سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

من وقتی که gears of war رو co op بازی می کنم کنسول هنگ می کنه همینطور unreal tornumento .
کنسولمم یک بار 3 چراغ شده دادم next gen درست کرده به نظره شما اشکال از کنسوله یا disk مورد داره ؟

سلام دوستان
کنسول من 2چراغ قرمز میده مشکل از چیه؟

مشکل از داغ کردن بیش از حد کنسولته ، پس تا سه چراغ نداده 12 ولتش کن .
من وقتی که gears of war رو co op بازی می کنم کنسول هنگ می کنه همینطور unreal tornumento .
کنسولمم یک بار 3 چراغ شده دادم next gen درست کرده به نظره شما اشکال از کنسوله یا disk مورد داره ؟
با توجه به سابقه قبلی احتمالا از کنسولته .

آخرین ویرایش:
اقای mehdimdi دو چراغ 1و3 رو نمیگم من بعد از x-clamp این مشکل برام پیش اومدچرغ قرمز های من اگر به حالت عمودی باشه دوتا بالایی ها هست مشکل چیه چگونه درستش کنم با تشکر

.

با توجه به سابقه قبلی احتمالا از کنسولته .[/quote]
فقط تو حالت co op این مشکل پیش میاد برای کنسولمم یه فنه external گرفتم که دمای کنسولو نشون میده و اصلا داغ نمیکنه قبل از 3 چراغ شدنم همچین مشکلرو داشتم اشکال از چیه کنسوله ؟

اقا من وقتی بازی میزارم بعد 15 دقیقه بازی گیر میکنه بعد خاموش روشن میکنم بازی میکنم بعد باز بعد 15 دقیه گیر میکنه ؟؟؟؟؟تا هالا تو دو تا بازی اینجوری شده مشکل چیه؟؟؟؟؟

من دستگاهم تو Ninga Gaiden 2 دو بار فریز کرد مشکل از دستگاست یا دیسک تو بازی های دیگه اینجوری نشده بود فقط تو این بازی اینجوری شد !

سلام. من یک بازی دارم و می خوام از روی اون روی یک DVD 2 لایه کپی کنم ولی هر کاری که با برنامه Nero انجام میدم نمی شه یعنی DVD رایترم اول می خونه بعد که DVD خام رو می زارم رایت نمی زاره بکنم و ارور میده و سرعت رایت هم 4X و 8X گزاشتم ولی نمی شد.!! لطفا کمک کنید چطوری باید از روی بازی های X360 کپی شده کپی برداری کرد؟ با چه برنامه ای؟

سلام من نمیدونم این دستم چش شده با این که باتری داره ولی وسط بازی یهو خاموش میکنه مثلا وقتی داشتم ghost recon بازی میکردم بعد از هر انفجار دستم خاموش میشد یا وقتی با sniper یکی رو هدف میگرفتم و شلیک میکردم دسته همون لحظه خاموش میشد لطفا کمکم کنید تو بازیه mercs 2 هم بعد هر انفجار دسته خاموش میشد:eek:

آخرین ویرایش:
سلام من نمیدونم این دستم چش شده با این که باتری داره ولی وسط بازی یهو خاموش میکنه مثلا وقتی داشتم ghost recon بازی میکردم بعد از هر انفجار دستم خاموش میشد یا وقتی با sniper یکی رو هدف میگرفتم و شلیک میکردم دسته همون لحظه خاموش میشد لطفا کمکم کنید تو بازیه mercs 2 هم بعد هر انفجار دسته خاموش میشد:eek:

ویبره دسته رو خاموش کن 
احتمالا ویبرش ایراد داره.
بدش ببین از ناحیه باتری ها لقی نداشته باشه

خودمم حدس میزنم برا ویبرش باشه:(
احتمال زیاد داخل دسته یه جایی یه چیزی یه قطعی کوچیک پیدا کرده که وقتی شما شلیک می کنی دسته ویبره میزنه اون قسمت قطع میشه بعد دسته کار نمی کنه
شما بعد اینکه ویبره خاموش کردی در حین بازی دسته رو تکون بده ببین بازم خاموش می کنه اگه آره پس حدسم درست بوده

سلام دوستان وقتي من دستگاهم رو به LCD وصل مي كنم و رزولوشن تصوير رو روي 1080P مي زارم تصوير كوچيك مي شه و كنار صفحه سمت راست سبز مي شه تا حالا اين شكلي نشده بود ولي ديروز براي اولين بار اين اتفاق افتاد ولي وقتي رزولوشن رو پايين اوردم و بعد دوباره بالا بردم درست شد ولي امروز هر كار كردم درست نشد لطفا اگه كسي مي دونه اشكال از كجاست بگه :(.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or