سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اتفاقا" X360 من 2-3 بار سر همین Saints Row هنگ کرد و دو بار از این 3 بار ، 3 چراغ رو داد و من دیگه با خودم گفتم حتما دارفانی رو وداع می کند تا چند روز آینده و ... :دی
اما الان 5 ماهی از اون موقع می گذرد و من هر چند ساعت که بخواهم در روز باهاش بازی میکنم.خبری هم از اون فریز شدن ها نیست.فقط تا الان با یک بازی مشکل اساسی داشته است که همون BioShock معروف است.مشکلش هم 2 حالت دارد : یا توی لودینگ قبل از بازی گیر میکند و یا اینکه بین بازی دچار تیک های چند ثانیه ای می شود سر هر صحنه شلوغ...خودم احتمال میدهم بخاطر نوع دیسک که hp است باشد.حالا یک بار روی ورباتیم هم تست میکنم و نتیجه را بعدا می گویم ولی کنسولم با 30 و خورده ای بازی دیگرم مشکلی نداشته است.
هنوز داره کار میکنه؟؟؟؟؟!!!!
حقیقتش بعد ازاولین باری که هنگ کرد 4-5 ساعتی باهاش بازی کردم مشکلی نداشت ولی بعد از اینکه
تو دشبورد هنگ کرد دیگه روشنش نکردم البته روشن کردم هنگ نکرد ولی بعد از اون دیگه ترسیدم روشنش
کنم در ضمن من دیسکها رو از پیکسل میگیرم که یا hpویاri data

حقیقتش بعد ازاولین باری که هنگ کرد 4-5 ساعتی باهاش بازی کردم مشکلی نداشت ولی بعد از اینکه
تو دشبورد هنگ کرد دیگه روشنش نکردم البته روشن کردم هنگ نکرد ولی بعد از اون دیگه ترسیدم روشنش کنم در ضمن من دیسکها رو از پیکسل میگیرم که یا hpویاri data

البته همیشه هنگ کردن و سه چراغ به معنای مرگ کنسول نیست . کنسول من هم 2 ماه پیش یه بار سه چراغ داد 1 ماه پیش هم دو چراغ ، هرچند که مقصر خودم بودم و بی توجهی به فنها و باز گذاشتن کنسول در هنگام بازی دلیلش بود الان هم بدون کوچکترین مشکلی داره کار میکنه اگه قرار بود کنسول بعد از سه چراغ نابود بشه مال من هم دیگه کار نمیکرد شما هم نا امید نشو ولی برای اطمینان بیشتر یه تعمیر گاه خوب نشونش بده ;)

البته همیشه هنگ کردن و سه چراغ به معنای مرگ کنسول نیست . کنسول من هم 2 ماه پیش یه بار سه چراغ داد 1 ماه پیش هم دو چراغ ، هرچند که مقصر خودم بودم و بی توجهی به فنها و باز گذاشتن کنسول در هنگام بازی دلیلش بود الان هم بدون کوچکترین مشکلی داره کار میکنه اگه قرار بود کنسول بعد از سه چراغ نابود بشه مال من هم دیگه کار نمیکرد شما هم نا امید نشو ولی برای اطمینان بیشتر یه تعمیر گاه خوب نشونش بده ;)

خوب هر سه چراغي مربوط به داغي نمي شه ممكنه نواسان برق يا چيزهاي ديگه علتش باشن
2 چراغم كه قبل از 3 چراغ ظاهر ميشه كه ماله داغي بيش از حد دستگاه هست البته بدون اسيب ديدگي و فقط يه هشدار هست

اگه دیگه روشنش نکنی و ببری تعمیر قابله حله

اتفاقا بايد چند بار روشن كرد كه مطمئن بشيم 3 چراغ كامل شده چون تا مطمئنا 3 چراغ نشه قابل تعمير نيست
هر وقت اين اتفاق لفتاد بايد نيم ساعت بعدش دستگاه رو كامل از برق خارج كيم سپس كابل ها كامل چك شود و دوباره از نو جا زده شود سپس دوباره به برق بزنيم و روشن كنيم اگه بازم با 3 چراغ رو به رو شديم خوب ديگه بايد بگم:biggrin1:
در ضمن در مواردي مشكل از پاور دستگاه بوده كه برق رو خوب نمي رسونده
در ضمن اگه دستگاهتون درون دش برد بدون علت هنگ كامل كرد خيلي خطريه مخصوصا اگر چند بار اين اتفاق بيافتد

توی دشبورد یکی دو باری هنگ کرد نکته جالب اینه که 1بار هم 3چراغه شد ولی بعد از اون دیگه نشد
البته هنوز هم روشن میشه ولی من دیگه روشنش نکردم باید بدم طاهر عملش کنه فقط امیدوارم درست
بشه چون فقط3ماهه خریدمش:(درضمن خاک برسراین چینیهابا این منتازکردنشون من فکر میکنم اگه خط تولیدش
دست ما بود خیلی بهتر ازاین ازاب در میومددرضمن اگه نمایندگی مایکروسافت اینجا بوددیگه این معضلات رونداشتیم
حالا یه سری......برن بگن مرگ برامریکا واقعا که ....برسرمون

آخرین ویرایش:
اتفاقا بايد چند بار روشن كرد كه مطمئن بشيم 3 چراغ كامل شده چون تا مطمئنا 3 چراغ نشه قابل تعمير نيست
هر وقت اين اتفاق لفتاد بايد نيم ساعت بعدش دستگاه رو كامل از برق خارج كيم سپس كابل ها كامل چك شود و دوباره از نو جا زده شود سپس دوباره به برق بزنيم و روشن كنيم اگه بازم با 3 چراغ رو به رو شديم خوب ديگه بايد بگم:biggrin1:
در ضمن در مواردي مشكل از پاور دستگاه بوده كه برق رو خوب نمي رسونده
در ضمن اگه دستگاهتون درون دش برد بدون علت هنگ كامل كرد خيلي خطريه مخصوصا اگر چند بار اين اتفاق بيافتد

اتفاقا تنها کاری که نباید بکنه همینه اگه این کارو بکنه دیگه الفاتحه
خودت میدونی اینقدر روشنش کن تا هنگ کنه 3 جچراغ بده آخر سرم بره تو
سطل آشغال در ضمن مشکل 100% از GPU این کاملا مشخصه

آره مثل روز اول...

اتفاقا نظری مخالف شما دارم و با علی هم عقیده ام.خودم در طی اون چند بار 3 چراغ داده ، اصلا بعد از اون تا 4 ساعت روشنش نکردم.ببینم شما این حالت براتون پیش اومده که این حرف رو می زنید ؟
ساسان رو که بیشتر بچه ها می شناسند.این X360 ـش هنگ کرد ، حالا بجای اینکه خاموشش کند دائما" ریسیت میکرد کنسول را تا دیگه به موقعی رسید که کنسول به محض روشن شدن 3 چراغ میداد.
اگر کاری مشابه این رو میکردم که فاتحه کنسولم خوانده شده بود به قول علی...پس کمی فکر کنید و بعد ارسال بدهید ، چون ممکن است باعث از دست رفتن کنسول یکی از دوستان بشوید .;)

خوب هر سه چراغي مربوط به داغي نمي شه ممكنه نواسان برق يا چيزهاي ديگه علتش باشن
2 چراغم كه قبل از 3 چراغ ظاهر ميشه كه ماله داغي بيش از حد دستگاه هست البته بدون اسيب ديدگي و فقط يه هشدار هست

البته سه چراغه شدن معمولا موقعی اتفاق میفته که کنسول دچار خرابی نامشخصی شده باشه منظورم حلقه مرگ معروفه ، بماند که هر کس نظر متفاوتی در موردش داره یکی میگه پایه های چیپ شل میشه یکی هم میگه ایراد از رمهاشه کنسول من یه بار توی بازی سه چراغ داد خاموشش کردم و دوباره روشنش کردم همون دقیقه اول توی داشبورد هنگ کرد و سه چراغ داد البته اینو بگم که توی شرایطی این اتفاق افتاد که من درایو رو از روی هتسینک برداشته بودم و یه فن روی هتسینک گذاشتم و کنسول به این شکل کار میکرد ولی بهر حال سه چراغ رو داد اونم دو بار و حتی یه بار تو داشبورد !!! نتیجه اینکه یکی از عوامل ایجاد سه چراغه شدن اختلال در چیپ گرافیکی که بیشتر بر اثر داغ شدن بیش از حد بوجود میاد هستش ولی دلیل بر این نیست که کنسول برای همیشه خراب شده و ممکنه این اختلال برای یک لحظه ایجاد شده که با خاموش کردن کنسول و گذشت چند لحظه حل میشه .
دو چراغ هم همونطور که گفتید بر اثر داغ شدن زیاد کنسوله و مال من هم به این دلیل دو چراغه شد چون یکی ازفنهاش از کار افتاده بود و من متوجه نشده بودم.
توی دشبورد یکی دو باری هنگ کرد نکته جالب اینه که 1بار هم 3چراغه شد ولی بعد از اون دیگه نشد
البته هنوز هم روشن میشه ولی من دیگه روشنش نکردم باید بدم طاهر عملش کنه فقط امیدوارم درست
بشه چون فقط3ماهه خریدمش:(درضمن خاک برسراین چینیهابا این منتازکردنشون من فکر میکنم اگه خط تولیدش
دست ما بود خیلی بهتر ازاین ازاب در میومددرضمن اگه نمایندگی مایکروسافت اینجا بوددیگه این معضلات رونداشتیم
حالا یه سری......برن بگن مرگ برامریکا واقعا که ....برسرمون
شما یه باره دیگه روشنش کن چند دقیقه بذار تو داشبورد باشه اگه مشکلی پیش نیومد چند دقیقه بازی کن ببین چی میشه شاید دیگه هنگ نکنه اگه تعمیر گاه هم ببریش اول این کار رو میکنن تا مطمئن بشن تازه ممکنه سالم باشه 30 تومن هم مفت از دستت بره . واقعا عجیبه بعد از سه ماه خراب بشه خدا کنه تعمیری نبوده باشه . مونتاژ این کنسول ایراد نداره بلکه طراحی کنسول ایراد داره که دارن با تغییرات جدید حلش میکنن به چینیهای بیچاره ربطی نداره چونکه 90 درصد قطعات کامپیوتری و الکترونیکی جهان رو اونا تولید میکنن .

آخرین ویرایش:
پس یعنی هنوز امید هست؟ چون دستگاه من اصلا وارد داشبورد نمیشه

شما بدش تعمیر اگه درست شد که 30 یا 40 تومن بدی ارزشش رو داره اگر هم درست نشد که پولی ازت نمیگیرن بهر حال ارزشش رو داره بدیش تعمیر . فقط اگه درست شد حتما حداقل 2 ساعت وقت تست بگیر تا مطمئن بشی ;)

سلام
يکی از دوستم xbox360ش دچار مشکل شده ،وقتی بازيو ميزاره تو دستگاه ميزنه do'nt palyed disc بد که خاموش روشن ميکنه ميزنه disc claenup برده پشت شهرداری اونجا كار كرده چندتا بازی مختلفم خودش امتحان کرده ولی بازم همونو ميده کسی از دوستان ميدونه مشکل از کجاست؟​

سلام
يکی از دوستم xbox360ش دچار مشکل شده ،وقتی بازيو ميزاره تو دستگاه ميزنه do'nt palyed disc بد که خاموش روشن ميکنه ميزنه disc claenup برده پشت شهرداری اونجا كار كرده چندتا بازی مختلفم خودش امتحان کرده ولی بازم همونو ميده کسی از دوستان ميدونه مشکل از کجاست؟​

لنزش ضعیف شده و یا کاملا از بین رفته البته ممکنه از درایو هم باشه که احتمالش ضعیفتر از لنزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or