سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها چطور میشه فورمتهای ویدئویی رو به کنسول شناسوند ؟ من آپدیت جدید رو هم از لایو گرفتم ولی الآن روی بعضی فایلها مشکل داره و مینویسه فورمتش رو نمیشناسه یا قابل اجرا نیست. یکسری از فایلهای mpeg رو هم میشناسه و یکسری دیگه رو هم نمیشناسه !

دوستان اگه ميشه به اين لينك نگاه كن 360 اين يارو اين جا ارور 0020 رو ميده بعد تو ويديو نشون ميده با سفت كردن يه پيچ مشكلش حل ميشه ميشه اعتماد كرد ؟
ظاهرا كه واقعي هست
در ضمن با چه پيچ گوشتي ها بايد اون پيچ ها رو باز كرد
http://videos.emule.com/play/xbox-360-error-0020-(SJBzFJk9wjo

بچه ها چطور میشه فورمتهای ویدئویی رو به کنسول شناسوند ؟ من آپدیت جدید رو هم از لایو گرفتم ولی الآن روی بعضی فایلها مشکل داره و مینویسه فورمتش رو نمیشناسه یا قابل اجرا نیست. یکسری از فایلهای mpeg رو هم میشناسه و یکسری دیگه رو هم نمیشناسه !
بله فایل های divx رو نمیخونه;)

حالا قابل تعميير به اميد خدا هست ديگه
بعد اين اروري بحراني مثل 0102 هست يا نه و اين گرم شدن بيش از حد روي كدوم بخش بيشتر تاثير داره
این ارور دقیقا مشخص نیست که از کجاست ، ولی به احتمال زیاد از overheating هست .
برای فهمیدن این موضوع راهش اینه :
اگه وقتی که دستگاه خاموش بوده (سرد باشه) و به محض روشن کردن این ارور رو بده ، دقیقا نمیشه گفت ایراد از کجاست . ولی اگه بعد چند دقیقه روشن موندن این ارور رو بده به احتمال زیاد همون overheating هست . احتمالش هست که پیچ Heatsink ها شل شده باشه . شما برای سفت کردن به آچاری به نام T-8 احتیاج دارید .
من یه دیویدی تو دستگاهم گیر کرده ! بیرون هم نمیاد !
چیکار کنم ؟
Faceplate رو در بیار و بصورت Eject ، Manual کن .

Faceplate رو در بیار و بصورت Eject ، Manual کن .

چرا کارای بد یاد بچه میدی؟! :biggrin1:

بصورت manual ایجکت کردن چجوریه ؟
در ضمن !
من دکمه ایجکت رو که میزنم ، یه تقه به خودش فشار میاره که بیرون بدتش ، ولی نمی تونه !

اصلا سعی نکن اینکار رو بکنی ، چون در این صورت ، با توجه به شرایط دیسک داخل درایو ، اگر درایوت صدمه ندیده باشه ، با اینکار 100% صدمه میبینه...
ولی محض اطلاع می گم ، منظور آقا این بود که بعد از درآوردن Faceplate با دست مبارک ، سینی رو بکشین بیرون که یعنی ****** هر چی درایوه...:biggrin1:

من یه دیویدی تو دستگاهم گیر کرده ! بیرون هم نمیاد !
چیکار کنم ؟

من احتمال میدم سی دی از جای خودش (داخل سینی ) جابجا شده باشه ، بنظر منم باید بصورت دستی بازش کنی بعد دوباره سی دی داخلش بذار ببین باز میشه یا نه .
فرزاد جون بذار با دست بازش کنه یه بار چیزیش نمیشه;)

آخرین ویرایش:
این ارور دقیقا مشخص نیست که از کجاست ، ولی به احتمال زیاد از overheating هست .
برای فهمیدن این موضوع راهش اینه :
اگه وقتی که دستگاه خاموش بوده (سرد باشه) و به محض روشن کردن این ارور رو بده ، دقیقا نمیشه گفت ایراد از کجاست . ولی اگه بعد چند دقیقه روشن موندن این ارور رو بده به احتمال زیاد همون overheating هست . احتمالش هست که پیچ Heatsink ها شل شده باشه . شما برای سفت کردن به آچاری به نام T-8 احتیاج دارید
اولش وسط بازي داد اصلا توجه نكردم يعني در واقع يه بار خاموش و روشن كردم حل شد رفت تا اين كه بعد از چند روز به محض روشن شدن ارور 0020 رو ميده من الان 360 رو باز كردم و به پيچ اتصالي نگاه كردم يه پيچ مثل بقيه نيست و كمي بالاتر هست اونو سفت كردم اما بازم ارور داد
اگه با سفت كردن پيچ درست نشه بايد حتما رفت سراغ سشوار صنعتي؟

بصورت manual ایجکت کردن چجوریه ؟
در ضمن !
من دکمه ایجکت رو که میزنم ، یه تقه به خودش فشار میاره که بیرون بدتش ، ولی نمی تونه !
راه در آوردن Faceplate :
360 رو طوری تو دستت میگیری که تسلط کافی روش داشته باشی . بعد دستت رو میندازی تو جای USB و به آرامی خارهای بغل رو آزاد میکنی و Faceplate رو به سمت خودت میکشی .
بعد از در آوردن faceplate دقیقا به زیر در درایو متمایل به سمت چپ درایو دو تا سوراخ کنار هم میبینی . یه گیره کاغذ را به آرامی درون سوراخ سمت چپی کن و به آرامی فشار بده تا قفل در آزاد بشه . اگه درست انجام بدی میبین که در یه کمی به سمت بیرون میاد . بعد از آزاد شدن قفل به آرامی کشویی رو به بیرون بکش و دیسک رو در بیار . به همین راحتی .

چرا کارای بد یاد بچه میدی؟! :biggrin1:

اصلا سعی نکن اینکار رو بکنی ، چون در این صورت ، با توجه به شرایط دیسک داخل درایو ، اگر درایوت صدمه ندیده باشه ، با اینکار 100% صدمه میبینه...
ولی محض اطلاع می گم ، منظور آقا این بود که بعد از درآوردن Faceplate با دست مبارک ، سینی رو بکشین بیرون که یعنی ****** هر چی درایوه...:biggrin1:
آقا این یه راه از قبل پیش بینی شده توسط کارخانه برای همین مواقع است . من کار تعمیرات هم انجام میدم . میخوای دستگاشو ببره پیش بعضی از این تعمیرکارای بی انصاف و براش یه فاکتور خوشگل بنویسن ؟ خودش به راحتی و بدون هیچ گونه هزینه میتونه اینکارو انجام بده . فقط یه کمی راهنمایی لازمه .
اولش وسط بازي داد اصلا توجه نكردم يعني در واقع يه بار خاموش و روشن كردم حل شد رفت تا اين كه بعد از چند روز به محض روشن شدن ارور 0020 رو ميده من الان 360 رو باز كردم و به پيچ اتصالي نگاه كردم يه پيچ مثل بقيه نيست و كمي بالاتر هست اونو سفت كردم اما بازم ارور داد
اگه با سفت كردن پيچ درست نشه بايد حتما رفت سراغ سشوار صنعتي؟
نه . یدفعه نباید بری سراغ سشوار . اول باید دقیقا مشخص بشه ایراد از کجاست . خودت اول تمام 8 پیچ Heatsink ها رو سفت کنید (8 پیچ مشکی رنگ در وسط کنسول جایی که نوشته X) بعد اگه نشد ، دیگه فکر نمیکنم کار خودت باشه . باید بدیش به یه تعمیر کار .

کمک

سلام
من دستگاه مدل پرمیوم سال 2006 است زمانی که دستگاهم را خریدم تا دو هفته هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از گذشت دو هفته سه چراغ شد خب بردمش برای تعمیر و تعمیر شد ولی دوباره بعد از گذشت سه روز سه چراغ شد لطفا کمک کنید و بگید چه کار نکم مشکل از چی میتواند باشد

آقا این یه راه از قبل پیش بینی شده توسط کارخانه برای همین مواقع است . من کار تعمیرات هم انجام میدم . میخوای دستگاشو ببره پیش بعضی از این تعمیرکارای بی انصاف و براش یه فاکتور خوشگل بنویسن ؟ خودش به راحتی و بدون هیچ گونه هزینه میتونه اینکارو انجام بده . فقط یه کمی راهنمایی لازمه .

بله راه پیشنهادی خود کارخانه هست ، ولی مشکل اینجاست که این راه برای موقعی است که دیسک سالم هست ، منم گفتم با توجه به شرایط دیسک داخل درایو :

من اصلا قصدم ، زیر سوال بردن معلومات شما نبود... :blushing:
در هر صورت فقط اگه بتونه درایو رو باز کنه مشکلش حل میشه و همون طور که خودتون گفتین فقط به یک مقداری راهنمایی نیاز داره... ;)
پس بهتره بهش بگین چطوری درایو رو باز کنه ( البته بسته به نوع درایو بین 4 تا 6 پیچ هست که باید باز بشن و هیچ کار خاص دیگه ای لازم نیست. )...

نه . یدفعه نباید بری سراغ سشوار . اول باید دقیقا مشخص بشه ایراد از کجاست . خودت اول تمام 8 پیچ Heatsink ها رو سفت کنید (8 پیچ مشکی رنگ در وسط کنسول جایی که نوشته X) بعد اگه نشد ، دیگه فکر نمیکنم کار خودت باشه . باید بدیش به یه تعمیر کار

يعني به نظر شما هر 8 پيچ لازمه من فقط اون يدونه كه كمي از جاش در اومده بود رو سفت كردم ولي بازم ارور داد براي بقيه پيچ ها هم هيچ تغييري تو ظاهرش نيست يعني دقيقا سرجاشون هستن مثل اينكه بايد ببرم بيرون بعدم يه تعميير گاه
اين روش ايكس كلمپ چي تو اكثر سايت اين روش رو نوشتن ظاهرا خيلي از سشوار صنعتي بهتره اگه ميشه كمي توضيح بديد و تو ايران اين كار انجام ميشه يا نه

سلام
من دستگاه مدل پرمیوم سال 2006 است زمانی که دستگاهم را خریدم تا دو هفته هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از گذشت دو هفته سه چراغ شد خب بردمش برای تعمیر و تعمیر شد ولی دوباره بعد از گذشت سه روز سه چراغ شد لطفا کمک کنید و بگید چه کار نکم مشکل از چی میتواند باشد

دوست عزیز کنسول شما بعیده که دیگه درست بشه چون تعمیر هم مشکلش رو حل نکرده البته یه جای خوب دیگه واسه تعمیر بده اگه دوباره سه چراغ شد دیگه کاریش نمیشه کرد . یا نگهش دار تا یه روش بهتر واسه تعمیرش پیدا بشه یا قطعاتش رو بفروش .
شرط میبندم به این دوستمون کنسول تعمیری انداختن . مگن 360 ساختش خوب نیست نه تا این اندازه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or