینجا میگید مشکلی پیش میاد یا نه.
همیشه این هنگ کردنا نمی تونه بد باشه که.
با این هنگ کردن ها نگران نشید.اگر هنگ کردن ها زیاد شد باید اون موقع ابراز نگرانی کنید.