سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها من ایکس باکس ارکید دارم تازه گی ها بازی ها رو نمیخونه و ارور 00-80-03 رو میاره البته بعضی وقت ها بازی ها رو میاره فقط تو دی وی دی های پشت ابی ارور میده نقره ای هارو میاره مشکل از کجاست خواهشا توضیح بدین تا اومدن gta v خراب نشه بعدش برام مهم نیست. فریمور دستگاه lt+2 میباشد همچنین داشبورد ان 2.0.15574.0
دستگاه شما باید حتما lt3 شود چون بازی های 1 سال اخیر همه lt3 هستند

سلام.ایا برای استفاده از Emulator جهت اجرا کردن بازی های NES,Sega Genesis و... باید کنسول هک بشه؟راهی هست که بشه بدو هک کردن امولاتور و بازی ها رو اجرا کرد؟من یه X360 دارم که هک شده هکش هم LT+ هست،میشه رو LT+،امولاتور رو اجرا کرد؟

با تشکر

سلام
ایکس باکس من اول که روشن می کنم تصویر هنگ می کنه اما صدا می اد دستگاه بعد از خاموش و روشن کردن تصویر هم درست می شود تو بازی هم مشکلی نداره مشکل از چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟

سلام.ایا برای استفاده از Emulator جهت اجرا کردن بازی های NES,Sega Genesis و... باید کنسول هک بشه؟راهی هست که بشه بدو هک کردن امولاتور و بازی ها رو اجرا کرد؟من یه X360 دارم که هک شده هکش هم LT+ هست،میشه رو LT+،امولاتور رو اجرا کرد؟

با تشکر
تو کنسول های jtag میشه فقط

اقا من جدیده وقتی بازی میکنم تا چند ساعت خوبه ولی بعدش میخام برم تو بازی میگه دیسک رو تمیز کن یا رستارت کن
نصب هم وسطاش ارور میده دیسکم تیزه خطی هم نداره مشکل از کجاس:(:(:(:(:(

دوستان من کالکشن هیتمن رو خریدم و وقتی میخوام بازی رو شروع کنم آپدیت میخواد از روی دیسک آپدیت کنم مشکلی نداره؟

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:29 PM ارسال شده بود ----------

دوستان چطوری میشه رو کنسول رمز گذاشت که وقتی روشن میشه رمز بخواد؟اصلاً همچین قابلیتی داره؟
این قابلیت رو نداره ولی میتونی رو پروفایلت رمز بزاری تا کسی نتونه لاگین کنه
مثلا رمز من RB - LB - RT - LT هست البته دکمه های دیگه هم میشه گذاشت

دوستان من کالکشن هیتمن رو خریدم و وقتی میخوام بازی رو شروع کنم آپدیت میخواد از روی دیسک آپدیت کنم مشکلی نداره؟

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:29 PM ارسال شده بود ----------

این قابلیت رو نداره ولی میتونی رو پروفایلت رمز بزاری تا کسی نتونه لاگین کنه
مثلا رمز من RB - LB - RT - LT هست البته دکمه های دیگه هم میشه گذاشت

دمت گرم بازم بهتر از اینه که هیچ رمزی نداشته باشه:دی
در مورد هیتمن هم اگه LT3 داری مشکلی نداره آپدیت کن.

سلام
آقا کنسول (اسلیم) یه چند وقت پیش از رو میز افتاد حالا سنسورش کار نمیکنه یعنی دسته رو باید بچشسبونی به دستگاه تا بشناستش !!!
کسی قیمت یا جای خاصی رو میشناسه واسه تعمیرش؟
ممنون

سلام
آقا کنسول (اسلیم) یه چند وقت پیش از رو میز افتاد حالا سنسورش کار نمیکنه یعنی دسته رو باید بچشسبونی به دستگاه تا بشناستش !!!
کسی قیمت یا جای خاصی رو میشناسه واسه تعمیرش؟
ممنون

باید تعویض کنید قیمت حدود 100 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or