سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مشكل رفع شد ! :biggrin1: خودش درست شد !

خدارو شکر ولی دوست خوبم قبل از اینکه 12 ولتش نکردی باهاش بازی نکن ، بهیچ وجه ، بهیچ وجه. چون ممکنه دوباره این مشکل بسراغت بیاد . منم 1 ماه پیش کنسولم سه چراغ داد البته تقصیر خودم بود ولی دیگه مشکلی پیش نیومد . همیشه سه چراغ و هنگ کردن نشانه مرگ کنسول نیست . بعضی وقتا نشونه اینه که با زبان بی زبانی میگه 12 ولتم کنید :biggrin1:یه خورده هم خودشو لوس میکنه.

خدارو شکر ولی دوست خوبم قبل از اینکه 12 ولتش نکردی باهاش بازی نکن ، بهیچ وجه ، بهیچ وجه. چون ممکنه دوباره این مشکل بسراغت بیاد . منم 1 ماه پیش کنسولم سه چراغ داد البته تقصیر خودم بود ولی دیگه مشکلی پیش نیومد . همیشه سه چراغ و هنگ کردن نشانه مرگ کنسول نیست . بعضی وقتا نشونه اینه که با زبان بی زبانی میگه 12 ولتم کنید :biggrin1:یه خورده هم خودشو لوس میکنه.

خیلی خوشحال شدم کنسولت در ست شد:thumbsup::excited::groupwave::guitar::lol:

يعني اينتر كولر 6 تايي كافي نيست ؟ حالا چند قدر ميشه هزينه 12 ولت ؟

دقیقا قیمت اصلیش 10 تومنه؟
زنگ زدم نکست جن چی بگم؟:biggrin1: ؟؟

جایی روششو نوشته که چیجوری خودمون 12 ولت کنیم؟:confused:

حدودا شاید 2 یا 3 تومن بالا پایین باشه . زنگ بزن بگو میخوام فنهاشو 12 ولت کنید .
اگه کنسولتو میتونی باز کنی راهت میتونی انجامش بدی. صفحه 4 این انجمن با عنوان نحوه افزایش سرعت .... روششو کامل نوشته . ولی اگه برقشو از یه آداپتور متغیر از بیرون کنسول بگیری بهتره هم مشکلی از نظر نوسان توی مادربورد ایجاد نمیشه و هم ولتاژ دست خودته که کم یا زیاد کنی ;)

حدودا شاید 2 یا 3 تومن بالا پایین باشه . زنگ بزن بگو میخوام فنهاشو 12 ولت کنید .
اگه کنسولتو میتونی باز کنی راهت میتونی انجامش بدی. صفحه 4 این انجمن با عنوان نحوه افزایش سرعت .... روششو کامل نوشته . ولی اگه برقشو از یه آداپتور متغیر از بیرون کنسول بگیری بهتره هم مشکلی از نظر نوسان توی مادربورد ایجاد نمیشه و هم ولتاژ دست خودته که کم یا زیاد کنی ;)

ولش کن میزنم خراب می کنم میدم به آقا طاهر خودش 12 ولت می کنه:cheesygri

فقط پول میدم اونهم 12 ولت می کنه دیگه... چیز دیگه ای که لازم نیست؟ نمیدونم آداپتوری یا....

چطوري؟؟
آموزش بده؟؟:cheesygri

آب حوضتونو هم میکشیم ، پیر زن هم بدید خفه می کنیم :mad:
یه وقت زحمت به خودتون ندید توی انجمن دنبالش بگردید ها خسته میشید:biggrin1:
معلم سر خونه گرفتید :cool:
نه به اون اسم کاربریت نه به اون ps 3 زیر آواتارت:biggrin1:
شوخی بود به دل نگیری ;) ولی توی پست بالا گفتم کجا آموزشش هست;)

ولش کن میزنم خراب می کنم میدم به آقا طاهر خودش 12 ولت می کنه:cheesygri

فقط پول میدم اونهم 12 ولت می کنه دیگه... چیز دیگه ای که لازم نیست؟ نمیدونم آداپتوری یا....

نمیخوام براتون الیاس بشم بزنید کنسولتونو خراب کنید همچنین نون طاهر رو آجر، ولی یه خورده خلاقیت بخرج بدید ، نمیخواید که مدار الکترونیکی بسازید ، سیم های فنها رو میبرید و سیم بهش اضافه میکنی . یا توی برد اونجایی که توی تاپیک گفته شده لحیم میکنید یا به سیم آداپتور(آداپتور خیلی راحت تره) . همین و بس

نمیخوام براتون الیاس بشم بزنید کنسولتونو خراب کنید همچنین نون طاهر رو آجر، ولی یه خورده خلاقیت بخرج بدید ، نمیخواید که مدار الکترونیکی بسازید ، سیم های فنها رو میبرید و سیم بهش اضافه میکنی . یا توی برد اونجایی که توی تاپیک گفته شده لحیم میکنید یا به سیم آداپتور(آداپتور خیلی راحت تره) . همین و بس

بیخیال من رو نمیشناسی اینقدر بدشانسم که نگو
اگه یه آجر از کل آسمون پرت بشه یه راست می خوره تو سر من و تیکه تیکه هاش هم روی 360ام!
همون میدم طاهر درست کنه

اما میگن 12 ولت کردید اینترکولر نذارید! جلوی باد رو میگیره
چی کار کنم؟ البته من سوپرکولر دارم!

اما میگن 12 ولت کردید اینترکولر نذارید! جلوی باد رو میگیره
چی کار کنم؟ البته من سوپرکولر دارم!

بله دقیقا قبلا اشاره شد که اینتر کولر یا سوپرکولر قدرت فنهای 12 ولت 360 رو ندارن و نمیتونن هوای گرم خارج شده رو از داخل خودشون بسرعت فنهای 360 خارج کنن در نتیجه اختلال در کار فنهای 360 بوجود میاد . سوپر کولرت رو بنداز دور چون بی خاصیته;)

بچه ها این 12 ولت کردن تاثیری رو ولتاژ مادربور نمیزاره و اینکه دقیقا برق برای 12 ولت کردن فنها رو از کجا بگیریم(یکی که این کار رو کرده یه عکس بگیره ببینیم برق رو از کجای dvd rom گرفته)؟یه چیز دیگه.نمیشه خودمون یدونه هتسینیک بوسیله یه میله مسی اضافه کنیم؟

آخرین ویرایش:
بچه ها این 12 ولت کردن تاثیری رو ولتاژ مادربور نمیزاره و اینکه دقیقا برق برای 12 ولت کردن فنها رو از کجا بگیریم(یکی که این کار رو کرده یه عکس بگیره ببینیم برق رو از کجای dvd rom گرفته)؟یه چیز دیگه.نمیشه خودمون یدونه هتسینیک بوسیله یه میله مسی اضافه کنیم؟

بنظر من شاید مشکلی در برق توی مدار ایجاد کنه (مطمئن نیستم)برای همین هم میگم که برقشو از بیرون کنسول بگیرید.
توی صفحه 5 یا 4 تاپیک نحوه افزایش سرعت فنهای 360 عکسش هست.

بنظر من شاید مشکلی در برق توی مدار ایجاد کنه (مطمئن نیستم)برای همین هم میگم که برقشو از بیرون کنسول بگیرید.
توی صفحه 5 یا 4 تاپیک نحوه افزایش سرعت فنهای 360 عکسش هست.

عکسها زیاد واضح نشون نداده.میشه خودت از دستگاهت عکس بگیری و بزاری؟راستی میشه از DVD rom برق گرفت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or