aha2012
کاربر سایت
سلام
من وایرلس اسلیمو میخوام بذارم روی فت .میشه؟ آموزشش هست؟؟
کسی نیست؟
سلام
من وایرلس اسلیمو میخوام بذارم روی فت .میشه؟ آموزشش هست؟؟
فک نکنم امکانش باشه باید یدونه برای فت بخری که فک کنم 100 - 120 باشه قیمتشکسی نیست؟
کسی نیست؟
سلام دوستان.
ببخشید من چند روز پیش رفتم دستگاهم رو اپدیت کردم به lt3+ الان خواستم دستگاه رو وصل کنم به لایو ولی وقتی میخوام وارد بشم لایو بهم پیغام اچدیت میده و میگه یه اپدیت موجوده که باید روی دستگاه شما نصب بشه من الان موندم این اپدیت که ضاهرا باید OTA یا همون رسمی هم باشه رو من بزنم به دستگاه یا نه؟
چون میترسم اکه اپدیت کنم کپی خور دستگاه بپره.
دوست عزیز برین یه لن وایرلس بخرین برا کنسولتون . چرا برا اسلیمو میخایین در بیارین یا ... .
ببخشید میخواستم بپرسم مشکل میتونه از خازناش باشه؟؟؟؟؟
فکر نکنم.
یک سوال دیگه هم داشتم hoom اینکه mosfet های ایکس باکس فرقی با اونایه تو بازار نداره؟؟؟؟؟؟؟
:hurted::hurted::hurted::hurted::hurted::hurted:

این شرط یک یعنی اینکه باید یه بازی XBOX از خود مارکت بخریم تا املاتور Xbox Originis تو کنسول نصب بشه ؟There are 3 things you need to play this game! 1.) The XBOX original games emulator from Microsoft. I recommend Nov2007 update. Original Xbox Games | Play Original Xbox Games - Xbox.com - Xbox.com 2.) A harddisc for your XBOX360, because the emulator from Microsoft needs it. 3.) An i-Xtreme firmware flashed drive.
..........سلام دوستان
یه لینک تورنت مربوط به GTA:SA گیرم آوردم که ظاهرا کار میکنه
فقط یه جا متوجه نشدم :Will this run on my XBOX360?
این شرط یک یعنی اینکه باید یه بازی XBOX از خود مارکت بخریم تا املاتور Xbox Originis تو کنسول نصب بشه ؟
راهی نیست که بدون خرید امالاتور رو نصب کرد
حجم تورنت هم 2.2 گیگ ـه و رو DvD 9 هم کار کرده