سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند وقته وقتی ایکس باکسم را روشن می کنم تا حدود 10 دقیقه ازش صدایی شبیه غِر غِر میاد بعد قطع میشه ! البته اوایل خیلی آزادهنده نبود ولی جدیدا هم مدت زمان این صدا بیشتر شده و هم وولومش بالاتر رفته !
خواستم ببینم این مشکل از چیه !؟
با تشکر
تا حالا با همچین موردی برنخوردم من ولی باید از درایوت باشه . چه دیسکی استفاده میکنی؟تو خود بازی مشکلی نداری؟

تا حالا با همچین موردی برنخوردم من ولی باید از درایوت باشه . چه دیسکی استفاده میکنی؟تو خود بازی مشکلی نداری؟

برنرمکس استفاده میکنم و تا حالا هم تو هیچ بازی ای به مشکل نخوردم ...
انگاری که فن یا همچین چیزی داره این صدا رو تولید میکنه

برنرمکس استفاده میکنم و تا حالا هم تو هیچ بازی ای به مشکل نخوردم ...
انگاری که فن یا همچین چیزی داره این صدا رو تولید میکنه
همچین صدایی یا از درایو یا از فن
درایو که مشخصه اولین موردش دیسک نامرغوب میتونه باعث همچین صدایی بشه
فن هم شاید گرد و خاکی چیزی گرفته . تا حالا تمیزش کردی؟یه پمپ بادی چیزی دم دستته یه امتحانی بکن

سلام من یه مشکل دارم بار دومش هست
0d135f0f2818.jpg

نظر بدید

سلام
دیروز3 dead space میزدم حدود 5 ساعت بازی کردم اما آخرش یک جایی تو آسانسور تصویر افت فریم شدید پیدا کرد حالت آهسته شد برای حدود 5 ثانیه ( از خود بازی هم نیست چون بعدا همون جا رو رفتم بدون مشکل بود )

دفعه بعدم که بازی کردم 3 ساعت بعد بازی یک بار دیگم یک جای دیگه ی بازی 2 ثانیه این حالت شد

یک خاطره ی بد از کنسول آرکید قدیمی هم دارم که یک بار این جوری افت فریم داد و هنگ کرد و بعد 2 یا 3 بار دیگه افت فریم داد و 3 چراغ شد و رفت به رحمت خدا

کنسول الانم فت با برد جاسپر هست می خواستم بدونم مشکلی هست یا نه ؟ ( چون شنیدم جاسپر ها 5% مشکل حرارتی ممکن براشون پیش بیاد )

12 ولت لازم داره یا نه ؟ ( دیدم بعضی ها میگن خوبه بعضی ها هم میگن احتیاج نیست ) (( البته زیاد تمایلی به دستکاری کنسول هم ندارم ))

متوسط و حداکثر چند ساعت پشت سر هم میشه با این کنسول بازی کرد که خیالم بابت خرابی راحت باشه ؟

ممنون از جواب کاملتون

---------- نوشته در 04:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 AM ارسال شده بود ----------

یک سوال دیگم داشتم

بازی رو که در آخرین داشبورد روی هارد نصب میکنی
چجوری میتونی از روی هارد اجرا کنی ؟؟
چون من روی گزینه پلی گیم میزنم نمیدونم از روی هارد اجرا میکنه یا dvd ؟؟

قبلا یادمه در داشبورد های قدیمی تر گزینه داشت که از هارد اجرا کنی یا dvd اما اون گزینه رو در این آخرین داشبور پیدا نمی کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان سوال قبلی مارو که هیچکس جواب نداد بیزحمت این رو دیگه جواب بدین ممنون میشم

من گیرتگم رو عوض کردم از تو خود سایت الان دیگه تو خوده دستگاه بالا نمیاد چی کار باید بکنم ممنون

---------- نوشته در 07:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 PM ارسال شده بود ----------

دوستان سوال قبلی مارو که هیچکس جواب نداد بیزحمت این رو دیگه جواب بدین ممنون میشم

من گیرتگم رو عوض کردم از تو خود سایت الان دیگه تو خوده دستگاه بالا نمیاد چی کار باید بکنم ممنون

اين مشكلم حل شد
حالا يه سوال ديگه
ميشه يه پروفايل رو پاك كرد

يكي ديگم اينكه اكانت يه ماه تا چندمين اكانت مجاني :)
ميده ????
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

دور dvd ببین یه خط افتاده دستگاه اینکارو میکنه

دوست من مشکلی نیست که بخواید نگران نباشید دستگاه را اگر بلدید باز کنید و کابل دیتا که از لنز به برد داریو را بررسی کنید و سعی کنید کابل را به سمت بالا یعنی به سمت برد درایو خمش کنید که روی CD کشیده نشود

سلام.
چند وقتیه که کنسولم با اجرای بازی های xgd3 مشکل پیدا کرده و خیلی از بازیهایی که قبلا اجراشون کرده بودم رو یا نمیخونه یا خیلی سخت اجراشون میکنه در صورتی که با بازیهایی که برای lt2 هستند مشکلی ندارم و فقط بازیهایی که برای lt3 پچ شدن(چه برنرمکس و چه غیر برنرمکس) این مشکلو داره...
به نظر شما مشکل از فریمورم هست یا چیز دیگه؟؟

سلام دوستان
من یک مشکل پیدا کردم با کنسولم وفتی باری رو می زارم یا اصلا dvd نمی خونه یا تا می رم تو بازی این error می ده فقط هر از گاهی بازی call of duty black ops 2 می خونه که هنگ می کنه بعد کنسول restart می شه
به نظر شما مشکلش چیه؟؟؟؟؟
view.php
[/URL][/IMG]

سلام
1 من دستگاهم یه دفع ای وسط بازی هنگ میکنه مثل عکس میمونه تا خاموشش کنم با دکمه
2 دستگاهم گاهی مودم نمیشناسه باید مودم از برق بکشم وصل کنم تا درست بشه
3 اگه دستگاهمو ریست کارخونه بکنم فریمور میپره

سلام به همه ی دوستان
من یه بار دیگه این سوال رو پرسیدم جوابی نگرفتم!!!
مشکل من اینه که وقتی یه بازی رو برای بار اول میزارم توی دستگاه باید اسم بازی توی هیستوری گیم ها ثبت بشه و بیاد توی لیست اچیومنت ها... ولی نمیاد! من سیو بازیهام رو توی فلش میریزم. امتحان کردم، یکی از بازی ها رو New game کردم و سیو رو توی حافظه ی خود دستگاه ریختم بازی توی لیست اومد ولی وقتی توی بخش اچیومنت ها میرم همش لوود میکنه و لیست باز نمیشه. اچیومنتی هم نمیده! کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی

سلام به همه ی دوستان
من یه بار دیگه این سوال رو پرسیدم جوابی نگرفتم!!!
مشکل من اینه که وقتی یه بازی رو برای بار اول میزارم توی دستگاه باید اسم بازی توی هیستوری گیم ها ثبت بشه و بیاد توی لیست اچیومنت ها... ولی نمیاد! من سیو بازیهام رو توی فلش میریزم. امتحان کردم، یکی از بازی ها رو New game کردم و سیو رو توی حافظه ی خود دستگاه ریختم بازی توی لیست اومد ولی وقتی توی بخش اچیومنت ها میرم همش لوود میکنه و لیست باز نمیشه. اچیومنتی هم نمیده! کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی
فکر کنم پروفایلت corrupted شده.
من قبلا این مشکل رو داشتم:
http://forum.bazicenter.com/thread66439/
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

یه سوال هم خودم داشتم:
تازگی ها توی بازی ها دستگاه فریز میکنه و فقط با دکمه خود دستگاه خاموش میشه مشکل چیه؟
بازی ها هم برنر مکس هستن

پ

یه سوال هم خودم داشتم:
تازگی ها توی بازی ها دستگاه فریز میکنه و فقط با دکمه خود دستگاه خاموش میشه مشکل چیه؟
بازی ها هم برنر مکس هستن

منم همین مشکل رو دارم! توی Black Ops II توی لود اولیش میمونه! توی NFS MW2 هم بعضی وقتا وقتی ماشین رو عوض میکنم فریز میکنم باید دستگاه رو ریست کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or