سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام اگه میشه کمک کنین
امروز داشتم ان بی ای تو کی 13 میزدم
بعد ارور میداد بازی رو نمیخوند بازی رو تمیز
میکردم میخون خطم نداشت
خلاصه بازی کردم الان اومدم هر بازی رو که میزارم آروم میچرخه تو دستگاه و بعد از ریدینگ
هیچی نمیشه کلا هر سی دی میزارم نمیخونه و یکم آروم میچرخه و بازی ها رو نمیخونه
مشکل از لنزه اگه آره چکار کنم
عوضش کنم یا دستگاه رو باز کنم تمیزش کنم

دوست عزیز یبار برا من همچین مشکلی پیش اومد راستش من کار خاصی نکردم فقط یبار خاموشش کردم بعد چند مین روشن کردم خودش درست شد . نمیدونم مشکل از کجا بود ولی میشه شما 1 بازی برنرمکسم تست کنین ببینین باز همین مشکلو دارین یا نه ، چون حیفه بازش کنین یهو خرابش میکنین سر هیچو پوچ .

دوست عزیز یبار برا من همچین مشکلی پیش اومد راستش من کار خاصی نکردم فقط یبار خاموشش کردم بعد چند مین روشن کردم خودش درست شد . نمیدونم مشکل از کجا بود ولی میشه شما 1 بازی برنرمکسم تست کنین ببینین باز همین مشکلو دارین یا نه ، چون حیفه بازش کنین یهو خرابش میکنین سر هیچو پوچ .

دوست عزیز گیج شدم اگه از تسمه باش نباس کلا بچرخه
یکم میچرخه بعد که باس تند بچرخه دیگه نمیچرخه
حلا فردا بازم تست میکنم اعصابمو خورد کرده

دوست من عجله نکن صبح یه برنرمکس از دوستی اشنایی بگیرین تست کنین بعد تصمیم بگیرین . خواستین یه تعمیر کار با انصاف و خوب سراغ دارم بگین چطور میشه میگه دقیق چشه خواستین درست شد ایشالله که هیچ اگه نه بگین تا بدم زنگ بزنین ببینین طرف چی میگه موفق باشین .

من بازی گیرز3 رو نسخه برنرمکس گرفتم روی هارد هم نصبش کردم ولی موقع اجرای بازی مشخصه که دارای از روی دیسک میخونه.برای بازی برنرمکس هم باید از روش موزیک استفاده کرد؟:|

من بازی گیرز3 رو نسخه برنرمکس گرفتم روی هارد هم نصبش کردم ولی موقع اجرای بازی مشخصه که دارای از روی دیسک میخونه.برای بازی برنرمکس هم باید از روش موزیک استفاده کرد؟:|

نه موزیک نمیخواد ! البته موقع رفتن تو بازی شاید بخونه ولی بعد یه مدت نه
احتمالا 97%

دوست من عجله نکن صبح یه برنرمکس از دوستی اشنایی بگیرین تست کنین بعد تصمیم بگیرین . خواستین یه تعمیر کار با انصاف و خوب سراغ دارم بگین چطور میشه میگه دقیق چشه خواستین درست شد ایشالله که هیچ اگه نه بگین تا بدم زنگ بزنین ببینین طرف چی میگه موفق باشین .

دوست عزیز با برنر مکس هم امتحان کردم نشد
اون تعمیر کار اگه جواب تلفنی میده و میگه مشکلش چیه شمارهشو بده
اگرم نه آدرسشو

نه موزیک نمیخواد ! البته موقع رفتن تو بازی شاید بخونه ولی بعد یه مدت نه
احتمالا 97%
من الان 20 دقیقه هست دارم بازی میکنم ولی از روی دیسک میخونه.8-|
ولی دیسکش رو مطمئنم برنرمکس هست چون این فروشنده که ازش خریدم بازی های مولتی دار رو برنرمکس میاره برای لایو بازی کردن

اگه آروم میچرخه شاید مشکل از تسمه درایو باشه

تسمه برای درب درایو هست

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

من الان 20 دقیقه هست دارم بازی میکنم ولی از روی دیسک میخونه.8-|
ولی دیسکش رو مطمئنم برنرمکس هست چون این فروشنده که ازش خریدم بازی های مولتی دار رو برنرمکس میاره برای لایو بازی کردن

شما یکبار دیگه از روی هارد پاک کن دوباره نصب کن ببین چی میشه

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 PM ارسال شده بود ----------

احتمالش هست که برق بخوبی به درایو نمیرسه شما یکبار کنسول رو باز کن کابل های درایو رو یه چک بکن

تسمه برای درب درایو هست

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

شما یکبار دیگه از روی هارد پاک کن دوباره نصب کن ببین چی میشه

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 PM ارسال شده بود ----------

احتمالش هست که برق بخوبی به درایو نمیرسه شما یکبار کنسول رو باز کن کابل های درایو رو یه چک بکن
دوست عزیز من میخوام قاب رو باز کنم اون پین های پشت قاب رو موندم لا چی باز کنم
سوراخ پین ها ریزه
پشت دستگاه رو موندم چطور باز کنم؟

دوست عزیز من میخوام قاب رو باز کنم اون پین های پشت قاب رو موندم لا چی باز کنم
سوراخ پین ها ریزه
پشت دستگاه رو موندم چطور باز کنم؟

کنسول شما اسلیم هست یا فت اگه اسلیمه آموزشش توی این تاپیک هستش
http://forum.bazicenter.com/thread45946/

دوست عزیز منم جدیدا" این مشکلو دارم بازیای برنر مکس رو مشکلی نداره ولی بازیای دیگه رو بعضیاشو نمیخونه یا اگه بخونه چند دقیقه بعد تو بازی هنگ میکنه اونوقت هر بازی غیر برنر مکس بذاری نمیخونه یه چند دقیقه باید صبر کنی تا درست بشه من موندم مشکل نرم افزاریه یا مشکل از لنز دستگاهه ؟ چون من یه بار اون بازیایی که این مشکلو داشت بردم پیش فروشندش اونم بازیا رو روی یه دستگاهی که یه نفر آورده بود برای تعمیر امتحان کرد همشون بدون مشکل اجرا شدن .موندم مشکل چیه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

سلام.اول این نسخه رو دانلود کردم Dishonored PAL MULTi4 XBOX360-UNLiMiTED گفتش که دیسک قابل تشخیص نیستش و امروز هم این و دان کردم Dishonored-PAL-XBOX360-DAGGER نوشت که قابل خوندن نیست و باید تمیز کنی یا دستگاه رو رسیت کنی(دیسکه عینه آینه برق میزنه).هر دو تا نسخه رو تو 2 تا کنسولم امتحان کردم ولی مشکلشون عین همه این رو هم بگم که تا حالا تمام بازیها یی که تا الان اومده همینجوری دان کردم و با imgburn گذاشتم رو سرعت 2.4 و رایت کردم.تا حالا هر چی بازی رایت کردم مشکلی نداشتن حالا نمیدونم چه مرگش شده .دوستان اگه تنظیم خاصی داره لطفا راهنماییم کنید 16 گیگم نپره

دوست عزیز منم جدیدا" این مشکلو دارم بازیای برنر مکس رو مشکلی نداره ولی بازیای دیگه رو بعضیاشو نمیخونه یا اگه بخونه چند دقیقه بعد تو بازی هنگ میکنه اونوقت هر بازی غیر برنر مکس بذاری نمیخونه یه چند دقیقه باید صبر کنی تا درست بشه من موندم مشکل نرم افزاریه یا مشکل از لنز دستگاهه ؟ چون من یه بار اون بازیایی که این مشکلو داشت بردم پیش فروشندش اونم بازیا رو روی یه دستگاهی که یه نفر آورده بود برای تعمیر امتحان کرد همشون بدون مشکل اجرا شدن .موندم مشکل چیه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

این به خاطر این هستش که بازی بصورت 97 درصد رایت شده که یا توی بازی نمیره یا بعد از چند دقیقه ارور میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or