سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هر چی شما می گی درسته ;)
در ضمن میشه بگی تا حالا چند تا کنسول تعمیر کردی ؟

عزیزم من نگفتم کنسل تعمیر کردم ولی چند تا از دوستانم که کنسولشون خراب شد کنسولشون 10 تا 20 روز جون کنده بود ، اخرش هم مرد . حالا انشا ا... کنسولت واست صد سال دیگه عمر کنه ما که بخیل نیستیم /:). در ضمن من هر چی میگم غلطه :-"

دوستان من يه مشکلی دارم.360 رو وقتی به يه پروجکشن HDTV READY 1080i وصل ميکنم تو قسمته تنظيمات وقتی 1080i رو انتخاب ميکنم مينويسه Out of raje.به نظرتون مشکل از کجاست؟چون که تلويزیون تا 1080i رو ساپورت ميکنه

با سلام
آقا از شانس توپ ما با كلي زحمت و التماس تونستيم بعد از 2 ماه 5تا بازي بگيريم . ولي ديسك ها رو كه گذاشتم توي دستگاه همرو خش انداخت.
مي خواستم بدونم راه حلي براي نجات درايور يا ديسك ها وجود داره؟
تورو به خدا يكي جوابم رو بده . دارم ديونه مي شم....:(:((

با سلام
آقا از شانس توپ ما با كلي زحمت و التماس تونستيم بعد از 2 ماه 5تا بازي بگيريم . ولي ديسك ها رو كه گذاشتم توي دستگاه همرو خش انداخت.
مي خواستم بدونم راه حلي براي نجات درايور يا ديسك ها وجود داره؟
تورو به خدا يكي جوابم رو بده . دارم ديونه مي شم....:(:((

درایو که فکر میکنم درست بشه.ولی DVD ها رو فکر نمیکنم.من هم یه بار اینجوری شد DVD هام رفتم خش گیریش کردم و گذاشتم تو دستگاه و خوند ولی بار بعد که گذاشتم نخوندش.مگر اینکه خشش رو بگیری و سریع روش رایت بزنی

کمک

من قبل از اینکه شما آقای HotGoalبگید 5 دفعه خاموش روشنش کرده بودم ، در ضمن یکدفعه 3 چراغ قرمز داد ، ولی بعد از اون هر دفعه که روشن میکنم 1 دقیقه بعد ،چه تو محیط داشبورد باشم چه تو بازی هنگ می کنه.:( یعنی دیگه هیچ امیدی نیست:(

آخرین ویرایش:
من قبل از اینکه شما آقای HotGoalبگید 5 دفعه خاموش روشنش کرده بودم ، در ضمن یکدفعه 3 چراغ قرمز داد ، ولی بعد از اون هر دفعه که روشن میکنم 1 دقیقه بعد ،چه تو محیط داشبورد باشم چه تو بازی هنگ می کنه.:( یعنی دیگه هیچ امیدی نیست:(
من می گم دیگه زوشنش نکن هی میری روشن می کنی ؟
عحب آدمی هستی
هیچ ربطی به گرمای کنسول نداره این مشکل
الان برو تو یخچال بزار بعد بشین بازی کن بازم هتگ می کنه ( اصلا این کارو نکن مزاح بود )
در ضمن مشکل از GPU هست که دیگه ماله شما به هیچ وجه درست نمیشه

آخرین ویرایش:
آقا یه توضیح دیگه بدی من ممنون میشم و ( دیگه کارم تو این دنیا تمومه و می رم سرم و میذارم لای پرس) اونم اینه که چرا GPU مشکل پیدا کرده؟:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:hurted::wallbash::wallbash::wallbash::crying::crying::crying::crying::crying:

این مشکلات زیاد پیش میاد و اومده.با این بلایی که سر تو اومده من می ترسم بازی کنم :(

من هم وقتی توی Live به کسی می خوام مسیج بدم گیر می کنه.البته همیشه نه بعضی وقت ها.

عزیز تو که کنسولت 3 چراغ داده اصلا دیگه روشنش نکن تا یه راه حلی پیدا بشه.احتمال داره مشکل GPU از فشار یا گرمای زیاد بوده.

دوستان خیلی سخته که آدم این چیزها را بنویسد:( ولی حقیقته و حقیقت باید گفته بشه:
از نظر من 360 یه کنسول شکست خورده است. دوشنبه رفتم خونه دوستم که ps3 داره واقعا عالی بود از نظر منو و .... که فوق العاده بود. نه مشکل داغ کردن داشت و نه هیچ چیز دیگه نزدیک 3تا4 ساعت اونجا بودم حتی یه لحظه هم توی این فکر نبود که کنسولش داغ میکنه. البته من خیلی به روش نیاوردم که ps3 بهتر از 360 است. وقتی هم که دمو قابل بازی GRAN TURISMO را بازی کردم به خیلی چیزها پی بردم. وقتی که فولکلور بازی میکردم فهمیدم rpg یعنی چه. هنلی سورد و نینجا گایدن هم بازی کردم که خوب بودند. میگفت که حتی شده ps3 اش 24 ساعت باز بمونه:((:(( منم برای شنبه دعوتش کردم خونمون ولی موندم چطوری بعد از یک ساعت بگم کنسولم داره داغ میکنه:(
حتی دسته PS3 هم نسبت به دسته 360 فوق العاده است مخصوصا موقعی که توی فولکلور میخوای روح را از بدن بیرون بکشی
از همه 360 داران عذر میخوام ولی حقایقی بود که باید گفته میشد. میدونم برای شما شنیدنش سخته و برای من که فن 360 بودم نوشتنش سخت تره:((:((:((:((:((:((

دوستان خیلی سخته که آدم این چیزها را بنویسد:( ولی حقیقته و حقیقت باید گفته بشه:
از نظر من 360 یه کنسول شکست خورده است. دوشنبه رفتم خونه دوستم که ps3 داره واقعا عالی بود از نظر منو و .... که فوق العاده بود. نه مشکل داغ کردن داشت و نه هیچ چیز دیگه نزدیک 3تا4 ساعت اونجا بودم حتی یه لحظه هم توی این فکر نبود که کنسولش داغ میکنه. البته من خیلی به روش نیاوردم که ps3 بهتر از 360 است. وقتی هم که دمو قابل بازی GRAN TURISMO را بازی کردم به خیلی چیزها پی بردم. وقتی که فولکلور بازی میکردم فهمیدم rpg یعنی چه. هنلی سورد و نینجا گایدن هم بازی کردم که خوب بودند. میگفت که حتی شده ps3 اش 24 ساعت باز بمونه:((:(( منم برای شنبه دعوتش کردم خونمون ولی موندم چطوری بعد از یک ساعت بگم کنسولم داره داغ میکنه:(
حتی دسته PS3 هم نسبت به دسته 360 فوق العاده است مخصوصا موقعی که توی فولکلور میخوای روح را از بدن بیرون بکشی
از همه 360 داران عذر میخوام ولی حقایقی بود که باید گفته میشد. میدونم برای شما شنیدنش سخته و برای من که فن 360 بودم نوشتنش سخت تره:((:((:((:((:((:((
این تاپیک درباره مشکلات کنسول 360 هست نه مقایسه با پی اس 3 و اصلا جاش اینجا نیست که بخوایم راجبش بحث کنیم منم اینجا جواب نمیدم ( خواستی پیام خصوصی بده تا قانعت کنم ) در مورد مشکلات 360 و داغ کردنش هم اونطوری هم که شما میگی نیستش درسته که کیفیت ساخت به پی اس 3 نمیرسه ولی میشه با مراعات کردن و استفاده از اینتر کولر دستگاه را 4 ساعت یا 5 ساعت هم پشت سر هم روشن گزاشت اینطور نیست که نباید بیشتر از 1 ساعت بازی کرد خود من اگه دستگاه رو روشن کنم وشروع کنم به انلاین بازی کردن بالای 3 ساعت دستگاهم روشنه و الانم که 8 ماه از عمرش میگذره هیچیش نشده .

این تاپیک درباره مشکلات کنسول 360 هست نه مقایسه با پی اس 3 و اصلا جاش اینجا نیست که بخوایم راجبش بحث کنیم منم اینجا جواب نمیدم ( خواستی پیام خصوصی بده تا قانعت کنم ) در مورد مشکلات 360 و داغ کردنش هم اونطوری هم که شما میگی نیستش درسته که کیفیت ساخت به پی اس 3 نمیرسه ولی میشه با مراعات کردن و استفاده از اینتر کولر دستگاه را 4 ساعت یا 5 ساعت هم پشت سر هم روشن گزاشت اینطور نیست که نباید بیشتر از 1 ساعت بازی کرد خود من اگه دستگاه رو روشن کنم وشروع کنم به انلاین بازی کردن بالای 3 ساعت دستگاهم روشنه و الانم که 8 ماه از عمرش میگذره هیچیش نشده .
می دونم اسپم اما باید واقعیت مشخص بشه
نه اینتر کولر نه 60 تا فن هیچ تاثیری نداره من خودم 6 ماه دارم هر ماه انداره 4 روز باهاش بازی نمی کردم در ضمن فن هم داشتم بعد دو هفته روشن کردم که PGR 4 بازی کنم هنگ کرد این نشون میده که این کنسول واقعا بازنده هست در مقابل PS3 هیچه ( از نظر کیفیت ) اما در عوض بازی هاش بیشتر اما کنسولی که مشکل داشته باشه و همش بشینیم با ترس و لرز بازی کنیم اونم بازی های زیادی که این کنسول داره به درد نمی خوره همینطور PS3 که کیفیت توپ اما بازی آن چنان نداره
پ.ن : هیچ کودومش به درد نمی خوره
امیدوارم کسی این پستو نقل قول نکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or