سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر نمی کنم بشه به این اضافشون کرد
اگر نشه که نميخوام. اما يک تحقيقی بکن ديگه. يکی نيست اینجا جواب مارو بده؟ من ميخوام اینارو اضافه کنم نه اینکه جايگزين کنم.

اقا من چه کار کنم 360 من سه چراغ شد 2 ماه پیش دادم همون که ازش خریدم درست کنه گفت اینا درست نمیشه باید 250 تومن بدی مادربرد عوض کنم فالکون بندازم من گفتم نمی خوام هیچ راهی نداره برای تعمیر...........پسر عموم 3 چراغ شد 40 تومن داد درست شد داره راحتبازی میکنه بعد برای اون وقتی 3 چراغ میشد باید کنسول رو از برق میگشیدی ولی برای من نمی خواد به همون دکمه جلو خاموش میشه ؟؟

يكي از دوستامتو لايو داشت دانلود مي كرده اين دانلوده خيلي طول كشيده .داداشش اومده دي وي دي گذاشته تو دستگاه و دستگاه هنوز داشته دانلود مي كرده ساين اوت رو ميزنه گير مي كنه چند دقيقه همونطور مي مونه.خاوشش مي كنه از برق مي كشه كه سه چراغ شده. بعد از مدتي دوباره بدون مشكل روشن شده مشكل چيه؟

اگر اكس باكس 360كه 3چراغه شده تعمير كني چه قدر ميشه باهاش در روز بازي كرد يا بعد از چند وقت امكان خراب شدنش هست.با تشكر.Just keep it metal

آخرین ویرایش:
اگر اكس باكس 360كه 3چراغه شده تمبر كني چه قدر ميشه باهاش در روز بازي كرد يا بعد از چند وقت امكان خراب شدنش هست.با تشكر.

بستگی داره چقدر اسیب بالا باشه و چقدر تعمیر به درستی انجام بشه
شما بعد تعمیر هر 1.5 ساعت 20 دقیقه تو داشبورد باش و یا خاموش کن 360 رو تا استراحت کنه
تمامی مد های کولینگ رو روی 360یت انجام بده
جای خنک هم بزارش

از کجا بفهمم وقتی خریدم کنسول تعمیری نیست
قاب جلویی FacePlate رو در بیار ببین هولوگرام مایکروسافت سالم هست یا نه.
البته اگر ریفوربیش باشه نمی تونی تشخیص بدی.چون از شرکت به عنوان کنسول آکبند بیرون اومده.

مال منم اینجوریه اصلا تصویر ندارم ولی صدا میادنکست جن هم برام xclamp کرده نمیدونم چی کار کنم :confused:

شما هم اگر رو hd میزاری تصویر نداری و رو sd تصویر داری باید ببینی tv که استفاده میکنی HD
هست یا نه
این موضوع ربطی به X clamp نداره

سلام دوستان
تاپيكي بهتر از اين پيدا نكردم براي ارايه اين مشكل
مشكل با بازي OBLIVION هست
اين بازي رو حدودا 2 هفته اي ميشه خريدم
اما هر باز بد تر از سري قبل اجرا ميشه
به طوري كه منطقه اي كه مثلا 40 ثانيه LOAD اون طول ميكشيد الان 4 دقيقه طول ميكشه
اگه تو بازي مثلا شمشير رو ميخواي در بياري 5 يا 6 ثانيه طول ميكشه گير ميكنه
بعدش ازاد ميشه
يا وقتي كه PAUSE رو هم ميزنيم همين جوريه
گاهي هم شده وسط LOAD بازي هنگ ميكنه و MUSIC پخش ميشه فقط
حتي وقتي ميخواي SAVE هم كني تا وارد صفحه SAVE ّشه 5 يا 6 ثانيه تاخير ميندازه
وسط ازي هنگام ROAMING تو محيط باي جاهايي كه LOADING AREA مياد هم بعضي وقت ها حدودا 35 ثانيه طول ميكشه و گاهي هم HANG ميكنه

2 يا 3 روز پيش اينجوري نبود
فقط هم با اين بازي اين مشكل رو داريم بين 20 تا بازي كه تو اين 2 ماه خريدم
بازي رو از NEXTGEN خريدم و ديكش هم AONE هست
درايو هم BENQ هست و كنسول هم PREMIUM تاريخ 2008/3

6 روز پيش هم وصل شدم LIVE و DIVX رو گرفتم

مشكل از چي ميتونه باشه ؟

يكي ديگه از دوستان هم تو تاپيك ديگه اي اين مشكل و مشابه اون رو مطرح كرده بود :
سلام.من جدیدا وقتی آبلویون بازی میکنم دقیقا توی یه منطقه ی خاصی بازی فریز میشه.مثلا اگه برم توی منو یا توی Inventory اتفاقی نمیافته ولی تا میام تو بازی فریز میشه.دیسکش هم اصلا خش نداره و HP هست.البته من بالای 80 ساعت بازی کردم.میدونم مشکل از گرمای کنسول هم نیست.چون فقط توی آبلیویون فریز میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or