سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بخوایم UPS بگیریم قیمتاشون چند هست !؟
دقيق نمي دونم ولي به هر حال گرونه . چون تا اونجايي كه من مي دونم تمام سيستم هاي بانكي كشور كه روشن موندن سيستماشون خيلي مهمه از UPS هايي استفاده مي كنند كه 15 دقيقه براي هر سيستم برق داره.
شما اگه بتوني يه 5 ديقه اي هم گير بياري خوبه.. فردا مي رم يه چرخي بزنم اگه چيزي گيرم اومد بهت مي گم

12V کن (بهتره تاپیک کولینگو بخونی تا خودت بفهمی که کدوم بهتره )

1:اگر خیلی زیاد باشه ترانس در مرحله اول خراب میشه (با ups میشه جلوگیری کرد و یا گرفتن برق 360 از پاور PC:eek: )
2:اگر میخوای کولینگ رو انجام بدی 3 تا کار اصلی داره 12v SD نصب سینک
آقا من خواستم يه روش جديد بگم نظرتون راجع به كولر پد (cooler pad) كه براي لپ تاپ ها استفاده مي شه چيه خودم اون سه تا رو بلد بودم
حالا بقيه نظرشون رو راجع به اين كولي پد ها بگن
(يه سرچ كنين عكساشو مي بينين)

آقا من خواستم يه روش جديد بگم نظرتون راجع به كولر پد (cooler pad) كه براي لپ تاپ ها استفاده مي شه چيه خودم اون سه تا رو بلد بودم
حالا بقيه نظرشون رو راجع به اين كولي پد ها بگن
(يه سرچ كنين عكساشو مي بينين)

نه دوست عزیز این کولرها بدرد 360 نمیخوره . اصلا ربطی به 360 نداره .

نه دوست عزیز این کولرها بدرد 360 نمیخوره . اصلا ربطی به 360 نداره .
مرسي. بي زحمت دليل جوابتونم مي شه بگين.
اگه قاب زيري رو برداري(در حالت افقي) و بذاريش رو كولر پد اون موقع هم تاثير نداره؟؟؟ مطئنا بدون تاثير بدون تاثير كه نيست ، هست ؟؟؟

سلام :
من دیروز بعد از 4-5 روز که با X360 کار نکرده بودم رفتم سراغش. کمتر از 5 دقیقه بعد از روشن کردن قفل کردو بعد که ریستش کردم 3 چراغ داد. کدش هم همون ارور معروف 0102 هست. حالا یه سوال دارم:
ارزش داره بدم تعمیرش کنن یا فکر یه کنسول جدید باشم؟ چون شنیدم کنسول هایی که با روشهایی مثل Xclamp تعمیر میشن ، بعد مدت کوتاهی دوباره مشکل دار میشن. این درسته؟

برای منم همین طور شد من هی میگم اگه 5 روز با هاش بازی نکنی اینطوری میشه منم 5 روز بازی نکردم بعد 5 روز روشن کردم قفل شد و 3 چراغ من می خوام بدم تعمیر کنه گفت 40 تومن باز درست میشه .توصیه من به همه که 360 دارند اینه که هروز حداقل 1 ساعت روشن کنند که مثل ما نشه...

سلام :
من دیروز بعد از 4-5 روز که با X360 کار نکرده بودم رفتم سراغش. کمتر از 5 دقیقه بعد از روشن کردن قفل کردو بعد که ریستش کردم 3 چراغ داد. کدش هم همون ارور معروف 0102 هست. حالا یه سوال دارم:
ارزش داره بدم تعمیرش کنن یا فکر یه کنسول جدید باشم؟ چون شنیدم کنسول هایی که با روشهایی مثل Xclamp تعمیر میشن ، بعد مدت کوتاهی دوباره مشکل دار میشن. این درسته؟

نمیدونم چرا اکثر 3 چراغ ها بعد از 4-5 روز خاموشی میشه :confused::confused::eek:
اگر کولینگ کرده باشی اسیب کمتر به پایه gpu میاد و با x-clamp جواب میده تا بالای 6 ماه
اموزش x-clamp هم که هست و 100% ارزش داره تعمیرش کنی

مرسي. بي زحمت دليل جوابتونم مي شه بگين.
اگه قاب زيري رو برداري(در حالت افقي) و بذاريش رو كولر پد اون موقع هم تاثير نداره؟؟؟ مطئنا بدون تاثير بدون تاثير كه نيست ، هست ؟؟؟
عزیز من این چیزی که شما میگی رو میشه با چسبوندن یه فن کیس کامپیوتر روی همون قسمتی که میگید انجام داد . من دقیقا همین کار رو کردم و با این کار دیگه نیازی به اون پد هم نیست .
برای منم همین طور شد من هی میگم اگه 5 روز با هاش بازی نکنی اینطوری میشه منم 5 روز بازی نکردم بعد 5 روز روشن کردم قفل شد و 3 چراغ من می خوام بدم تعمیر کنه گفت 40 تومن باز درست میشه .توصیه من به همه که 360 دارند اینه که هروز حداقل 1 ساعت روشن کنند که مثل ما نشه...

این حرفها چیه که میزنید ؟! من کنسولم بارها شده که نه 5 روز بلکه 1 ماه روشن نشده ولی بی هیچ مشکلی دوباره روشن شده و کار میکنه . این اتفاقی که شما میگید کاملا اتفاقی و بدون دلیل علمی رخ میده و بهتره در موردش بحث نکنیم .

بابت پاسخهاتون متشکر.
اگر کولینگ کرده باشی اسیب کمتر به پایه gpu میاد و با x-clamp جواب میده تا بالای 6 ماه
اموزش x-clamp هم که هست و 100% ارزش داره تعمیرش کنی
والا کولینگ کنسول که عالی بود. البته بد هم کار نکرد. الان بیشتر از 1 ساله که دارمش و خوب طبعا مادربردش هم از این جدیدا نبوده.

12 ولت کرده بودم. البته با توجه به مشخصه فن کنسولم ولتاژ رو بالاتر هم کردم و تقریبا 90% توان قابل تحملش رو بهش میدادم. بهمین خاطر سرعتش بیشتز از سرعت متناظر با 12 ولت بود. در کل رو کولینگ کنسول توجه داشتم و باید بگم کنسول واقعا خنک بود. تنها کاری که نتونستم بکنم سینک گزاشتن برای رم ها بود که البته الان هم فکر نکنم مشکل از رم باشه.
تنها نکته ای که ذهن من رو مشغول کرده اینه که میصرفه تعمیرش کنم یانه.
( بقول یه بنده خدایی 3 چیز حقه: مرگ ، بن ، 3 چراغ :دی)

12 ولت کرده بودم. البته با توجه به مشخصه فن کنسولم ولتاژ رو بالاتر هم کردم و تقریبا 90% توان قابل تحملش رو بهش میدادم. بهمین خاطر سرعتش بیشتز از سرعت متناظر با 12 ولت بود. در کل رو کولینگ کنسول توجه داشتم و باید بگم کنسول واقعا خنک بود. تنها کاری که نتونستم بکنم سینک گزاشتن برای رم ها بود که البته الان هم فکر نکنم مشکل از رم باشه.
تنها نکته ای که ذهن من رو مشغول کرده اینه که میصرفه تعمیرش کنم یانه.
( بقول یه بنده خدایی 3 چیز حقه: مرگ ، بن ، 3 چراغ :دی)

شما مطمین باش ارزش تعمیر داره
الان من خودم 2 نفرو میشناسم با وجود 12 ولت 3 چراغ گرفتن ولی به راحتی x-clamp کردن و....
الان کاملا سالمه

برا چی الکی اگه فقط برای من بود میگفتم اره اتفاقی ولی برای خیلی ها اینطوری شده و 100 درصد یه چیزی هست ......فقط هر روز بازی کنید تا اینطوری نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or