سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظورت از فریمور اصلی چیه؟
یکم توضیح می دی.
قیمت برد درایو ایکس باکس اسلیم چقدره؟
یعنی فریمور سالمی که از دستگاه دامپ شده تا درایو رو کپی خور کنن.
دستگاه شما این طوری شده به خاطر اینه که فریمور درست دامپ نشده وناقص بود و به خاطر همین این طوری میشه.
اینو والا قیمت ندارم.

سلام
دوستان یه ایکس باکس اسلیم از المان اوردن چطوری بفهمم ورژن داشبورد و درایوش چیه ! الان تمام فریمور ها کپی میشن یا ورژنی هست که هنوز کپی نشده باشه ؟!

سلام

من بعد از چند وقت دومین بازی 360 رو با کلی ذوق و شوق دانلود کردم رایت کردم حتی برای دی وی دی لیبل هم زدم حالا یه پوشه سیستم اپدیت توی بازی دیسکش هست که قبل از اینکه برم توی بازی میگه میخوای اپدیت کنی یا نه . من اپدیت نکردم ترسیدم اتفاق ناجوری بیافته .. بازی London 2012 هستش که XGD2 هست . حالا به نظرتون چیکار کنم . دستگاه من ال تی 2 با داش 13559

سلام

من بعد از چند وقت دومین بازی 360 رو با کلی ذوق و شوق دانلود کردم رایت کردم حتی برای دی وی دی لیبل هم زدم حالا یه پوشه سیستم اپدیت توی بازی دیسکش هست که قبل از اینکه برم توی بازی میگه میخوای اپدیت کنی یا نه . من اپدیت نکردم ترسیدم اتفاق ناجوری بیافته .. بازی London 2012 هستش که XGD2 هست . حالا به نظرتون چیکار کنم . دستگاه من ال تی 2 با داش 13559

آپدیت کن منم پسرخالم این کار رو کرد چیزی نشد.

---------- نوشته در 12:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 PM ارسال شده بود ----------

من وقتی میخواستم به لایو وصل شم همون طور که همه میدونن بهم گفت که به آدیتی رو نصب کنم . این کار رو کردم اما بعد اون تب موزیک و ویدو و پیکچرم رفت تو تب اپس. این موضوع عادی هست یا نه؟

من زمانی که دستگام LT2 بود با Forza 4مشکلی نداشتم.ولی وقتی LT3 کردمش چندین بار پچ LT3 بازی رو از Burner Max ومعمولی گرفتم و هم رو هارد و از رو DVD اجراش کردم ولی وسط لودینگ ها یا کنسول خاموش میشه یا برمیگرده به داشبورد راهی نداره؟مثل GT5 PS3 من عاشق این بازیم.یه کمکی کنید.

من زمانی که دستگام LT2 بود با Forza 4مشکلی نداشتم.ولی وقتی LT3 کردمش چندین بار پچ LT3 بازی رو از Burner Max ومعمولی گرفتم و هم رو هارد و از رو DVD اجراش کردم ولی وسط لودینگ ها یا کنسول خاموش میشه یا برمیگرده به داشبورد راهی نداره؟مثل GT5 PS3 من عاشق این بازیم.یه کمکی کنید.
منم دستگاهمlt3هست اصلا نتونستم بازی رو اجرا کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or