سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نگاه کن داخل XBox.Com هم بگرد.

بعدشم زمانی که وصل می کنی توی بخش کنترلر های گیم ویندوز بگرد شاید بشه اونجا انتخاب کرد.

آقا ممنون دیشب که نگاه کردم نور قرمز نداشت. ولی الان روشن کردم نور داشت:love:
فقط مونده تهیه کابل. منظورت پاساژ لباف بود؟؟؟
راستی منم مشکل اون دوسنمونو دارم. اسپیکر ها منم ورودی اپتیکال نداره.:confused:

آقا ممنون دیشب که نگاه کردم نور قرمز نداشت. ولی الان روشن کردم نور داشت:love:
فقط مونده تهیه کابل. منظورت پاساژ لباف بود؟؟؟
راستی منم مشکل اون دوسنمونو دارم. اسپیکر ها منم ورودی اپتیکال نداره.:confused:
براي اين ورودي اپتيكال نداره چون شما اسپيكرت با ساب 3 تا تيكس ... درسته ؟
از 5 تيكه به بالا حتما داره ، چون اپتيكال براي گرفتن صداي 5.1 كاناله (دالبي) از اسپيكر هستش...
يه مدل از Logitech هست كه خيلي از بچه ها دارن ... اسم مدلش يادم نيست ولي پايتخت طبقه ي زير همكف داره ... 80 تومن ... به نظرم كه مي ارزه

توی یه سری از فیلمها نوع صدا DTS هست که دقیقا 6 کانال هست و الانم توضیح میدم.
5.1 در واقعا اینطوری هست:
جلو سمت راست،
جلو سمت چپ،
سنتر،
عقب سمت راست،
عقب سمت چپ،
که مجموعا میشه 5 کانال مجزا.
اما DTS هم نسبت به 5.1 Bitrate بالاتری داره و هم یه کانال اضافه تر داره: Subwoofer.
یعنی صداهایی که به Subwoofer میرن کاملا مستقل از بقیه کانالها هستن و این صداها به صورت جدا ضبط شده ن. یعنی صداهای بم محیط جدا ضبط شده ن و به Subwoofer ارسال میشن.
DTS نسبت به دالبی کیفیت بهتر و صدای بلندتری داره.
قضیه 7.1 هم مثل 5.1 هست اما دو تا Side Speaker هم هست. یعنی Middle right و Middle left.
خیر، شما در این زمینه یه اشتباهی داری انجام می دی. 5.1 هم دالبی دیجیتال داریم هم DTS.
5.1 یعنی دو تا front - دو تا surround - یدونه center که می شه 5 تا + یدونه subwoofer که در واقع بلند گو نیست و فقط صدای bass رو تقویت و پخش می کنه!

Digital Theater System یا همون DTS دارای قدرت تفکیک پذیری بیشتر و کیفیت بهتری نسبت به دالبی است ولی الزاما دارای تعداد بلندگو های بیشتری نیست.

کمک

با سلام به دوستان. دوستان من xboxم سه چراغ قرمز داد ، دادمش تعمیر کنن ولی متاسفانه به من گفتن غیر قابل تعمیره چون cpu اون سوخته زده کل مادر بردم هم سوزونده می خواستم بدونم اصلا همچین چیزی امکان داره ؟

خیر، شما در این زمینه یه اشتباهی داری انجام می دی. 5.1 هم دالبی دیجیتال داریم هم DTS.
5.1 یعنی دو تا front - دو تا surround - یدونه center که می شه 5 تا + یدونه subwoofer که در واقع بلند گو نیست و فقط صدای bass رو تقویت و پخش می کنه!

Digital Theater System یا همون DTS دارای قدرت تفکیک پذیری بیشتر و کیفیت بهتری نسبت به دالبی است ولی الزاما دارای تعداد بلندگو های بیشتری نیست.

در این مورد مطمئن هستم که DTS کانال Subwooferش جدا هست.
یه سری از Home Theater ها (مثل همینی که ما داریم Sony DAV-DZ 720) وقتی یه فیلم بذاری توش که صدای DTS داشته باشه، وقتی میخوای انتخابش کنی Subwoofer رو هم یه کانال مجزا نشون میده. حتی توی Manualش هم نوشته که DTS این تفاوت رو هم داره.
در این زمینه تحقیق کردم (تو وب) و دیدم علاوه بر کیفیت بیشتر Subwoofer رو یه کانال حساب کرده.
در ضمن Subwoofer خودش یه Speaker هست که صدای بم رو بیشتر پخش میکنه. توی الکترونیک یه اصطلاحی داره که اگه اشتباه نکنم میگن بلندگوی Bass و به بلندگویی که صدای زیر رو پخش میکنه میگن تیوتر.

به دالبی 5.1 میگن چون 5 کانال مجزا داره و یه Subwoofer که مجزا نیست.
اگه میخواید بهتون ثابت بشه که DTS با دالبی فرق داره کافیه یه فیلم بذارید توی Home Theater که هم دالبی داشته باشه و هم DTS. بعد همه ی Speaker ها رو قطع کنید و یه صحنه رو یه بار با دالبی گوش بدید و یه بار دیگه هم با DTS. ببینید صدایی که هر دفعه میشنوید فرق داره.
توی حالت دالبی، صدایهای اصلی فیلم رو با صدای فوق العاده بم و غیر قابل تشخیص میشنوید ولی با DTS بسته به اون صحنه ای که دارید میبینید صدا میشنوید.

البته هیچ وقت به DTS نمیگن 6.1 حتی 6 کاناله هم نمیگن (که من اشتباها توی دو سه پست قبلیم گفتم.) ولی در واقع تا اونجایی که من میدونم 6 کانال هست.
ببخشید آقا اشکان ها! من در اندازه ای نیستم که با شما بحث کنم!!! :love:
ما اوچیکتیم! :cheesygri

Edit: همین الان یه چیزی تو اینترنت دیدم اونم این بود که 6.1 هم وجود داره و اون ست اصلی هست به اضافه ی یه سنتر برای عقب.
دارم دنبال یه لینک دیگه برای این موضوعی که گفتم میگردم.
یه جا علاوه بر Manual اون Home Theaterه نوشته بود که توی DTS کانال Subwoofer جداس.
امیدوارم زود تر پیداش کنم.

آخرین ویرایش:
با سلام به دوستان. دوستان من xboxم سه چراغ قرمز داد ، دادمش تعمیر کنن ولی متاسفانه به من گفتن غیر قابل تعمیره چون cpu اون سوخته زده کل مادر بردم هم سوزونده می خواستم بدونم اصلا همچین چیزی امکان داره ؟

عجب!
من تا حالا همچین چیزی رو نشنیده بودم!!!
3 چراغت 0102 بود؟
اصولا 0102 به خاطر شل شدن پایه ی GPU هست!
کجا دادی برای تعمیر؟ جای معتبری بود؟

براي اين ورودي اپتيكال نداره چون شما اسپيكرت با ساب 3 تا تيكس ... درسته ؟
از 5 تيكه به بالا حتما داره ، چون اپتيكال براي گرفتن صداي 5.1 كاناله (دالبي) از اسپيكر هستش...
يه مدل از Logitech هست كه خيلي از بچه ها دارن ... اسم مدلش يادم نيست ولي پايتخت طبقه ي زير همكف داره ... 80 تومن ... به نظرم كه مي ارزه

دست شمادرد نکنه دیگه 5.1 رو که می دونم چیه...
برای اطلاع عرض کنم که 5 تا اسپیکر داره و یه ساب.creative هم هست.

دست شمادرد نکنه دیگه 5.1 رو که می دونم چیه...
برای اطلاع عرض کنم که 5 تا اسپیکر داره و یه ساب.creative هم هست.

آخ من شرمنده م.
پست شما رو یادم رفت جواب بدم.
گرفتم مشکل شما چیه! شما ست اسپیکرت Analog Decoder نداره. یعنی همون دیگه ورودی اپتیکال نداره.
برای این کار شما باید یه Analog Decoder بگیرید (یه سری از آمپلی فایر ها این امکان رو دارن) بعد از اون خروجی عادی بگیرید (مثلا 5 تا خروجی داره هر کدوم برای یه اسپیکر) و به ست اسپیکرتون وصلش کنید.
درد سرش زیاده.
مشکل منم اینه که این Home Theater ما هم این ورودی رو نداره. البته من 360 رو بهش وصل میکنم و یه جورایی یه کارایی میکنه که منم نمیدونم چی کار میکنه و یه صدای تقریبا دالبی میده.
یعنی توی بازی اگه اتفاقی پشت سرم بیفته به وضوح و دقیق از بلندگو های عقب میشنوم یا تموم اسپیکر ها دقیق کار میکنن و اگه دوربین رو بتابونم دقیقا میتونم بگم صدا از کدوم طرف میاد.
شنیده ام که یه جور Emulate کردن هست. با این کار یه صدای شبه دالبی درست میشه ولی نمیشه بهش گفت دالبی. چون هنوزم سورسش Stereo هست.
ولی بازم خیلی خیلی حال میده. :biggrin1:
البته اگه صدا رو خیلی خیلی زیادش کنم وقتی صدا به وضوح توی باندهای عقب میاد، یه کمی توی جلو هم میاد که اینم از مشکلات این مدل Emulate کردن هست.

سلام. من کنسولمو به تلويزيون 24 اینچ معمولی وصل کردم اما نوشته ها خيلی خيلی کوچيک هستن تو بازی ها. يعنی فکر ميکنم رزولوشن خيلی بالای.ميخوام بيارمش پايين.
تو بازی Mass Effectاصلا به سختی و کلی بدبختی ميشه خوند نوشته هارو. تازه پدر چشمامم در مياد. چيکار کنم؟
کسی نيست جواب بده؟

در این مورد مطمئن هستم که DTS کانال Subwooferش جدا هست.
یه سری از Home Theater ها (مثل همینی که ما داریم Sony DAV-DZ 720) وقتی یه فیلم بذاری توش که صدای DTS داشته باشه، وقتی میخوای انتخابش کنی Subwoofer رو هم یه کانال مجزا نشون میده. حتی توی Manualش هم نوشته که DTS این تفاوت رو هم داره.
در این زمینه تحقیق کردم (تو وب) و دیدم علاوه بر کیفیت بیشتر Subwoofer رو یه کانال حساب کرده.
در ضمن Subwoofer خودش یه Speaker هست که صدای بم رو بیشتر پخش میکنه. توی الکترونیک یه اصطلاحی داره که اگه اشتباه نکنم میگن بلندگوی Bass و به بلندگویی که صدای زیر رو پخش میکنه میگن تیوتر.

به دالبی 5.1 میگن چون 5 کانال مجزا داره و یه Subwoofer که مجزا نیست.
اگه میخواید بهتون ثابت بشه که DTS با دالبی فرق داره کافیه یه فیلم بذارید توی Home Theater که هم دالبی داشته باشه و هم DTS. بعد همه ی Speaker ها رو قطع کنید و یه صحنه رو یه بار با دالبی گوش بدید و یه بار دیگه هم با DTS. ببینید صدایی که هر دفعه میشنوید فرق داره.
توی حالت دالبی، صدایهای اصلی فیلم رو با صدای فوق العاده بم و غیر قابل تشخیص میشنوید ولی با DTS بسته به اون صحنه ای که دارید میبینید صدا میشنوید.

البته هیچ وقت به DTS نمیگن 6.1 حتی 6 کاناله هم نمیگن (که من اشتباها توی دو سه پست قبلیم گفتم.) ولی در واقع تا اونجایی که من میدونم 6 کانال هست.
ببخشید آقا اشکان ها! من در اندازه ای نیستم که با شما بحث کنم!!! :love:
ما اوچیکتیم! :cheesygri

Edit: همین الان یه چیزی تو اینترنت دیدم اونم این بود که 6.1 هم وجود داره و اون ست اصلی هست به اضافه ی یه سنتر برای عقب.
دارم دنبال یه لینک دیگه برای این موضوعی که گفتم میگردم.
یه جا علاوه بر Manual اون Home Theaterه نوشته بود که توی DTS کانال Subwoofer جداس.
امیدوارم زود تر پیداش کنم.

منظورتون رو یا من نمیفهمم یا دارید اشتباه میکنید . این سیستم دی تی اس رو اکثرسیستم های صوتی 5.1 دارن که ربطی به جدا بودن ساب ووفر نداره که یک نوع فرمت برای کیفیت صداست مثل سیستم ac-3 که این هم یه نوع سیستم پخش صداست .و ربطی به تعداد اسپیکر یا ساب ووفر نداره و میتونه روی سیستمهای صوتی با تعداد کمتر مثل 2.1 هم باشه . (عکس سیستم صوتی خودم که 5.1 کاناله و دی تی اس رو هم ساپورت میکنه)

آخرین ویرایش:
منظورتون رو یا من نمیفهمم یا دارید اشتباه میکنید . این سیستم دی تی اس رو اکثرسیستم های صوتی 5.1 دارن که ربطی به جدا بودن ساب ووفر نداره که یک نوع فرمت برای کیفیت صداست مثل سیستم ac-3 که این هم یه نوع سیستم پخش صداست .و ربطی به تعداد اسپیکر یا ساب ووفر نداره و میتونه روی سیستمهای صوتی با تعداد کمتر مثل 2.1 هم باشه . (عکس سیستم صوتی خودم که 5.1 کاناله و دی تی اس رو هم ساپورت میکنه)

آقا میدونم، شما هم درست میگید.
من فقط دارم میگم طبق اون چیزی که توی سایتها و Manual این Home Theater مون خوندم، در استاندارد DTS نه تنها Bitrate بالاتره بلکه Subwoofer هم یک کانال حساب میشه.
نمیدونم منظورمو گرفتید یا نه؟ یعنی از Subwoofer یه صدای دیگه میشنوید! :biggrin1:
وگرنه میدونم تموم سیستم های سوراند Subwoofer رو دارن. من خوندم که توی DTS این Subwoofer یه صدای دیگه ای داره... .یعنی صداهای بم محیط جدا ضبط شدن... .
تفاوتش همینه!

همین!!!

حالا نمیدونم شما منظورمو نگرفتید یا من منظور شما رو نگرفتم شایدم من منظور آقا اشکان رو نگرفتم شایدم ایشون منظور منو نگرفت! ;)

Edit: زاستی اینو هم یادم رفت بگم که بعله سیستمهایی با 2 بلند گو هم هستن که DTS رو ساپورت کنن ولی اگه 5 اسپیکر + 1 سابووفر داشته باشید، اونوخ سابووفر شما هم صدایی متفاوت میده... .

آخرین ویرایش:
بازم خوبه که. در همین حد شبه دالبی. به نظرت من چه کنم؟؟؟
تبدیلی چیزی نیس برای این کار؟؟؟ که مثلا اپتیکالو به معمولی تبدیل کنه؟؟؟

شما مطمئنی درست خوندی من چی گفتم؟ :confused:
توی پستم گفته بودم:

گرفتم مشکل شما چیه! شما ست اسپیکرت Analog Decoder نداره. یعنی همون دیگه ورودی اپتیکال نداره.
برای این کار شما باید یه Analog Decoder بگیرید (یه سری از آمپلی فایر ها این امکان رو دارن) بعد از اون خروجی عادی بگیرید (مثلا 5 تا خروجی داره هر کدوم برای یه اسپیکر) و به ست اسپیکرتون وصلش کنید.

برای همین جوابتون و داده بودم دیگه!!! :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or