سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من ورودی کابل شبکه 360م خراب شده.یعنی یکی از اون آهنهای ریز شکسته شده و نمیتونم به لایو وصل بشم.جایی هست که این ورودی شبکه رو عوض کنن؟اصلا امکانش هست؟

خیلی ساده درست میشه فقط سوکتش باید عوض بشه
یا یه نو هست برات بزاره یا از رو یه برد خراب برمیداره
هرتعمیرکار 360 میتونه اینکارو بکنه

دوستان من کنسولم رو باز کردم لنز درایوم رو یکم با الکل و پنبه تمیز کردم الان که دستگاه رو روشن میکنم بازی میزارم کلا بازی ها رو نمیخونه!! میزنه open tray!!!!:((
کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟؟:-s
خواهش میکنم جواب بدید!!!!

---------- نوشته 28-11-2012 در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 27-11-2012 در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

کمک:((

دوستان من کنسولم رو باز کردم لنز درایوم رو یکم با الکل و پنبه تمیز کردم الان که دستگاه رو روشن میکنم بازی میزارم کلا بازی ها رو نمیخونه!! میزنه open tray!!!!:((

---------- نوشته 28-11-2012 در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 27-11-2012 در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

خب آخه دوست عزیز وقتی درایو کنسولت هیچ مشکلی نداره وچرا بی خودی دستکاریش میکنی!!!
ولی بهرحال این امکان وجود داره که اجرای بازی ها به صورت اتوماتیک غیر فعال شده باشه که میتونی از قسمت System Seting درستش کنی البته فقط احتمال میدم شاید مشکل از یه جای دیگه باشه

خب آخه دوست عزیز وقتی درایو کنسولت هیچ مشکلی نداره وچرا بی خودی دستکاریش میکنی!!!
ولی بهرحال این امکان وجود داره که اجرای بازی ها به صورت اتوماتیک غیر فعال شده باشه که میتونی از قسمت System Seting درستش کنی البته فقط احتمال میدم شاید مشکل از یه جای دیگه باشه
چجوری؟

من حودم این کار رو نکردم :d ولی ....

دادم به یک تعمیر کار ، اون با الکل تمیز کرد بعد گفت که الان دیگه همه بازی هارو میخونه ولی 2 هفته بعدش همین open try رو داد :d

بعدش دوباره بردم پیشش، گفت باید لنزت عوض بشه :|

منم تو دلم گفتم : " خب مگه کرم داشتی گفتی بیار برات تمیزش کنم " :|

حالا باید 145 تومن جمع کنم تا لنزم رو عوض کنم :| یا اینکه از قسمت system setting یکم دست کاریش کنم، تا شاید درست بشه :d

وقتی هم که بازی رو میزارم ، دوبار یه صدای عجیب میده، بعدش مینویسه : open try :|

تو محله ما لنز رو میده 145 تومن :(

گدا هستن دیگه !! :|
عزیز جان لنز توی خارج هست 12 دلار چطور با شما 145 تومن حساب میکنه؟:|)x
احتمالا میخواد کل درابو رو بهت غالب کنه

---------- نوشته در 01:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من سر درایو رو باز گذاشتم(قاب بالاییش رو برداشتم) و وقتی بازی رو میزارم توش و بازی میره تو دستگاه وقتی شروع به چرخیدن میکنه دیسک از صفحه اصلیش پرت میشه بیرون:|
فکر نکنم مشکل از لنزش باشه. خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه فعلا شب خوش

آخرین ویرایش:

---------- نوشته در 01:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من سر درایو رو باز گذاشتم(قاب بالاییش رو برداشتم) و وقتی بازی رو میزارم توش و بازی میره تو دستگاه وقتی شروع به چرخیدن میکنه دیسک از صفحه اصلیش پرت میشه بیرون:|
کسی نبود؟

دوستان من شنیدم که reballing اومده و چند قطعه رو عوض میکنند و برای همیشه xbox 3 چراغ درست میشه اگه مثلا هزینش 200 تومن هم باشه که میارزه تا اینکه بری که کنسول نو به قیمت 900 000 تومن بخری.راستی بچه ها 720 کی میاد ایا به نظر شما صبر نکنیم تا 720 بیاد و اونو بخریم.راستی من تو فیسبوک به بیل گیتس گفتم که تا اخر عمرم نمیبخشمت چون xbox ای که خریدم 3 چراغ شده یا پولشو پس بده یا یه کنسوله نو بفرس برام به نظرتون این کارو میکنه؟

دوستان من شنیدم که reballing اومده و چند قطعه رو عوض میکنند و برای همیشه xbox 3 چراغ درست میشه اگه مثلا هزینش 200 تومن هم باشه که میارزه تا اینکه بری که کنسول نو به قیمت 900 000 تومن بخری.راستی بچه ها 720 کی میاد ایا به نظر شما صبر نکنیم تا 720 بیاد و اونو بخریم.راستی من تو فیسبوک به بیل گیتس گفتم که تا اخر عمرم نمیبخشمت چون xbox ای که خریدم 3 چراغ شده یا پولشو پس بده یا یه کنسوله نو بفرس برام به نظرتون این کارو میکنه؟

شک نکن این کارو می کنه

تو محله ما لنز رو میده 145 تومن :(

گدا هستن دیگه !! :|
دوست عزیز این قیمتا چیه به شما دادن لنز تهش بترکه 40 تومنه نه 140 .

خوب رفیق میشه بگین برا چی دست به همچین کاری زدین در درایوو باز گذاشتین خوب درو ببندین تا به همچین مشکلی نخورین خوب .

دوست عزیز خوب 3 چراغه شدن گریبان گیر اکثر ارکید دارا بوده مختص شما فقط نبوده . بعدش 720 معلوم نیست اسمش 720 و بخانم اگه اگه رونمایی کنن تو e3 اعلام میکنن و بعد e3 کلی باز طول میکشه به تولید انبوه برسه .

سلام !
این مین های Corena در درایو یا کپی خور شدن ، فرقی با سایر مدلها داره ؟! این مدل مین جدید تر هست ؟

سلام سعید جان اینیکه گفتین چی هستن من تا الان این اسمو ندیدم میشه بگین از کجا اوردینش . اگه لینکی چیزی دارین برام پ.خ کنین تا چک کنم چیزی دستگیرم شد به شمام کمک کنم .

بالاخره مشکلم رو حل کردم:d.اول از همه یکم اون ریل هایی رو که لیزر روش حرکت میکنه رو روغن مالی کنید بعد لیزر رو با آرامی تا جای ممکن بکشید عقب.به احتمال خیلی زیاد این موضوع مشکل تون رو حل میکنه اگه نشد احتمالا یا خود لیزر یا اون موتور حرکت دهنده مشکل دارن که اونم باید با حداکثر 30-40 تومن خرج کردن حل شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or