سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان همه دقت داشته باشن اگه 12 ولت کردن، دیگه از هیچ نوع فن دیگه ای نیازی نیست استفاده کنن.
وگرنه الکی از Power جریان اضافه کشیده کیشه که اصلا خوب نیست و ممکنه اشکالات دیگه ای ایجاد کنه.

xbox من بعد از1سالونیم 1 ایراد پیداکرده.
(هیچ وقت هم 3 چراق نداده)
وقتی سی دی aone میزارم توش ی صدا میاد بعد دیگه سی دی نمیچرخه(از 15 بازی 11 اینجوری)
یمدت کار میکرد تا یبازی مالزی گزاشتم تودستگام که دوباره شروشد.
راهی هست درست بشه؟:((

این سوال ربطی به این تاپیک نداره.
اشکالات در تاپیک زیر مطرح بشه:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2533
با تشکر ;)
در جواب شما هم باید این سوال رو بپرسم که نظورتون از اینکه نمیچرخه چیه؟ :confused:
یعنی دیگه صدایی از درایو بیرون نمیاد؟ Dashboard چی میگه؟
Unplayable Disk یا Open Tray؟

آها دمت گرم دیدمش. ولی چرا نور قروز نداره؟؟؟ خرابه ینی؟؟؟ من با کابل VGA بازی می کنما.
راستی این کابلهای Optical رو کجاها دارن. امروز سر رام چند جا پرسیدم نداشتن.

این سوال ربطی به این تاپیک نداره.
اشکالات در تاپیک زیر مطرح بشه:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2533
با تشکر ;)
در جواب شما هم باید این سوال رو بپرسم که نظورتون از اینکه نمیچرخه چیه؟ :confused:
یعنی دیگه صدایی از درایو بیرون نمیاد؟ Dashboard چی میگه؟
Unplayable Disk یا Open Tray؟

دیگه صدایی از درایو بیرون نمیاد
و Open Tray مینویسه

( شانسی ی وقتاهم می گیره )

یه سوال دارم . 360 من الان 10 ماهشه . وقتی افقیش میکنم و DVD رو میزارم توش و دکمه ی Eject رو میزنم درش بسته میشه ولی سریع باز میشه . وقتی هم که عمودی هستش اگه DVD توش نباشه باز نمیشه و حتما باید افقیش کنم تا باز بشه !

امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم !!

البته که خروجی اپتیکال داره!!! شما چه جوری ندیدینش؟!
آهان احتمالا مثل من نمیشینین نصفه شب بازی کنین تا نور قرمز اپتیکالش رو روی دیوار ببینین.
اون کابلی هست که به TV یا Monitor وصل میکنین، خب؟ اونجایی که به خود 360 وصل میشه
خروجیش هست.
توی این عکس با دایره مشخصش کردم.

این خروجی اپتیکال به چه دردی میخوره؟:blushing::confused:

یه سوال دارم . 360 من الان 10 ماهشه . وقتی افقیش میکنم و DVD رو میزارم توش و دکمه ی Eject رو میزنم درش بسته میشه ولی سریع باز میشه . وقتی هم که عمودی هستش اگه DVD توش نباشه باز نمیشه و حتما باید افقیش کنم تا باز بشه !

امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم !!
این نتیجه افقی و عمودی کردن زیادیه

آها دمت گرم دیدمش. ولی چرا نور قروز نداره؟؟؟ خرابه ینی؟؟؟ من با کابل VGA بازی می کنما.
راستی این کابلهای Optical رو کجاها دارن. امروز سر رام چند جا پرسیدم نداشتن.

نور قرمز نداره؟؟! :confused:
منم وقتی توی اتاقم هستم با VGA بازی میکنم ولی نور قرمز داره. البته حتما میدونید که یه کاور جلوش داره و وقتی بره کنار نورش کامل معلوم میشه.
ولی شما برای امتحان ببین توی Dashboard چه تنظیمی رو انتخاب کردی.
برو توی Settings Blade (اونی که بنفش هستش) و توی تنظیمات Sound ببین خروجی رو چی انتخاب کردی. باید بذاری دالبی 5.1 اگه درست یادم باشه.
احتمالا این مشکلت رو حل میکنه. ;)
البته یه سوال دیگه من از شما دارم:
کابلت چه مارکیه؟ Microsoft؟ Real؟ Dragon؟
در واقع شما باید بگی کابلت رو چند گرفتی. ممکنه اگه Dragon باشه اصلا خروجی اپتیکال نداشته باشه.

راستی برای امتحان یه بارم با کابل اصلی 360 امتحانش کن. اونو وصل کن و ببین نور میاد یا نه.

در مورد اینکه کجا بخری من اصفهانم و شما تهران. ولی دوستام میگفتن از اینجور چیزها توی توپخونه پیدا میشه. همون پاساژه که فتحی هم توش هست... .اسمش چی بود؟؟! :confused:
چه طور یادم رفته؟ دوستام این کابلو از اونجا گرفتن.
یکی هم میگفت توی جمهوری گیر آوردم. منتها دیگه نمیدونم کجاش... :-"

سوالی بود در خدمتم. ;)

این خروجی اپتیکال به چه دردی میخوره؟:blushing::confused:

شما تنها با این خروجی هست که میتونید صدای 5 کاناله ی واقعی از 360 بگیرید.
(همون صدای دالبی که بعضی ها میگن)
البته من نمیدونم که آیا 360 بیشتر از 5 کانال هم خروجی میده؟ مثلا 6 کاناله (مثل DTS)؟؟

شما تنها با این خروجی هست که میتونید صدای 5 کاناله ی واقعی از 360 بگیرید.
(همون صدای دالبی که بعضی ها میگن)
البته من نمیدونم که آیا 360 بیشتر از 5 کانال هم خروجی میده؟ مثلا 6 کاناله (مثل DTS)؟؟

منظورتون 5.1 هستش دیگه که میشه 6 کانال ، چون چیزی به اسم 6 کانال نداریم(یا من نشنیدم)دو نوع هست 5.1 یا 7.1
----------------------
کسی میدونه که وسیله ای پیدا میشه تا اپتیکال رو به ورودی 6 تایی تبدیل کنه ؟ منظورم اینه که ورودی اسپیکرهای من معمولیه (اپتیکال نیست) 6 تا ورودی داره ولی خروجی 360 اپتیکاله ،چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
توی یه سری از فیلمها نوع صدا DTS هست که دقیقا 6 کانال هست و الانم توضیح میدم.
5.1 در واقعا اینطوری هست:
جلو سمت راست،
جلو سمت چپ،
سنتر،
عقب سمت راست،
عقب سمت چپ،
که مجموعا میشه 5 کانال مجزا.
اما DTS هم نسبت به 5.1 Bitrate بالاتری داره و هم یه کانال اضافه تر داره: Subwoofer.
یعنی صداهایی که به Subwoofer میرن کاملا مستقل از بقیه کانالها هستن و این صداها به صورت جدا ضبط شده ن. یعنی صداهای بم محیط جدا ضبط شده ن و به Subwoofer ارسال میشن.
DTS نسبت به دالبی کیفیت بهتر و صدای بلندتری داره.
قضیه 7.1 هم مثل 5.1 هست اما دو تا Side Speaker هم هست. یعنی Middle right و Middle left.

سلام. من کنسولمو به تلويزيون 24 اینچ معمولی وصل کردم اما نوشته ها خيلی خيلی کوچيک هستن تو بازی ها. يعنی فکر ميکنم رزولوشن خيلی بالای.ميخوام بيارمش پايين.
تو بازی Mass Effectاصلا به سختی و کلی بدبختی ميشه خوند نوشته هارو. تازه پدر چشمامم در مياد. چيکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or