سلام دوستان يه ايكس باكس اسليم 250 أك خريدم تو اجرايه بازيها مشكل داره ! يه بار بازي رو اجرا ميكنه بعد از 2 دقيقه مياد بيرون! يه بار اصلا اجرا نميكنه يا play dvd ميده بعضي موقع ها حتي درايو open نميكنه مشكل از درايو هست؟
سلام
یه مشکلی برام به وجود اومده
من داشتم FIFA 13 بازی میکردم که یهو وسط بازی گفت دیسک کثیفه و باید تمیز بشه
۲ یا ۳ تا بازی دیگه هم امتحان کردم همینجوری بود
اخیرا هم صداش خیلی زیاد شده بود موقع اجرای بازی
مشکل از لنزه???
آیا حتما باید تعویض بشه???
هزینه تعمیرش چقدره???
سلام
یه مشکلی برام به وجود اومده
من داشتم FIFA 13 بازی میکردم که یهو وسط بازی گفت دیسک کثیفه و باید تمیز بشه
۲ یا ۳ تا بازی دیگه هم امتحان کردم همینجوری بود
اخیرا هم صداش خیلی زیاد شده بود موقع اجرای بازی
مشکل از لنزه???
آیا حتما باید تعویض بشه???
هزینه تعمیرش چقدره???
سلام
مشکل من یک مقدار عجیبه
ارکید جسپر
مشکل اول : فریز شدن هست که وقتی زیاد بازی میکنم تصویر گیر میکنه و فقط باید دیوی دی رو در بیارم (راه حلش چیه؟؟)
مشکل دوم : من قاب ایکس باکسم رو رنگ کردم و فوق العاده شده ، از روزی که رنگش تموم شد و بستمش ، بعضی وقتها خودش روشن میشه :-o (چرااا؟؟)
مشکل سوم : باز هم بعد از اینکه کنسول رو بعد از رنکاری بستمش ، یهو وسط بازی دی وی دی رو میده بیرون و میرو تو داشبورد(ت) چرااا؟؟
با نهایت تشکر
بعضی مواقع هنگ به خاطر گردوخاک روی برد کنسول هست
درضمن شما چجوری رنگش کردی اگه قسمت هایی که هوا خارج میشه رو رنگ کردید و گرفته شده بهتره قاب رو عوض کنید تا تهویه بهتر انجام بشه
لنز دستگاه من هم سوخت.50 تومن هزینش میشه![]()
من وقتی بازی farcry 3 رو تو دستگاه میذارم تا سر press start میره اما بعدش یه صدای تک میده و ریست میشه دستگاه
مشکلش چیه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بین 40 تا 50 تومن هستش بله دوست عزیز .
---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ----------
بازیتون اگه 97 درصدی هستش یه برنرمکسشو تهیه کنین ببینین همین مشکلو دارین . ایا بازی های دیگرم بازی میکنین به همین مشکل بر میخورین .