یعنی فریمور سالمی که از دستگاه دامپ شده تا درایو رو کپی خور کنن.منظورت از فریمور اصلی چیه؟
یکم توضیح می دی.
قیمت برد درایو ایکس باکس اسلیم چقدره؟
نمیدونم والا.شاید بشه یه درایو دیگه رو که هم مدل با درایو خودتون هست ست کرد برای کنسولتون.راه حلی برای اینکه فریمور درست دامپ نشده وجود داره؟
سلام من امروز بازی فورزا موتورز 4رو خریدم میزارم تو دست کاه ارور دیسک نات ساپورتد میده مشکل از چیه؟
سلام من امروز بازی فورزا موتورز 4رو خریدم میزارم تو دست کاه ارور دیسک نات ساپورتد میده مشکل از چیه؟
این ارور موقعی میاد که مثلا کنسول التی 2 باشه ولی دیسک بازی التی3 ویا برعکس یا اینکه بازی اصلا پچ نشده
دستگاه lt3هست .زمان خریدش 5مرداد امسال بوده حالا باید چه کار کنم؟
سلام
من بعد از چند وقت دومین بازی 360 رو با کلی ذوق و شوق دانلود کردم رایت کردم حتی برای دی وی دی لیبل هم زدم حالا یه پوشه سیستم اپدیت توی بازی دیسکش هست که قبل از اینکه برم توی بازی میگه میخوای اپدیت کنی یا نه . من اپدیت نکردم ترسیدم اتفاق ناجوری بیافته .. بازی London 2012 هستش که XGD2 هست . حالا به نظرتون چیکار کنم . دستگاه من ال تی 2 با داش 13559
منم دستگاهمlt3هست اصلا نتونستم بازی رو اجرا کنم.من زمانی که دستگام LT2 بود با Forza 4مشکلی نداشتم.ولی وقتی LT3 کردمش چندین بار پچ LT3 بازی رو از Burner Max ومعمولی گرفتم و هم رو هارد و از رو DVD اجراش کردم ولی وسط لودینگ ها یا کنسول خاموش میشه یا برمیگرده به داشبورد راهی نداره؟مثل GT5 PS3 من عاشق این بازیم.یه کمکی کنید.