سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من منظورم این بود که اگه آپدیت جدید بیاد دیگه لازم نیست بدم آپدیت؟
اگه یه بازی lt2 رو هم بذارم اجرا میکنه؟
من نمیدونم ورژن داشبردم چنده و لی میدونم با بازی اسلیپینگ داگز آپدیتش کردم از این داشبرد جدید ها ایت.
یعنی دیگه نمیتونم دستگاهم رو جی تگ کنم؟

کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟

من منظورم این بود که اگه آپدیت جدید بیاد دیگه لازم نیست بدم آپدیت؟
اگه یه بازی lt2 رو هم بذارم اجرا میکنه؟
من نمیدونم ورژن داشبردم چنده و لی میدونم با بازی اسلیپینگ داگز آپدیتش کردم از این داشبرد جدید ها ایت.
یعنی دیگه نمیتونم دستگاهم رو جی تگ کنم؟

وقتی شما جی تگ کنی دیگه التی 2 یا التی 3 معنی نمیده شما هر بازی بخوای اجرا میکنه
اسلیپینگ داگز رو یادم نیست ولی شما از توی تنظیمات کنسول فک کنم قسمت system info بود میتونی ورژن داشبردت رو ببینی
اگه بالاتر از 14719 بود فعلا جی تگ نمیشه کرد

سلام من بازی HALO4 رو خریدم بعدش تا میذارم تو دستگاه میگه نمیخونم و میگه باید تمیزش کنی ولی رزیدنت اویل 6 رو هم که میذارم کامل میاره و راحت اجرا میکنه

یا انریکونایز مینویسه یا عکس بازیو لود نمیکنه فقط مینویسه پلی گیم
آیامشکل از لنزه؟ اخه اساسین 3 یا فورزا هوریزونو راحت میاره مشکل از کجاست؟ ممنون

سلام من بازی HALO4 رو خریدم بعدش تا میذارم تو دستگاه میگه نمیخونم و میگه باید تمیزش کنی ولی رزیدنت اویل 6 رو هم که میذارم کامل میاره و راحت اجرا میکنه

یا انریکونایز مینویسه یا عکس بازیو لود نمیکنه فقط مینویسه پلی گیم
آیامشکل از لنزه؟ اخه اساسین 3 یا فورزا هوریزونو راحت میاره مشکل از کجاست؟ ممنون

دوست عزیز نگران نباشین مشکل از بازیه بد رایت شده . یه بازی دیگه از دوستان بگیرین اگه برنرمکس باشه که عالیتره . موفق باشین .

به نام خدا​
سلام.
یک سوال داشتم:
من یک تلویزیون LED حدودا 42 یا 40 اینچ دارم، اما از بخش Settings، کنسول Xbox360 به طور خودکار 7 اینچ شناسایی می کند.
هر چند کیفیت روی 1080P است ولی دور اشیا در بازی ها منحنی و صیقلی نیست و کمی پیکسلی است و ناصاف است.
چگونه این مشکل را برطرف کنم؟؟

تنظیمات تلویزیون رو دستکاری کن درست میشه

---------- نوشته در 10:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 PM ارسال شده بود ----------

دوستان راستی کسی جایی رو میشناسه که لنز دستگاه اسلیم رو عوض کنه و مطمئن و با انصاف هم باشه؟
EMAIL:SALEH.KOUHBOR@GMAIL.COM

سلام . من ایکس باکس قبلی رو فروختنم و سیو بازی مکس پین رو کپی کردم تو فلش . حالا رو این ایکباکس جدیدم . چطوری میتونم دنباله بازی رو برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا این سیو که تو فلشه چجوری استفاده کنم ؟؟؟؟ کمک کنید . نمیتونم اینقدر از اول برم ......

سلام . من ایکس باکس قبلی رو فروختنم و سیو بازی مکس پین رو کپی کردم تو فلش . حالا رو این ایکباکس جدیدم . چطوری میتونم دنباله بازی رو برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا این سیو که تو فلشه چجوری استفاده کنم ؟؟؟؟ کمک کنید . نمیتونم اینقدر از اول برم ......

داداش شما برین صفحه اصلی انجمن بعد برین تو قسمت اموزشا بگردین موجوده موفق باشین .

دوستان راستی کسی جایی رو میشناسه که لنز دستگاه اسلیم رو عوض کنه و مطمئن و با انصاف هم باشه؟
EMAIL:SALEH.KOUHBOR@GMAIL.COM

دوست عزیز شما برین

چهار راه ولعصر . پاساژ رضا طبقه سوم . یه اقایی به نام میثم قربانی براتون درست میکنه موفق باشین ادم منصف و خوبیه .

یه سوال دوستان ، وقتی یه تایتل آپدیت میریزین برای یکی از بازی ها از کجا می فهمین که بازی آپدیت رو شناسایی کرده؟

---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------

به نام خدا​
سلام.
یک سوال داشتم:
من یک تلویزیون LED حدودا 42 یا 40 اینچ دارم، اما از بخش Settings، کنسول Xbox360 به طور خودکار 7 اینچ شناسایی می کند.
هر چند کیفیت روی 1080P است ولی دور اشیا در بازی ها منحنی و صیقلی نیست و کمی پیکسلی است و ناصاف است.
چگونه این مشکل را برطرف کنم؟؟

شما از کجا می فهمین که چند اینچ شناسایی کرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or