سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان ایکس باکس چه جوری با ویندوز سون share میشه راه حلی که تو سایت گذاشتند برای ویندوز ایکس پی هست من هر چه قدر بینشون ip میزنم همدیگر قبول نمی کنند حتی ip اتوماتیک هم گذاشتم ولی فایده نداشت هر کی میدونه یه اموزشی بزاره خیلی گیرم.
در ضمن من با پورت usb مودمم به اینترنت وصل میشم اگه بخوام اینترنت به اشترک بذارم باید چیکار کنم.
ممنون.

سلام دوستان.
ببخشید من چند روز پیش رفتم دستگاهم رو اپدیت کردم به lt3+ الان خواستم دستگاه رو وصل کنم به لایو ولی وقتی میخوام وارد بشم لایو بهم پیغام اچدیت میده و میگه یه اپدیت موجوده که باید روی دستگاه شما نصب بشه من الان موندم این اپدیت که ضاهرا باید OTA یا همون رسمی هم باشه رو من بزنم به دستگاه یا نه؟
چون میترسم اکه اپدیت کنم کپی خور دستگاه بپره.

سلام دوستان.
ببخشید من چند روز پیش رفتم دستگاهم رو اپدیت کردم به lt3+ الان خواستم دستگاه رو وصل کنم به لایو ولی وقتی میخوام وارد بشم لایو بهم پیغام اچدیت میده و میگه یه اپدیت موجوده که باید روی دستگاه شما نصب بشه من الان موندم این اپدیت که ضاهرا باید OTA یا همون رسمی هم باشه رو من بزنم به دستگاه یا نه؟
چون میترسم اکه اپدیت کنم کپی خور دستگاه بپره.

آپدیت کن و خیالت راحت باشه
فقط دیسک بازیهات برنر مکس باشه

دوست عزیز برین یه لن وایرلس بخرین برا کنسولتون . چرا برا اسلیمو میخایین در بیارین یا ... .

گیر نمیاد که اگرم گیر بیاد خیلی گرونه
در ضمن وایرلس اسلیمو نمیخوام در بیارم یکی از رفیقام داده دستم خواستم بدونم میشه گذاشتش روی فت ؟ میخوام با smart glass شیرش کنم

سلام دوستان یک مشکل عجیب ودردسر ساز من ایکس باکس دی وی دی رامش میاد بیرون ولی نمیرو داخل اصلا باید با دست یا دی وی دی رام رو محکم یک جا فشار دهم تا خودش بزاره بیرون حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازی هم میخونه هیچ مشکلی نداره فقط همین مشکله

---------- نوشته در 09:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

اقا یکی جواب مارو بده ببرم تعمیر گاه یک نفر گفت مال دوستم همین مشکلو داشت گفت یک سیم کوچیک رو عوض کرد خوب شد حالا چیکار کنم تورابهخدا خیلی ضروری است چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا بیا خلاصه کنم مشکلم این است که درایور ایکس باکس که اسلیم 250 است وقتی می خواهم دی وی دی بازی روش بزارم درایور میاد بیرون ولی می خواهم ببرم داخل اصلا نمیره داخل باید بادست خودم ببرم داخل حالا می فهمید اشکالش از کجاش هست لطفا راهنماییم کنید:((:hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

سلام دوستان
یه لینک تورنت مربوط به GTA:SA گیرم آوردم که ظاهرا کار میکنه
فقط یه جا متوجه نشدم :Will this run on my XBOX360?
There are 3 things you need to play this game! 1.) The XBOX original games emulator from Microsoft. I recommend Nov2007 update. Original Xbox Games | Play Original Xbox Games - Xbox.com - Xbox.com 2.) A harddisc for your XBOX360, because the emulator from Microsoft needs it. 3.) An i-Xtreme firmware flashed drive.
این شرط یک یعنی اینکه باید یه بازی XBOX از خود مارکت بخریم تا املاتور Xbox Originis تو کنسول نصب بشه ؟
راهی نیست که بدون خرید امالاتور رو نصب کرد
حجم تورنت هم 2.2 گیگ ـه و رو DvD 9 هم کار کرده

سلام دوستان
یه لینک تورنت مربوط به GTA:SA گیرم آوردم که ظاهرا کار میکنه
فقط یه جا متوجه نشدم :Will this run on my XBOX360?
این شرط یک یعنی اینکه باید یه بازی XBOX از خود مارکت بخریم تا املاتور Xbox Originis تو کنسول نصب بشه ؟
راهی نیست که بدون خرید امالاتور رو نصب کرد
حجم تورنت هم 2.2 گیگ ـه و رو DvD 9 هم کار کرده
..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or