سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چندتا دیگه امتحان کردم سه چهارتا borderland2 darksider sleeping dog triple pack limboاجرا شدند اما با یه ذره پرش تو borderland اما بتمن بسیار مشکل دار اجرا میشه و گیر میکنه

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:00 PM ارسال شده بود ----------

تعمیرکار حرفه ای نیستش که اسلیم250 گیگ مارو تعمیر کنه لنزشو

خودمم نمیدونم:d.بیماری کنجکاوی دارم!
نگفتین خمیر چه مارکی بذارم و روش گذاشتنش.ممنون.

این خمیر سیلیکونه؟رایانه و ماشین های اداری :: قطعات داخلی کامپیوتر :: خنک کننده و فن :: خمیر انتقال حرارت Z5 - چاره: فروشگاه اینترنتی
خوبه؟

آقا هومن ما منتظر نظر شما هستیم.
اگه خوب نیست خودتون یدونه خوبشو معرفی کنید.ممنون.

آقا هومن ما منتظر نظر شما هستیم.
اگه خوب نیست خودتون یدونه خوبشو معرفی کنید.ممنون.

deepcool نخر برند خوبی نیست، توی ایران مثل مور و ملخ ریخته اما کلا مفت نمیزره
خمیر سیلیکون های خوبی که توی ایران هست ThermalTake هست و Cooler Master اگه گیر بیاد، در درجه بعدی Zalman بد نیست خوبه.
البته قیمت این ها کمی گرونه، من خودم روی دستگاه ام TT زدم مثل چی داره کار می کنه چندین ساله، ارزش خرج کردن داره

دوستان میشه از هارد کنسول فت واسه اسلیم استفاده کرد؟

شدنش می شه باید قاب هارد رو باز کنی خود هارد رو یا مستقیم بزنی به کنسول یا بزاریش توی قاب هارد اسلیم بزاریش توی کنسول

دوست عزیز میشه بگی قیمتش چنده؟ من یه چیزی میخوام که بیشتر از 10 تومن نباشه.حالا قیمت اینو بگو شاید خریدیم.اگه آدرس خرید اینترنتیشو داری ممنون میشم بهم بگی.

زمانی که من خریدم زمان دلار 1000 و خورده ای بود که سرنگی 18 تومن بود، الانش دیگه سر به فلک کشیده، فکر کنم دور و ور 30 تومنی باشه هر سرنگش

Zalman فکر کنم ارزونتر باشه باز، Zerotherm هم باز بهتر از deepcool هست و ارزون هم هست به نسبت

اینترنتی هم متاسفانه جایی رو سراغ ندارم

زمانی که من خریدم زمان دلار 1000 و خورده ای بود که سرنگی 18 تومن بود، الانش دیگه سر به فلک کشیده، فکر کنم دور و ور 30 تومنی باشه هر سرنگش

Zalman فکر کنم ارزونتر باشه باز، Zerotherm هم باز بهتر از deepcool هست و ارزون هم هست به نسبت

اینترنتی هم متاسفانه جایی رو سراغ ندارم

زیر 10 تومن چه مارکی و چه مدلی رو معرفی میکنید؟

این چطوره؟http://lioncomputer.ir/product/1531/Thermalright Chill Factor 2 Thermal Paste/#!prettyPhoto

آخرین ویرایش:
چندتا دیگه امتحان کردم سه چهارتا borderland2 darksider sleeping dog triple pack limboاجرا شدند اما با یه ذره پرش تو borderland اما بتمن بسیار مشکل دار اجرا میشه و گیر میکنه

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:00 PM ارسال شده بود ----------

تعمیرکار حرفه ای نیستش که اسلیم250 گیگ مارو تعمیر کنه لنزشو
فراوونه شما کدوم شهر هستید؟؟؟

خودمم نمیدونم:d.بیماری کنجکاوی دارم!
نگفتین خمیر چه مارکی بذارم و روش گذاشتنش.ممنون.

این خمیر سیلیکونه؟رایانه و ماشین های اداری :: قطعات داخلی کامپیوتر :: خنک کننده و فن :: خمیر انتقال حرارت Z5 - چاره: فروشگاه اینترنتی
خوبه؟

حالا که گذشته ولی واقعا دستی دستی دستگاه خودت رو خراب کردی.

اگر میتونی، Arctic Silver 5 خیلی عالیه. این هم یه عکس از مقایسه انواع مختلف خمیرهای گرمایی

fibgraph2.gif

آره خوبه، حالا که گذشته ولی واقعا دستی دستی دستگاه خودت رو خراب کردی.
چرا خراب کردم حالا؟ این خمیرو بذارم مثل اول نمیشه؟بعد چند وقت یه بار باید عوضش کنم.اگه این خمیر بهش صدمه میزنه یه جنس خوب بهم معرفی میکنی؟
خمیر سیلیکونی که از اول روش بوده رو اسمشو نمیدونید؟

آقا هومن نظرتو راجع به این نگفتی.http://lioncomputer.ir/product/1531/Thermalright Chill Factor 2 Thermal Paste/#!prettyPhoto

آخرین ویرایش:

اقا سلام خسته نباشید
من جدیدا وقتی بازی میذارم میخوام بازی کنم failed autho rize disc این ارور رو میده تو هاردم نصب میکنم چند دقیقه خوبه باز دوباره همین ارو رو میده
مدل دستگاهم ارکید هست
به نظر شما باید درایومو عوض کنم یا لنظش ضعیف شده یا ایراد از بازیه

اقا سلام خسته نباشید
من جدیدا وقتی بازی میذارم میخوام بازی کنم failed autho rize disc این ارور رو میده تو هاردم نصب میکنم چند دقیقه خوبه باز دوباره همین ارو رو میده
مدل دستگاهم ارکید هست
به نظر شما باید درایومو عوض کنم یا لنظش ضعیف شده یا ایراد از بازیه

نبايد رو هارد نصب كني!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or