سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خیلی سخته که آدم این چیزها را بنویسد:( ولی حقیقته و حقیقت باید گفته بشه:
از نظر من 360 یه کنسول شکست خورده است.

ببین دوست من شما چطور به همین راحتی میای می گی یک کنسول شکست خورده است. حتما از آنجایی اینو می گی که یه سری آدم اومدن تو این فاروم ها از مشکلات کنسولشون می گن؟ خوب معلومه که تا موقعی که اونها کنسولشون سالمه کسی مگه میاد میگه که کنسول من سالمه اما تا خراب می شه همه میان می گن کنسول من اینطوری شد اونطوری شد. شما اگه راست می گی یه تاپیک بزن ببین چند نفر کنسولشون سالمه.
یک کسی مثل من کنسوله اولم را نزدیک به 6 ماه داشتم و روزی نزدیک به 9 ساعت بازی می کردم. اون بن شد یکی دیگه خریدم روزی نزدیک به 14 ساعت بازی می کنم (10 صبح تا 12 شب) کنسولم کاملا سالمه.
کنسول xbox کنسول ناز نازی هست در این مسئله شک نکن. ولی دیگه نه به این حد که شما برداشت کردی.

هر وقت Halo Edition و Elite مشکل پیدا کرد بیاید بگید این کنسول شکست خورده.

تا وقتی که همه چیز رو تجربه نکردید نظر ندید...

هر چیزی اگر همون اول بیشتر از توانش ازش کشیده بشه مشکل پیدا می کنه.

من نمیگم XBox 360 اصلا مشکل نداره اما در مقابلش Wii و PS3 هم مشکلاتی دارن.

یکیش گرافیکش مسخره هست یکیش بازی براش کم میاد اما با همین ایرادهاشون من دوست دارم داشته باشمشون.

XBox 360 Elite و Halo Special Edition یا همین پرمیوم های HDMI Support رو که آدم داشته باشه بعدا باید بیاد بگه این کنسول شکست خورده.

خدایی جذابیتی که چهره XBox 360 داره رو PS3 و Wii ندارن.

مثل این هست که بیای BMW رو با Mercedes Benz مقایسه کنی.2 تا ماشین که استایل یکیش Sport هست و یکی دیگه اش استایلی داره که برای افراد متشخص و مهم استفاده میشه.

مثل این هست که بیای BMW رو با Mercedes Benz مقایسه کنی.2 تا ماشین که استایل یکیش Sport هست و یکی دیگه اش استایلی داره که برای افراد متشخص و مهم استفاده میشه.

مگه میخوای زن بگیری ؟! :laughing:

حالا کدومشون BMW ، کدومشون Mercedes Benz ؟

XBox 360 رو BMW حساب کن

MerCedeS Benz رو PS3 حساب کن

ما هنوز زوده زن بگیریم :biggrin1:

ولی خوب دیگه آدم با استایل کنسول XBox 360 خیلی حال می کنه.

من عاشق BMW هستم پس نظرم درباره XBox 360 کاملا معلومه :love:

هر وقت Halo Edition و Elite مشکل پیدا کرد بیاید بگید این کنسول شکست خورده.

تا وقتی که همه چیز رو تجربه نکردید نظر ندید...

هر چیزی اگر همون اول بیشتر از توانش ازش کشیده بشه مشکل پیدا می کنه.

من نمیگم XBox 360 اصلا مشکل نداره اما در مقابلش Wii و PS3 هم مشکلاتی دارن.

یکیش گرافیکش مسخره هست یکیش بازی براش کم میاد اما با همین ایرادهاشون من دوست دارم داشته باشمشون.

XBox 360 Elite و Halo Special Edition یا همین پرمیوم های HDMI Support رو که آدم داشته باشه بعدا باید بیاد بگه این کنسول شکست خورده.

آخه کسی اینارو نمیفروشه!!!!!!که بخوایم بفهمیم خراب میشن یا نه!!

من به زودی با دوستم وارد می کنیم از این 3 مدل بی مشکل XBox 360

مخصوصا پرمیوم HDMI دار.

البته این دوستم یه خورده دل گنده هست و هر دفعه که میخوایم سفارش بدیم به خاطر آقا به هم می ریزه...

اما آوردنش تا قبل از عید 100% هست.

مطمئنا هم بدون مشکل هستن این سری های جدید.الایت که فعلا کسی که داشته غر نزده به خاطرش.این ها هم مثل همونن دیگه.

سلام.
من بخاطر اینکه این گفتگو را خواندم اون پست را ننوشتم بلکه بخاطر اینکه مقایسه کردم و ps3 را دیدم اون چیزها را نوشتم. مثلا دسته ps3 فوق العاده است و وقتی قدرتش را میفهمی که فولکلور بازی کنید. از نظر منو و کیفیت ساخت فوق العاده کار شده بازی هم کم براش نمیاد بلکه در آینده بازیهای زیبایی هم خواهد داشت مثل GT5 که با 5 دقیقه بازی متوجه شدم بهترین ریسینگ جهان است.
ولی 360 هم خیلی اوضاعش خراب نیست ولی در آینده خراب میشه.
مایکروسافت هم گذاشت ما کلی کنسول بی کیفیت خریدیم بعد الیت و هیلو را رو کرد که نهایت بی انصافی است. اگه میومد قطعات جدید به بازار عرضه میکرد(65 nm) اونوقت میشد یه امیدی داشت. 360 حتی یه قطعه جدید برای 360 توی بازار نداده ولی ps3 دسته کنترلر جدید . موس و کیبورد . دوربین با استفاده زیاد. بازیهایی با سبک جدید مثل ....eye of عرضه کرده که در آینده فروش کنسولش را چند برابر میکنه. فقط بازی نیست 360 امکانات جدید میخواد نه فقط هر روز بازی انحصاری. حتی مشخص نیست میشه در آینده کنسول را ارتقا داد یا نه. حالا آیا شما آینده خوبی را برای این کنسول میبینید یا نه؟ چه بهتر آدم حقیقت پذیر باشه و الکی دل خودش را خوش نکند

سلام.
ولی 360 هم خیلی اوضاعش خراب نیست ولی در آینده خراب میشه.
مایکروسافت هم گذاشت ما کلی کنسول بی کیفیت خریدیم بعد الیت و هیلو را رو کرد که نهایت بی انصافی است. اگه میومد قطعات جدید به بازار عرضه میکرد(65 nm) اونوقت میشد یه امیدی داشت. 360 حتی یه قطعه جدید برای 360 توی بازار نداده ولی ps3 دسته کنترلر جدید . موس و کیبورد . دوربین با استفاده زیاد. بازیهایی با سبک جدید مثل ....eye of عرضه کرده که در آینده فروش کنسولش را چند برابر میکنه. فقط بازی نیست 360 امکانات جدید میخواد نه فقط هر روز بازی انحصاری. حتی مشخص نیست میشه در آینده کنسول را ارتقا داد یا نه. حالا آیا شما آینده خوبی را برای این کنسول میبینید یا نه؟ چه بهتر آدم حقیقت پذیر باشه و الکی دل خودش را خوش نکند
عزيز اوني كه ميشه ارتقاع داد pcهست نه كنسول.شما اول معني دقيق كنسول بازي رو درك كن بعد بيا راجع به انواع كنسول نظر بده.بستگي داره اينده رو تو چي ببيني؟تو لوازم جانبي زياد ،يا تو بازي هاي زياد.شايد شما كنسول ميخري واسه دكور اتاقت.؟!!اگه اينطوره كه بايد بگم لوازم جانبي زياد لازمه،چون كه هي بايد دكور رو آپديت كني وگرنه تكراري ميشه وبا گذاشتن اين لوازم جانبيها دور وبر كنسول هر روز دكورت كاملتر وزيباتر ميشه.شما بهتره بري يه درك درست از حقيقت پيدا كني بعد بياي ديگران رو به حقيقت پذيري ارشاد كني.

حتما موس و کیبورد یا بازیهایی با سبک جدید را برای دکور میخواهم یا مثلا دسته ای که حسگر داشته باشه و بشه باهاش بازیهایی مثل فولکلور را بازی کرد. البته از کسی که Ps3 ندیده و بازی نکرده نباید انتظار داشت من هم قبلا مثل شما بودم ولی تحت تاثیر این کنسول قرار گرفتم.
بهتره یکم لحنتون را بهتر کنید چون من فقط مشکلات کنسولم را گفتم اگه جایی برای تعریف کردن بود که اسمش را مشکلات کنسول xbox360 نمیگذاشتند. اگه هم برای حرفهایی که زدم جواب دارید بهتره با لحن مؤدبانه تری صحبت کنید

لطفا دعوا نکنید سر این 2 تا.

PS3 اگر یه سری وسیله جانبی جالب داره.

بهتر هست وسایل جانبی مربوط به بازی Rock Band رو ببینید یا دسته های SCene It?

وسایل های جانبی XBox 360 به چشم نمیاد.کم هم نیستن.

از اعضای جدید انتظار بیشتر از این نمیره.

این تاپیک برای شاخ شدن نیست عزیز.

هر 2 کنسول یه معایب و محاسنی دارن که جای کل کل کردناش و ... اینجا نیست.

فقط درباره مشکل کنسول XBox360 بحث میشه.

این کارتون رو هم به مدیران Report کزدم تا وقتی یک بار گفته میشه اینجا بحث اضافی نباشه گوش بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or